pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 NU am nimic cu tine, duduie. Perdea la gură când ești matoală, nu mă mai cita malițios și persiflant, ptr ca habar nu ai cine sunt, pe când viața ta este arhicunoscută de cam toți p'acilea. Pasărea pe limba ei piere, e alt proverb din stramoși... Și-o să ne împrietenim. Ok? Nu-mi face nicio plăcere sa te împulăi, atâta timp cât stai în banca ta și nu te mai erijezi în opinie publică, gardiană și atotcunoscătoare în domeniul psy. Habar nu ai, crede-mă, și în plus mai ești și persona non-grata, easy target ptr șacalii ce se învârt pe la DG, cu creier si cultură mult deasupra ta. Da? O să-ți spun peste 3 săptamâni (poate) ce dracu am căutat în Ro atâta timp, parașutat din timpul viitor. O să-ți dai singură seama că e practic imposibil ca eu să mă droghez, sau să consum medicamente de vreun fel. PS. Cam toate antidepresivele atacă pe cale hormonală. Tu nu de antidepresive cu votcă ai nevoie, ci să reduci beuturica, să pui mâna să mai citești câte o carte și să te duci la gym. Jur că-ți platesc abonamentul la sală ptr primele 3 luni, nu glumesc! Ai ceva, dar nu destul.Nu am mai luat medicatia...Afectiunea imi lipsea, acum imi luasera si sexul...Nu-i asa ca este un tratament antidepresiv adecvat? :)Cauta o sala, eu sunt intre unirii si universitate, numele meu nu-ti dau ca nu pari de incredere.;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 :) Corpul meu a fost creat pentru efort...Mi-e dor sa-i dau ce-i lipseste...Amada, este suficient.Sa vad ca te tii de cuvant. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 :) Corpul meu a fost creat pentru efort...Mi-e dor sa-i dau ce-i lipseste...Amada, este suficient.Sa vad ca te tii de cuvant. ;)Acum 2-3 zile ai spus ca e ultima postare :laugh2 N-ai rezistat prea mult servajului.
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Hubble ăsta al meu din avatar, printre alte defecte ale lui, este terestru și Habblă Español ! LOL. Aș zice că mai degrabă cu NOSF din Arizona e văr primar, sau ceva neam, mai rudimentar... PS. Și ptr scumpica CosânzSiană, un gând frivol : ce zici de rimele mele, lele? :shockedBineinteles ca e terestru.Eu vorbeam de unul mai spatial mai visator :))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 Acum 2-3 zile ai spus ca e ultima postare :laugh2 N-ai rezistat prea mult servajului. Uiti cu cine vorbesti... De azi nu ai influenta asupra nimanui,
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 Uiti cu cine vorbesti... De azi nu ai influenta asupra nimanui,Cu dracul sa uit,una este depresiva Amada.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 Cu dracul sa uit,una este depresiva Amada. Stiu exact de ce eram deprimata...Tu stii de ce nu mai las pe nimeni sa creada ce aberezi? :)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 Stiu exact de ce eram deprimata...Tu stii de ce nu mai las pe nimeni sa creada ce aberezi? :)Esti pe aratura,schimba tratamentul.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 Esti pe aratura,schimba tratamentul.Pe mine nu ma schimba nimeni si nimic.Ti-am promis deja ca aberatiile tale raman doar pentru tine, asa de masochist esti incat trebuie sa fac mai mult?I a ceva si da-ti bataie! :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 Esti pe aratura,schimba tratamentul. :laugh2 Mi-e ca te deamagesc. Eu ziceam ca vrea sa dorm si ca;lmare, ea o tinea ca fara chimicalele ei nu o sa pot...Pot sa ofer, sau.... Gandeste inainte.Nebuna nu sunt, asta scoate si din gand!
Administrator pisicuts Reputație: 114612 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2019 :laugh2 Mi-e ca te deamagesc. Eu ziceam ca vrea sa dorm si ca;lmare, ea o tinea ca fara chimicalele ei nu o sa pot...Pot sa ofer, sau.... Gandeste inainte.Nebuna nu sunt, asta scoate si din gand! amada cand ne (mai) futem si noi ?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 amada cand ne (mai) futem si noi ?Nu are timp,s-a angajat si muncește mult
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 amada cand ne (mai) futem si noi ?Mai? :laugh2In visele tale, oricand, nu?Fa ceva sa te iert. 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 Mai? :laugh2In visele tale, oricand, nu?Fa ceva sa te iert.Sa te facă moderatoare?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 Sa te facă moderatoare?Vorbeam cu tine? :girlyNu vreau asta, vreau cei ca tine stersi de pe site. ;)
Administrator pisicuts Reputație: 114612 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2019 Mai? :laugh2In visele tale, oricand, nu?Fa ceva sa te iert. eu nu trebuie sa fac nimic amada pentru ca eu nu ti-am gresit tie cu nimic, si mai mult decat atata, tu esti cea care imi esti datoare mie.Mai :))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Amada - End GameDin 27 aprilie in 3D si 3D iMAXOnly in selected theatres
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 eu nu trebuie sa fac nimic amada pentru ca eu nu ti-am gresit tie cu nimic, si mai mult decat atata, tu esti cea care imi esti datoare mie.Mai :)) Nu ai fost la mine, nu visa la "mai".Iar daca vrei sa vezi, intradevar ce pot, fii ignorant inca o data. Atat. Raman datoare cu semnatura care ti-ai facut cum ca eram alcoolica... Mai e ceva pe langa asta la datoria mea?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 Vorbeam cu tine? :girlyNu vreau asta, vreau cei ca tine stersi de pe site. ;)Cat de mult iti doresti ca motanul sa-ti baneze dusmanii de moarte?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2019 Cat de mult iti doresti ca motanul sa-ti baneze dusmanii de moarte? Motanul viseaza ca m-a futut, aveti balamuc cu un nebun la conducere...Ce doresc eu? Hmmmm, n-am decis daca va iau pe rand sau la gramada....
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2019 Motanul viseaza ca m-a futut, aveti balamuc cu un nebun la conducere...Ce doresc eu? Hmmmm, n-am decis daca va iau pe rand sau la gramada....Motanul nu te-a futut ca nu ai vrut tu,este?
Administrator pisicuts Reputație: 114612 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2019 Nu ai fost la mine, nu visa la "mai".Iar daca vrei sa vezi, intradevar ce pot, fii ignorant inca o data. Atat. Raman datoare cu semnatura care ti-ai facut cum ca eram alcoolica... Mai e ceva pe langa asta la datoria mea? amada ma iei doar pe mine si o sa vedem ce poti in pat si dupa aceea decid daca imi mai esti sau nu datoare 1
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 pisulica te cauta moartea si tu esti pe forum =))) AHAHAHAHHAHAHAHA
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Postat Aprilie 25, 2019 amada ma iei doar pe mine si o sa vedem ce poti in pat si dupa aceea decid daca imi mai esti sau nu datoare samahon
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Ring ding dong ....toti fraierii sug pula (se stiu ei)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum