Sari la conținut

Fac squirt 0753369632

Postări Recomandate

Postat

Presupun ca sunt cele trei anunturi cu trei numere de telefon diferite cat si poze diferite (unul din anunturi prezinta o mulatra reala). Am incercat eu vineri fiind doritor de tipa ce face squirt. Toate trei "fetele" din cele trei anunturi, daca raspund la telefon te indruma sa vi pe Vasile Goldish nr 1. Am sunat cred ca fix la anuntul prezentat mai sus, putin suspicios privin squirtul pentru ca intreband la telefon daca poate confirma asta a bufnit-o rasul. In fine ajung la adresa, parchez si sun. Imi raspunde si imi cere sa o astept 5 minute. Nu a mai raspuns niciodata dupa acel apel. Vazand ca nu raspunde sun la anuntul cu mulatra, incerc sa imi confirme ca e mulatra si imi spune zambind ca e doar mai bruneta :) (era de asteptat). Cer adresa si primesc Vasile Goldish nr.1 Nedorind sa iubesc **spam editat**itati mai caut si gasesc cel de-al treilea anunt. Sun, raspunde cer detalii si iar primesc Vasile Goldish nr 1 ca si destinatie. Zic : a esti tipa ce mi-a cerut sa astept 5 minute si nu mai raspunde. Ea: nu!, zic atunci ai o colega Simona sau nu mai stiu cum se recomandase prima...zice hmm. nu cunosc...zic pe bune e aceeasi adresa.... Da, cred ca e colega mea raspunde ea. Zic transmite-i ca m-a lasat afara de mai bine de 20 min.

Cum totul a parut mega dubios am renuntat la acea locatie. Concluzia mea este urmatoarea:

1. ceva tipe tzepare care pana sa te bagi in pat iti promit multe si dupa incep cu figuri si mofturi

2. au sigur peste, anuntul in toate cele trei cazurile este scris/compus similar, toate fac total si cam detoate...mai lipsea ciorba de vacuta din descriere

3. clar nu au scris ele anuntul pentru ca daca precizezi detalii din anunt le buseste rasul si nici squirt nu au stiut sa pronunte :)

Sunt chiar curios de un feedback pozitiv si chiar curios daca exista in Timisoara vreo femeie ce chiar face squirt.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.