Sari la conținut

0733555254 Denisa 30 ani cu forme apetisante. Mihai Bravu , Dristor Baba Novac

Postări Recomandate

Postat

Buna seara va pup cu respect 💋 Ce facem cu situația asta de criză?Sunt un pik curioasă parerea voastră 💋

Postat

Parerea mea ar fi sa gasesti unul cu bani si sa intrii in carantina cu el,sa.i dai pizda sa se satureðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Vivvvvi macar sa gasesc unu cu banii dar sa ma ne satisfacem reciproc sa imi producă macar 5 orgazme multiple pe zii🤣🤣🤣

Postat

Eu nu am asa multi bani dar daca vrei orgasme multiple ai gasit ceea ce căuti💋💋💋

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Dacă ar fii așa as spune multe Povești mie îmi plc sa ma las plăcută sa încerc să satisfac orice plăcere .Sunt tare afectuoasă si nu prea ma laud las totul sa vină de la sine .O sa încerc sa fac cv poze si cine are placere sa ma cunoasca cu drag îl aștept â¤ðŸ’‹â¤ðŸ’‹

Esti mai buna la oral sau la normal? Care este punctul tau forte?
Postat

Bună te pup nu stiu nu prea ma laud este si chestia de chimie imi place sa fac oral umed so adînc dar cum am specificat depinde si daca am cu ce .Dacă jucăria este mica mie tare frica sa nu o pierd în gît🤣👈

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bună te pup nu stiu nu prea ma laud este si chestia de chimie imi place sa fac oral umed so adînc dar cum am specificat depinde si daca am cu ce .Dacă jucăria este mica mie tare frica sa nu o pierd în gît🤣👈

Interesant, îți place pula mare la oral. Dar te descurci la deep? :P

Vizitator marean1
Reputație: 0
Postat

Disponibila în sector 6 Militari pupici

Buna, in ce zona in militari ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...