themadqueen Reputație: 11 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Helloo !! S-a reunit familia de pokemoni din GOT și se dezbate intens pe tema intrigilor din serialul de copii, de țânci dar și de retardați sociopați peste 30 de ani. Au apărut în schemă și Adevăratul Rege, dar și TheMadQueer, care mai deunăzi se credea prim minstresă. Probabil din vechea carieră are bani. Bani mulți... :))) TheMadQueen s-a băgat mai nou în gura lu' bro Marinel, care se știeeee că înjură pe prima pagină A4 fără să repete niciun cuvânt! :)) Hello și Berarului, băiet deștept și cutră perversă plină de umor. O să ne vedem la o bere champ, când ne permite timpul. Cheers! Salut droghi, ce mai e bun prin olanda? Tu erai printre tinerii aia cu ochii injectati de care zicea daddy dracnea?
themadqueen Reputație: 11 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Abia am facut contul asta si deja am faniRaluca, xoxo ajutor! Ma abuza dushmanii! 1
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 dai ma la pula ca astia nu stie ce e alea droguriala traieste in olanda si vorbeste de droguri din carti :( e mai trist decat catelu danel lol
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 CATELU MACAR URMEAZA ORDINELE, SE DUCE LA SEPHORA SI-SI CUMPARA PARFUMURI CA SA FIE PRIMIT LA FEMEI ehueuheuheuhe
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 am uitat sa precizez ca da dimineata era bitcoinu 7000 si acum e 7800maine poimane sunt milionar in euro in ritmu asta
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Mai 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Mai 13, 2019 Ușa de biserică - Gilette, mai bine ar scoate din prohab iguana şi ar arăta-o prozeliților budhişti. O să se închine la ea ca la totem și va fi noul lor idolul! Ce sens are să deții (în luna mai) un Magnum dong, dacă promovezi împerecherea fără slobozenie, iar mintea-ți secretă estrogen şi foliculină, la fel ca şi celor doi interlocutori eunuci cu care dezbate SF-uri incontinente pe sute de pagini. Hop şi altar boy-ul ăsta faitfhfull of shit în strachină, că nu erau destui care visau cu ochii deschişi, ca maestrul lor bivolar Osho B. De Măicuța Filofteia ce sa mai zicem, ea cu Semper Fi sunt învățăcei la Școala de Fete a lui Anandha Fox, care ajută masculii să devină perfecți și incontinenți. La catedra de squirt și mirosit tampoane predă estrogena... Legea atracției fatale dintre prostia lui karmică şi universul topicului unde s-a profilat ca un guru autentic, se numeşte: Principiul III din dinamică. Reacțiunea din enunțul lui Newton a fost preluată ulterior şi de Caragiale, în lucrarea sa de ştiință: Conu Leonida de față cu Reacțiunea (şi Acțiunea) :))) Nepătatul care n-a stors o picătură de poluție pe cearșaf de 7 ani încoace, știe de Cei Șapte Ani Apocaliptici, scris de un nuvelist cu țugui care s-a scrintit la un moment dat în senectute , știe și de Brad Sâmburești din filmul 7 ani în Tibet, dar nu știe că e foarte simplu să fii incontinent când te numeşti castrat și mai ești și gheișă pasivă. Trăiască ROGVAIV ! Depeşa III este o scrisoare recomandată ce ne-a telegrafiat-o însuși Mihai M, cum bine a intuit și dr Parasinus când a revenit (răcit) de la muntele celebru din Grecia, unde a sărbătorit, craiul de modă veche natura, cu prințelesele și nimfetele lui ce i-s muze înțelese, și unde el s-a jucat cu ele întruchipându-se ba în Adonis , ba în Dionis !! :))) La rubrica cu Cum vă simpțiti azi, Pisicicacarmencita se simte zilnic ba mâțîită, ba intrusă, ba sedusă, ba abandonată, ba cuceritoare, ba depresivă. Rubrica asta pare a fi devenit noul "Fazan". Fazanul care cum bine știm are multe culori. Helloo !! S-a reunit familia de pokemoni din GOT și se dezbate intens pe tema intrigilor din serialul de copii, de țânci dar și de retardați sociopați peste 30 de ani. Au apărut în schemă și Adevăratul Rege, dar și TheMadQueer, care mai deunăzi se credea prim minstresă. Probabil din vechea carieră are bani. Bani mulți... :))) TheMadQueen s-a băgat mai nou în gura lu' bro Marinel, care se știeeee că înjură pe prima pagină A4 fără să repete niciun cuvânt! :)) Hello și Berarului, băiet deștept și cutră perversă plină de umor. O să ne vedem la o bere champ, când ne permite timpul. Cheers! Hairy Bro a vrut să împartă pe forum Phd-uri indiene, însă i-a fost curmată din fașă tentativa, de către cineva care știe engleză. A dispărut complet topicul! Many thanks to the mods ! N-am mai apucat, deși mă pregătisem să-i scriu zevzecului ceva gen : you might consider for once you compulsively barked and whistled in the dark, lurking behind the tree you just had a leak on... Preafericitul Nostru, Phărinte, Adevăratul PropovăduiThor al celor Sfinte, nu i-a detaliat mocofanului Xtreme de gureș ce se cânta la lună, aliniatul cu confesiuni şi târcoale asidue în jurul fleoarțelor şi despre ce e rău la strivit corola de minuni de la bucile lor, pe 57 de pagini... Totul e bine când se termina cu bine, ar zice William S. Habotnicul a priceput să nu mai stea cuminte şi docil la face-sitting cu Prîviati. S-a spăShit și asta e bine! Nu prea înțelegem DE CE atâta tevatură pe marginea recenziilor lu' tataia. E reclamă mascată cumva? Omul scrie chiar foarte citeț dpdv lingvbistic, şi foarte pastelat ! E atent la detalii, specific tuturor celor cu aia mică. Bucurați-vă de cuvintele lui laborioase și frumoase când descrie futaiuri! Omul sexagenar este, scriitoricește vorbind, chiar foarte talentat! Sau ce, e mai frumos că în rest nu face altceva decât să atârne gelos și peiorativ la puța Contesei Stewardeze Misskinuită, sau la șopârla de 25 cm a lu' Danel, în război tete-a-tete cu fiul meu oligofren Gomoku, pe care cu greu l-am înțărcat? :))) =)) 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 13, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Autor Postat Mai 13, 2019 Abia am facut contul asta si deja am faniRaluca, xoxo ajutor! Ma abuza dushmanii! Zdreanță masculină de TheMadQueer, ascunsă sub diverse nick-uri de muieri peste tot locul, perfid, microcefal-grandoman și cameleon mai infect decât Dolo+ Cerronebeleus la un loc! Mai că ți-aș dedica melodia lui M. Nemărgineanul: https://www.youtube.com/watch?v=ONFPL6RkteQ Dar nu, n-o fac!! "Plânsul e dă formă, Jaxana lu' XOXO nu e moartă, Jacsanaa se transformăăă"... " :))) Ar zice unii chitariști neghiobi că e o melodie simplă în gama La **spam editat** la chitară, + Si și Re minor . Re, bizonilor **spam editat** ! :))) 2
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 scrie ba normal te draq da prost ca nu te intelege nimeni si risti sa fii aruncat intr-un colt
themadqueen Reputație: 11 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Zdreanță masculină de TheMadQueer, ascunsă sub diverse nick-uri de muieri peste tot locul, perfid, microcefal-grandoman și cameleon mai infect decât Dolo+ Cerronebeleus la un loc! Mai că ți-aș dedica melodia lui M. Nemărgineanul: https://www.youtube.com/watch?v=ONFPL6RkteQ Dar nu, n-o fac!! "Plânsul e dă formă, Jaxana lu' XOXO nu e moartă, Jacsanaa se transformăăă"... " :))) Ar zice unii chitariști neghiobi că e o melodie simplă în gama La **spam editat** la chitară, + Si și Re minor . Re, bizonilor **spam editat** ! :)))Que esta pasando, mi amor?
themadqueen Reputație: 11 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 am uitat sa precizez ca da dimineata era bitcoinu 7000 si acum e 7800maine poimane sunt milionar in euro in ritmu astaEo am vandut ferma si am scos banii cand a picat bursa iar banii i-am dat pa beutura shi fomei 1
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 13, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 13, 2019 Bun rezumatul,n am citit...Se poate rezumat la acest rezumat ? 1
pana_ce_e_ea Reputație: 0 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Bun rezumatul,n am citit...Se poate rezumat la acest rezumat ? traiasca cainii cu covrigi in coada si magarii cu morcovu-n fata, dar si-n dos.
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Eo am vandut ferma si am scos banii cand a picat bursa iar banii i-am dat pa beutura shi fomei eu mi-am cumparat 3 curve din galati si acuma produce pentru mine
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 ............. Hello și Berarului, băiet deștept și cutră perversă plină de umor. O să ne vedem la o bere champ, când ne permite timpul. Cheers!...............Noroc, noroc! Eu nu te-am "reperat", da' vad ca te stie @thecat-ul. Inteleg ca nici nu esti in tara. Cum bine a observat @samkara, sunt o "curva" cand vine vorba de invitatii la bere. Chiar daca te colorezi intre timp si capeti acces la mesagerie, e de preferat sa dai un semn la evilwizardgargamel, pe Yahoo. Nu stiu cat mai tine "spurt"-ul meu pe-aici. Numa' bine! 1
themadqueen Reputație: 11 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Bun rezumatul,n am citit...Se poate rezumat la acest rezumat ? un drogalau cu ocii injectatz, scrie monoloage mai ceva decat marinaru wc-shits despre ce considera el relevant in nuca aia din tartacutza
papistatis Reputație: 17 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2019 rezumat : laba laba si iar laba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum