sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 26, 2019 Cu ce drept il judecați voi pe Xoxo?Știți voi prin ce drame a trecut,cat a suferit din dragoste si cata umilința a indurat?Tanya si Symona l-au jumulit de bani si in schimb i-au vândut iluzii.Xoxo este un suflet sensibil care tânjește după dragoste,iubire,afecțiune....dar nu a avut noroc in dragoste,asa ca isi cauta fericirea alaturi de transsexuali.Important este sa-l vedem fericit.
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 mi-am dat drumu pa ochii lu loredana si sunt fericit acum :X
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Cine e loredana ? Chivu ?
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 stie popa cine ebaga-mi-as pula in ma-sa aia proasta care l-a cacat acum multi ani si prostu nu e la curent cu glumele =))
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Cu ce drept il judecați voi pe Xoxo?Știți voi prin ce drame a trecut,cat a suferit din dragoste si cata umilința a indurat?Tanya si Symona l-au jumulit de bani si in schimb i-au vândut iluzii.Xoxo este un suflet sensibil care tânjește după dragoste,iubire,afecțiune....dar nu a avut noroc in dragoste,asa ca isi cauta fericirea alaturi de transsexuali.Important este sa-l vedem fericit. ai legatura stie popa cine ebaga-mi-as pula in ma-sa aia proasta care l-a cacat acum multi ani si prostu nu e la curent cu glumele =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum