Sari la conținut

Ce Dorim Noi Si Ce Doresc Ele?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

No mereț in pulă!

Sa fie de capul tau....noi de regula mergem in pizda....ca ne iese,ca nu...pulili noastre...macar am incercat.

Uite unde erau Bulangii... Nu va e, mah, rusine sa va afisati in halu' asta pe un site plin de femei de futut? Hu000

;)

Euflo frate...astea `e` vorbe` fratili meu...stii cum e...hotul neprins e negustor cinstit...pei nu??? :laugh2 pan` la proba contrarie,am numai cuvinte de lauda la adresa lui Oly...GFE maxim...in prezenta lui chiar ca ma simt tanar si nelimbistit...are ceva-ul ala a lui............jos palaria :hihat  :laugh2

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

am numai cuvinte de lauda la adresa lui Oly...GFE maxim...in prezenta lui chiar ca ma simt tanar si nelimbistit...are ceva-ul ala a lui............jos palaria :hihat  :laugh2

daca tie iti place....nu am nimic impotriva...Sa va fie de bine.

Reputație: -494
Postat

Sa fie de capul tau....noi de regula mergem in pizda....ca ne iese,ca nu...pulili noastre...macar am incercat.

Euflo frate...astea `e` vorbe` fratili meu...stii cum e...hotul neprins e negustor cinstit...pei nu??? :laugh2 pan` la proba contrarie,am numai cuvinte de lauda la adresa lui Oly...GFE maxim...in prezenta lui chiar ca ma simt tanar si nelimbistit...are ceva-ul ala a lui............jos palaria :hihat  :laugh2

Teposule...io sper ca nu vrei sa merem la baute...doar ca sa ma seduci  :laugh2

Postat

daca tie iti place....nu am nimic impotriva...Sa va fie de bine.

Sar`na tie frate...doar ca in nebunia din capul meu sper ca nu ai facut vreo aroganta?!? :laugh2 e lucruri serioase la MIJloc...............

Teposule...io sper ca nu vrei sa merem la baute...doar ca sa ma seduci  :laugh2

NUuuuu,sa mor...........bem,bem...si iarasi bem.........si pan` la urma...noi sa fim sanatosi :laugh2 vezi ca sunt expert in dansuri la bara...te-as pune sa intrebi pe cine dupa aicisha pt confirmare,dar mi-e ca se rusineaza :laugh2 iti explicitez cu lux de amanunte in privat...aici e lume multa si-mi ies vorbe...................

• Oras:Undeva aproape
Postat

Fara noi tractoristii poate nu ai avea ce manca ramono,si imi doresc cand ajung la ele, sa ma primeasca im brate si dezbracata,asa sa ma simt si eu mai bine venit. :hug1 

Si desigur ca multi altii, sa imi si gateasca ceva de mancare. :laugh2 

• Oras:bucuresti
Postat

Daca imi este permisa parerea.

Cred eu ca ele vor: clienti chipesi,curati, eleganti si manierati care sa le poata stimula de asa maniera incat sa ne poata transfera calitatile lor de femei.

Sa ni se ofere si sa ni se predea intr-un mod placut si lor nu doar pentru ca urmeaza sa le platim. Cu aceasta ocazie pot imbina remuneratia cu placerea.

Ce vrem noi nu stiu exact pentru ca fiecare vrea ceva in plus sau in minus. Dar stiu ce vreau eu si stiu si de ce. Nici pe departe sa-mi fie greu sa agatz sau sa pastrez o relatie cu o fata sau mai multe. ( O spun fara falsa modestie ) si nu sunt singurul de aici. Mai toti prezenti pe acest forum putem asta ( se vede cu ochiul liber din recenziile fiecaruia ) si totusi va vizitam si suntem dispusi sa platim. Motivele generale au mai fost expuse. Personal prefer sa platesc pentru ca imi place emotia noului. Lucru ce nu mi-l ofera o relatie stabila. + ca intr-o relatie stabila ( si aici nu ma refer la un cuplu casatorit ) e nevoie si de sincronizare si pe mine 1 chestia asta ma omoara. Cand are ea chef nu am eu,cand am eu nu are ea timp si tot asha. Pula si mintea mea sunt nerabdatoare si vor sa se destrabaleze atunci cand au ele chef,nu cand are partenera.

Ce vreau eu de la o escora? Cred ca nu are rost sa mai reamintesc faptul ca vreau sa ma invite la masa,obligatoriu si nici faptul ca pe banii mei ma simt bine numai eu;)

Pe banii mei evident ca vreau sa ii ofer placere dar ma uit si eu cui ii dau si ce-i dau. In cazul protagonistei nu am vrut sa-i ofer placere si se vede din recenziile ce au urmat ca nu merita. Cu mine a fost ok in timpul intalnirii dar ghinionul ei a fost ca am si eu flerul meu de curva masculina. Sunt fete la care as da dublu numai ca sa-i vad pe chip zambetul ala de femeie satisfacuta. Revin la ideea de baza. Sa fie deschisa si dezinhibata,curata atat ea cat si locatia ( nu ma lesina luxul dar il apreciez )

Si foarte important pentru mine,sa simt caldura ei. Am fost la cateva fete de top care aveau recenzii foarte bune,aratau bine,tehnica buna,comunicative dar pe care le-am simtit reci si nevibrante,motiv pentru care m-am dus de mai multe ori ca sa fiu sigur ca nu le-am prins intr-o zi proasta si totusi pana la urma nu le-am recenzat ca sa nu le stric reputatia.

Cam asa  cred eu ca stau lucrurile.

Postat

Ai fost de atatea ori la cateva si tot ai fost dezamagit,si totusi nu le-ai recenzat sa stim si unii din noi,daca dorim sau nu sa trecem pe la ele.

Fiecare recenzie in plus conteaza pentru a face un raport intre ele.

Postat

Ai fost de atatea ori la cateva si tot ai fost dezamagit,si totusi nu le-ai recenzat sa stim si unii din noi,daca dorim sau nu sa trecem pe la ele.

Fiecare recenzie in plus conteaza pentru a face un raport intre ele.

Daca fata e de top si are cateva pagini de recenzii bune,cum sa vin eu si sa scriu ca fata e ok si e asha cum au zis si colegii,dar mie nu mi-a placut pentru ca nu am simtit nu's ce radiatie Gamma....Asha ca m-am abtiunut.

• Oras:Unde vreau eu.
  • Oras:Unde vreau eu.
Postat

Descoperind acest topic mi-am pus si eu intrebarea de mai sus .......am stat am meditat si cred ca am un raspuns bineinteles pentru mine.Ce isi doresc ei sincer nu stiu sigur dar intuiesc iar raspunsul se afla in atitudinea mea fata de clientii mei.Ce imi doresc euar suna cam asa.......sa imbin utilul cu placutul.Cand am debutat in aceasta meserie am plecat de la premisa urmatoare bineinteles putin readaptata.....daca stau zice ca sant curva daca fug zice ca sant proasta asa ca mai bine o fac pe bani ar fi multe de spus dar iar s-ar isca diferente de opinii conflicte intre generatii etc daca cineva vrea sa schimbam mai multe pareri astept in privat ...cerinte ;sa fim doar pe aceeasi lungime de unda.Va pup pe toti si va urez numai de bine

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Daca fata e de top si are cateva pagini de recenzii bune,cum sa vin eu si sa scriu ca fata e ok si e asha cum au zis si colegii,dar mie nu mi-a placut pentru ca nu am simtit nu's ce radiatie Gamma....Asha ca m-am abtiunut.

Cunosc! Mi s-a intamplat si mie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...