Sari la conținut

0733555254 Denisa 30 ani cu forme apetisante. Mihai Bravu , Dristor Baba Novac

Postări Recomandate

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Denissa pana la urma care este telefonul tau? Caci la cel din titlu apar cu totul si cu totul alte fete total diferite.

• Like 1
  • Oras:da
  • Oras:da
Postat

Denissa pana la urma care este telefonul tau? Caci la cel din titlu apar cu totul si cu totul alte fete total diferite.

Cica Samsungul este al ei 

Postat

Buna pozele de pe Mihai bravu nu sunt reale am lucrat acum cv timp pe ele nu lead postat eu nu stiu cine !! Va pup cu drag 😚

Postat

Buna pozele de pe Mihai bravu nu sunt reale am lucrat acum cv timp pe ele nu lead postat eu nu stiu cine !! Va pup cu drag

Adica vrei sa ne spui ca lucrai pt cineva care iti posta poze false?

Vizitator marinarul101
Reputație: 0
Postat

Așadar, care este numărul tău de tel?

Postat

Eu cred ca am raspuns mereu acum stii cum este poate mai am treaba nu as avea ce sa ascund ☺

Ok, deci cine posta pt tine poze false? Si asta pe mai multe site-uri

Postat

Zici ca sunt la interogatoriu in trecut am lucrat pe poze false pt ca detin tatuaje si nui ok Cine doreste sa ma cunoască cu drag va astept cine imi ia interviul fara rost o seara frumoasa! !

Vizitator marinarul101
Reputație: 0
Postat

Draguto, te rog sa nu pui la inima răutatea unora de pe aici. Tu ești tu, cu farmecul tău . Lasă-i in pace sa-și consume răutățile. Abia aștept sa te vizitez. Curând! Te imbratisez cu drag!!!

Postat

Draguto, te rog sa nu pui la inima răutatea unora de pe aici. Tu ești tu, cu farmecul tău . Lasă-i in pace sa-și consume răutățile. Abia aștept sa te vizitez. Curând! Te imbratisez cu drag!!!

Si noi o sa asteptam nerabdatori recenzia ta.

PS...nu sunt rautati. incercam sa intelegem anumite aspecte care la prima vedere par si sunt dubioase. Atata tot!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai fratilor sunt 7 pagini de labareala, o recenzie nu e la fatuca asta. Ea zice ca este ocupata cateodata asta inseamna ca cineva ia trecut pragul, macar sa scrie daca pozele sunt reale cum sunt serviciile (daca a ramas).

Ii inteleg pe toti sa nu ia vreo plasa/teapa cum au luat multi dar daca nu iti place ce gasesti ii multunesti fetei si faci stanga-nprejur si pleci.

Postat

Frumos gîndit am specificat sunt o fata cu forme am sînii ff marii si practic tot ce tine legat de sex pozitii si fantezii sunt deschisa la orice am 110 kg si ff comunicativa prea multe aberatii eu nu am recenzii proaste în afara cas plinuța daca avetii curiozitatea sa ne cunoastem nu exita sa ma contactezii pupicii

• Like 1

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Denisa ai putea sa pui cateva poze de actualitate facute cu telefonul ;)

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...