fuckherrightinthepussy Reputație: 399 Postat Aprilie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Aprilie 15, 2019 Caut o fată blondă (păr natural) cu ochii verzi, prețul să varieze între 200-500 Ron pentru o oră, dacă știți de una să-mi scrieți sau să-mi da-ți reply pe topic.
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Caut o fată blondă (păr natural) cu ochii verzi, prețul să varieze între 200-500 Ron pentru o oră, dacă știți de una să-mi scrieți sau să-mi da-ți reply pe topic.In suedia gasesti bos blonde de-alea adevarate la 175-185 cu talia subtire si curul mare si tatele mari naturale si cracii lungi si drepti si ochi albastri si fara grasime pe ele, numai regele angliei te mai scoate din una de-aia, pe aici pe la noi nu sunt decat ciori vopsite, nu-s prea bune de mustiucareala, sunt naspete grase proaste pitice si basinoase pe deasupra!
rubyruby Reputație: 9 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 16, 2019 Buna eu sunt ruby. Poate ma incadrez cerintelor tale. Te pup. 2
tropical17 Reputație: 1305 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Buna eu sunt ruby. Poate ma incadrez cerintelor tale. Te pup.ruby....pai, te incadrezi si cerintelor mele. cum dau de tine? esti cumva sora Da.iei?
fuckherrightinthepussy Reputație: 399 Postat Aprilie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 16, 2019 Buna eu sunt ruby. Poate ma incadrez cerintelor tale. Te pup.Păi da-mi numărul tau de telefon dacă e. Pup
tropical17 Reputație: 1305 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Păi da-mi numărul tau de telefon dacă e. PupVEZI CA A DESCHIS TOPIC, RUBY0738695195 1 1
fuckherrightinthepussy Reputație: 399 Postat Aprilie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 17, 2019 Dar problema e că la topic scrie că e **spam editat**ă.. o altă fată cu caracteristicile pe care le-am descris chiar nu e pe tot acest site ce dreaq?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum