petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 3, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 3, 2019 Denissa pana la urma care este telefonul tau? Caci la cel din titlu apar cu totul si cu totul alte fete total diferite. 1
termin Reputație: -519 Postat Iulie 3, 2019 Oras:da Oras:da Postat Iulie 3, 2019 Denissa pana la urma care este telefonul tau? Caci la cel din titlu apar cu totul si cu totul alte fete total diferite.Cica Samsungul este al ei
denissa29 Reputație: 30 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Buna pozele de pe Mihai bravu nu sunt reale am lucrat acum cv timp pe ele nu lead postat eu nu stiu cine !! Va pup cu drag 😚
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 3, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 3, 2019 Buna pozele de pe Mihai bravu nu sunt reale am lucrat acum cv timp pe ele nu lead postat eu nu stiu cine !! Va pup cu drag Adica vrei sa ne spui ca lucrai pt cineva care iti posta poze false?
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Așadar, care este numărul tău de tel?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 3, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 3, 2019 Nu prea raspunzi la intrebari, mai ales la cele mai incomode probabil.
denissa29 Reputație: 30 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Eu cred ca am raspuns mereu acum stii cum este poate mai am treaba nu as avea ce sa ascund 😉☺
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 3, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 3, 2019 Eu cred ca am raspuns mereu acum stii cum este poate mai am treaba nu as avea ce sa ascund ☺Ok, deci cine posta pt tine poze false? Si asta pe mai multe site-uri
denissa29 Reputație: 30 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Zici ca sunt la interogatoriu in trecut am lucrat pe poze false pt ca detin tatuaje si nui ok Cine doreste sa ma cunoască cu drag va astept cine imi ia interviul fara rost o seara frumoasa! !
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Postat Iulie 5, 2019 Draguto, te rog sa nu pui la inima răutatea unora de pe aici. Tu ești tu, cu farmecul tău . Lasă-i in pace sa-și consume răutățile. Abia aștept sa te vizitez. Curând! Te imbratisez cu drag!!!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 5, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 5, 2019 Draguto, te rog sa nu pui la inima răutatea unora de pe aici. Tu ești tu, cu farmecul tău . Lasă-i in pace sa-și consume răutățile. Abia aștept sa te vizitez. Curând! Te imbratisez cu drag!!!Si noi o sa asteptam nerabdatori recenzia ta.PS...nu sunt rautati. incercam sa intelegem anumite aspecte care la prima vedere par si sunt dubioase. Atata tot! 1
judass Reputație: 48 Postat Iulie 14, 2019 Postat Iulie 14, 2019 Te imbratisez cu drag!!!cam greu 😂
maddoxbob Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2019 locatie?
scorpionul Reputație: 1954 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2019 Bai fratilor sunt 7 pagini de labareala, o recenzie nu e la fatuca asta. Ea zice ca este ocupata cateodata asta inseamna ca cineva ia trecut pragul, macar sa scrie daca pozele sunt reale cum sunt serviciile (daca a ramas).Ii inteleg pe toti sa nu ia vreo plasa/teapa cum au luat multi dar daca nu iti place ce gasesti ii multunesti fetei si faci stanga-nprejur si pleci.
denissa29 Reputație: 30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Frumos gîndit am specificat sunt o fata cu forme am sînii ff marii si practic tot ce tine legat de sex pozitii si fantezii sunt deschisa la orice am 110 kg si ff comunicativa prea multe aberatii eu nu am recenzii proaste în afara cas plinuța daca avetii curiozitatea sa ne cunoastem nu exita sa ma contactezii pupicii 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 16, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 16, 2019 Denisa ai putea sa pui cateva poze de actualitate facute cu telefonul ;) 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum