Sari la conținut

https://nimfomane.com/forum/topic/106138-adelina-0758412005/page-20

Vizitator adelina_drakusor

Postări Recomandate

Reputație: 0
Postat

Am revenit dragii mei!!❤️Am cerut sa imi fie închis topicul deoarece am avut niște mici divergente!!!Va aștept cu nerăbdare sa petrecem clipe minunate împreuna!

post-283104-0-09778200-1555778192_thumb.jpeg

post-283104-0-15669700-1555778205_thumb.jpeg

post-283104-0-42001600-1555778226_thumb.jpeg

• Like 4
Postat

Număr de Wapp sau telefon 0736086608

• Like 1
Postat

Așa păpușă! Ia prezintă-te în fața poporului dornic de prospătură! Servicii, locație, telefon,tarife

O și N ,O P/N (in funcție de igiena). 100 /200 Gavana 3
  • Like 1
Postat

Bine ai revenit de cand te asteptam

Și eu te aștept :))) 😘
Postat

Nu stiu cum presteaza dar ca atitudine - jalnic! Am sunat astazi, mima spus ca are de la o ora un client, i.am spus ca astept, am vb p wapp, imi scrie cand termina, au trecut 2 ore - timp in care doar lasa cu seen.

Daca tot asa si presteaza, nu ma mir de ce a inchis topicul celalalt!

Nu recomand!

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Adelina este o fata foarte buna si se implica in ceea ce face , oralul este excelent deep tot ce vrei dar cu telefonul ,intr-adevar este o mica problema cred ca este solicitata mult sau nu stiu...data trecuta eu am avut rabdare cu ea si s-a meritat .

• Like 1
Postat

Adelina este o fata foarte buna si se implica in ceea ce face , oralul este excelent deep tot ce vrei dar cu telefonul ,intr-adevar este o mica problema cred ca este solicitata mult sau nu stiu...data trecuta eu am avut rabdare cu ea si s-a meritat .

Multumesc dragule!! 😘
Postat

Bună Adelina ! Am fost si sambata seara la tine. Am văzut că mi ai dat block dar nu stiu de ce. As vrea sa vin din nou săptămâna aceasta

Postat

Hei dragii mei!❤️Am revenit și abia aștept sa petrecem câteva clipe minunate împreuna! Va aștept intr un apartament nou situat in centrul orașului! Servicii: OP!N (in funcție de igiena) NP,69,FK! Va aștept cu drag !https://www.publi24.ro/pagini-personale ! Număr doar pentru Wapp 07306086608

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...