emiluts Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Partajează Postat Mai 1, 2019 Buna. O striperita sa ni-i se alăture la un chef ori at se gaseste la noi in oras? Dar nu vreau sa danseze break dance... 😂😂 Link spre comentariu
emiluts Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Autor Partajează Postat Mai 1, 2019 *sa ni-i se alature Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Partajează Postat Mai 1, 2019 Eu spun să-ți iei gașca și să cauti prin cluburi de striptease sunt convins că o să găsiți destule 😉 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1120 Postat Mai 1, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2019 pai cauta la cluburi de streaptease!!! acolo e ce cauti fra' Link spre comentariu
emiluts Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Autor Partajează Postat Mai 1, 2019 Chestia e că am închiriat un club, asta e o idee venita mai tarziu.... Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Partajează Postat Mai 1, 2019 Buna. O striperita sa ni-i se alăture la un chef ori at se gaseste la noi in oras? Dar nu vreau sa danseze break dance... 😂😂Să mori tu.. ðŸ˜Å¢i-ai deschis cont astăzi aici pe site tocmai pentru a cauta o stripteoză pentru un chef cand putea face o căutare pe Google? https://www.romaniatonight.ro/ro/location/babylon-striptease-night-club-targu-mureshttp://xxl.stripclubs.roEu spun că deja miroase a solzișori pe aici 🤔 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1120 Postat Mai 1, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2019 Chestia e că am închiriat un club, asta e o idee venita mai tarziu....ia fetele de la Babylon si transfera-le in clubul tau ...inchiriat si ai rezolvat Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Mai 1, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Mai 1, 2019 Conturi niu .Miroase bine știi tu cine e colegu'. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum