fulg_de_nea Reputație: 1 Postat Mai 5, 2019 Oras:Nord Oras:Nord Postat Mai 5, 2019 Unii incep, altii termina. Termina greu si duce, duce mult. EEEEEEEEEEEE HE HE HE!
fulg_de_nea Reputație: 1 Postat Mai 5, 2019 Oras:Nord Oras:Nord Postat Mai 5, 2019 Sa incepem cu DECI. Deci, cum mergi, dai coltul si ajungi. Pardon, cum mergi inainte, dai coltul. Dupa ajungi. Ce-i ala PM de se cupleaza cu ala de se intruneste in regim de urgenta? EEEEEEEEEEEEEEEEEE HE HE HE
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 5, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 5, 2019 Marinarul are clone?!? Atât că nu sunt înjurături și nici firul logic din postările lui. Mai degraba imi aduce aminte de inginer, doar ca sunt (mult) mai scurte textele... Ura nu conține nici un fel de logică..."firul" acela nu îl duce in vreo direcție.Un text de-al lui @v-ship e plin de rațiuni eronate și limbaj vulgar, nimic mai mult... Indubitabil! ;)
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 5, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 5, 2019 Ce se joaca aici ? Starcraft sau Rezident Evil ? Ca ma bag si eu . Adica mie imi place Need for speed , ca e mai de viteza , dar na , incerc sa ma descurc si la celelalte dupa o oarece acomodare .
themadking Reputație: -136 Postat Mai 5, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Mai 5, 2019 Ce se joaca aici ? Starcraft sau Rezident Evil ? Ca ma bag si eu . Adica mie imi place Need for speed , ca e mai de viteza , dar na , incerc sa ma descurc si la celelalte dupa o oarece acomodare .De fapt e altceva: macao şi popa prostu', acum rămâne la alegerea ta ce vrei :)
pterodactilu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Care-i scoru ? Intreb pentru ca se chinuie unu sa ajunga cu pionu la capat, da tot se invarte tabla. Za seim, nu era ala/aia. Iarasi le incurcati. Nu-i mai induce domnule in eroare ca iarasi dispar de pe radar (aia care trebuie). Lasa scalambaturile si expertii self made sa aiba ocupatie.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 7, 2019 De fapt e altceva: macao şi popa prostu', acum rămâne la alegerea ta ce vrei :) Observ tarziu , chestie de notificari . Ei bine sunt obisnuit cu acestea sa nu le mai folosesc demult Sa-ti zic asa .Ambele jocuri sunt individuale , nu pe perechi . De fapt care joc de carti este pe perechi ? Nu prea cunosc . Decat jocurile cu mingea . In fine , trecem peste , nu am jucat decat poker fiindca acolo mai ai norocul si la castiguri , dar si de acela m-am lasat , demult. Acum ca s-a mutat Unibet Open (turneu international) pe o locatie mai veche , numita si Casa Diavolului , renumita ptr. jocurile de noroc desfasurate acolo : ruleta , black Jack si Poker ma mai duc sa-i urmaresc. imi place sa observ atmosfera . Ma gandesc de multe ori sa le zic si altora cum sta treaba asta cu jocurile de poker mai golanesti, sa nu zic , de multe ori ma abtin , ca nu e frumos sa le strici jocul , si asta ptr. o curva de om care piteste (cica) un AS in maneca dintr-un alt pachet de carti , ca dupa , iese cu deraj maxim si se enerveaza toti jucatorii , incep sa arunce cartile in aer , arata cu degetul , spun ca le-au stricat sansa vietii , chiar daca nu aveau in mana nici de-o pereche ....dar continua sa faca zgomote , stii , haosul acela nepotrivit cand fiecare ar infuleca de pe masa cate ceva , dar fara niciun drept . Observi , dar ii lasi in pace de multe ori , ca esti baiat fin si giorno , trecut prin d'astea . Adica "se stie" sau "nu se stie" dinainte capacitatile jucatorilor din momentul cand primesc invitatii sa se aseaze la masa ,dar, mai intervine si norocul , nu faze de acelea ca stingi lumina si incerc sa faci pe trisorul . Astea nu functioneaza de multe ori , mai ales cand stai la masa cu aceleasi pers. , fiind un cerc inchis oricarui vizitator Cum am spus , eu nu mai joc decat acele jocuri din care castig ceva , niciodata acelea in care ies pe pierdere . am invatat si eu , ca d'aia ....
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 7, 2019 Observ tarziu , chestie de notificari . Ei bine sunt obisnuit cu acestea sa nu le mai folosesc demult Sa-ti zic asa .Ambele jocuri sunt individuale , nu pe perechi . De fapt care joc de carti este pe perechi ? Nu prea cunosc . Decat jocurile cu mingea . In fine , trecem peste , nu am jucat decat poker fiindca acolo mai ai norocul si la castiguri , dar si de acela m-am lasat , demult. Acum ca s-a mutat Unibet Open (turneu international) pe o locatie mai veche , numita si Casa Diavolului , renumita ptr. jocurile de noroc desfasurate acolo : ruleta , black Jack si Poker ma mai duc sa-i urmaresc. imi place sa observ atmosfera . Ma gandesc de multe ori sa le zic si altora cum sta treaba asta cu jocurile de poker mai golanesti, sa nu zic , de multe ori ma abtin , ca nu e frumos sa le strici jocul , si asta ptr. o curva de om care piteste (cica) un AS in maneca dintr-un alt pachet de carti , ca dupa , iese cu deraj maxim si se enerveaza toti jucatorii , incep sa arunce cartile in aer , arata cu degetul , spun ca le-au stricat sansa vietii , chiar daca nu aveau in mana nici de-o pereche ....dar continua sa faca zgomote , stii , haosul acela nepotrivit cand fiecare ar infuleca de pe masa cate ceva , dar fara niciun drept . Observi , dar ii lasi in pace de multe ori , ca esti baiat fin si giorno , trecut prin d'astea . Adica "se stie" sau "nu se stie" dinainte capacitatile jucatorilor din momentul cand primesc invitatii sa se aseaze la masa ,dar, mai intervine si norocul , nu faze de acelea ca stingi lumina si incerc sa faci pe trisorul . Astea nu functioneaza de multe ori , mai ales cand stai la masa cu aceleasi pers. , fiind un cerc inchis oricarui vizitator Cum am spus , eu nu mai joc decat acele jocuri din care castig ceva , niciodata acelea in care ies pe pierdere . am invatat si eu , ca d'aia ....Ti-ai adus aminte cu melancolie de vremurile cand jucai tot salariul de santierist la pacanele? :laugh2 1 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 7, 2019 Cum am spus si ieri , slaba activitate , totul e deviat in aceleasi jocuri copilaresti ale unor mocofani . Click , click ...parca nu-ti trebuie prea mult sa treci in revista , ca de , doar sunt aceleasi personaje prezente , chiar daca unii s-au rebranduit . De unde altii ? Ei fac jocul ,cica , zic ei , intotdeauna , dar nici chiar asa. (Acum citesc si eu) Unii au antene satelit , cabluri de diverse culori (8 la numar) , televizoare 4k , 8k , VPN-uri ...pana mea cu ce camuflaje se mai lauda ei pe acolo , de au tocit in scurt timp pana si rotitele de la ultimul tractoras de jucarie achizitionat . Hastagistii , gen @Maciupiciu , astia sunt cei mai vehementi si masochisti @pulestei cand ii iei pertinent la rost .Au suferit de mici , se observa asta ....mai au putin si acum isi depun cererile ptr. 6G Cica sunt dedicati online-ului si invata in permanenta injuraturi noi , le spun ei lozinci , ca sa nu para atat de tembeli cand ies pe strada . Ei bine , astia se misca nu gluma , rascolesc tot online-ul ca sa mai invete ceva nou de la Dorian si Malone , circari ieftini care isi dedica intreaga viata Youtube-ului , sa faca si ei un banut cinstit cu prostovanii care le asculta glumele . Nu-s de condamnat , se umplu pe moment (si mult prea devreme) de sperante si vedetism , iar unii dintre ei (chiar) ajung sa sfarseasca/moara precum Razvan CiobanuIn fine , sa revenim ,Ca o parere de-a mea ...inutilitati prea multe de multe ori .Daca iei atitudine poti avea si telefon 2G (cat te mai accepta reteaua) , nu-ti faci ca ultimul prost credit pe la orice companie de telefonie mobila , ca sa latrii de foame ...si sa-ti iei unul 3G , 4G sau 5G (ultima fitza din raft , ca sa te vada pe strada toti sparcaitii , mai isteti ca tine)...iar acesta sa-ti fie foarte util la o simpla apasare pebutoane. Chestii de antrenament si metode jidanesti, le inveti cu timpul , eu tot de la unii ca ei le-am deprinsAcum ca tot esti ossss in materie de tehnologie , bagi si phishing ? La ce-ti foloseste ? Aaaa daaa , esti fomist si vrei s-o pui de-o noua cufureala ...te afecteaza (temporar) daca ti-au disparut banutii de pe card si te trezesti in fata casei de marcat cu debitul O (sau pe proape), parca si casiera iti rade in nas in sinea ei , parca si auzi "Na ce prost ai fost , pai..." , atunci ,simti ca vrei sa intrii in pamant de rusine (tot temporar) ca iti aduci aminte ca ai mutat cash-ul in celalalt buzunar ... deci problema ta totusi se rezolva ...dar ala ....risca sa foloseasca o metoda periculoasa in anumite situatii , pe care crede ca o stapanesti , dar nu-i chiar asa . De multe ori omite anumite etape , dar nu e de condamnat , poate nu stie cum sta treaba . De ce ? Fiindca se agiti prea mult si isi pierzde luciditatea , calmul si rabdarea. Adica , o fi butoanele la el , dar cablurile sunt in alta parte , iar eu sunt unul dintre aceia care stiu la sigur cum aufost implementate acestea , iar oamenii vin adesea la tine sa le ofer consiliere/ajutor, ca se mai nimereste cate un croncobaur de se aseaza pe acestea si de plictiseala/foame incepe sa ciupeasca din ele , dar noroc ca e firul acela mai subtire , asezat intre doi stalpi , deci , dauna mica . Ce faci atunci ? Te urci cu aparatul si vezi de unde pleaca si al cui este sau faci pe prostul , ca nu-l observi, fiind prea plictisit in ziua respectiva si astepti rabdator sa formuleze plangerea? Ei , nu trece mult , ca ce crezi ? Oamenii incep sa se agite si mai au putin si isi accentueaza depresia .Unde isi petrec ei toata ziua ca sa-si omoara plictiseala ? Mai baga un hastag , pe ici , pe colo , se mai uita in portofel , bani nu sunt ,.ce motiv ar avea sa iasa in oras ? Sa umble haotici pe strazi si alei cu vantul suierand prin buzunare ? Nicidecum .Turbeaza insa daca nu intra o zi pe Nimfomane (dependenti fiind) , sa mai troleze si sa stalkuiasca pe cineva (toata ziua) cu aceleasi rahaturi pipilicesti..Sa revenim la versiunea cealalta , daca intervine Dorel si il loveste cu tarnacopul ? Asta e culmea prostiei . Ii spui , o data , de doua ori , mai ai putin si ii arati cu degetul , ca nu sunt lucrari de nasul lui , dar el , zice ca le stie pe toate . Tinerel , cu ochelarii de cal la ochi , si mult prea zelos , se apuca singur fara ca sa mai intrebe ce se poate intampla , daca ... . Atunci , chiar e grav . Na , ca i-a facut ditai gauroiul , inclusiv in bugetul sau . Ce sa-i fac acum ? Nu pot sa mai acopar situatia daca suna "linia fierbinte" . Ptr. mine ar fi un beneficiu , intodeauna este . Dorei mai multi , lucrari mai multe , dar acum stau sa ma bucur de gainariile si paguba altora cand nu inteleg de buna voie cum sta treaba ?Hai , gata , ca intru prea mult in detalii si incep sa-i copiez pe altii de aici in atitudine , care scriu SF-uri din Marvel si GOT , chestii americanesti . Aici , la Romanica , le adptezi inteligentei si cunoasterii autohtone , Totul difera . Sa aveti spor si sa vina hastagurili la corectura !!!
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 7, 2019 Cum am spus si ieri , slaba activitate , totul e deviat in aceleasi jocuri copilaresti ale unor mocofani . Click , click ...parca nu-ti trebuie prea mult sa treci in revista , ca de , doar sunt aceleasi personaje prezente , chiar daca unii s-au rebranduit . De unde altii ? Ei fac jocul ,cica , zic ei , intotdeauna , dar nici chiar asa. (Acum citesc si eu) Unii au antene satelit , cabluri de diverse culori (8 la numar) , televizoare 4k , 8k , VPN-uri ...pana mea cu ce camuflaje se mai lauda ei pe acolo , de au tocit in scurt timp pana si rotitele de la ultimul tractoras de jucarie achizitionat . Hastagistii , gen @Maciupiciu , astia sunt cei mai vehementi si masochisti @pulestei cand ii iei pertinent la rost .Au suferit de mici , se observa asta ....mai au putin si acum isi depun cererile ptr. 6G Cica sunt dedicati online-ului si invata in permanenta injuraturi noi , le spun ei lozinci , ca sa nu para atat de tembeli cand ies pe strada . Ei bine , astia se misca nu gluma , rascolesc tot online-ul ca sa mai invete ceva nou de la Dorian si Malone , circari ieftini care isi dedica intreaga viata Youtube-ului , sa faca si ei un banut cinstit cu prostovanii care le asculta glumele . Nu-s de condamnat , se umplu pe moment (si mult prea devreme) de sperante si vedetism , iar unii dintre ei (chiar) ajung sa sfarseasca/moara precum Razvan Ciobanu In fine , sa revenim ,Ca o parere de-a mea ...inutilitati prea multe de multe ori .Daca iei atitudine poti avea si telefon 2G (cat te mai accepta reteaua) , nu-ti faci ca ultimul prost credit pe la orice companie de telefonie mobila , ca sa latrii de foame ...si sa-ti iei unul 3G , 4G sau 5G (ultima fitza din raft , ca sa te vada pe strada toti sparcaitii , mai isteti ca tine)...iar acesta sa-ti fie foarte util la o simpla apasare pebutoane. Chestii de antrenament si metode jidanesti, le inveti cu timpul , eu tot de la unii ca ei le-am deprins Acum ca tot esti ossss in materie de tehnologie , bagi si phishing ? La ce-ti foloseste ? Aaaa daaa , esti fomist si vrei s-o pui de-o noua cufureala ...te afecteaza (temporar) daca ti-au disparut banutii de pe card si te trezesti in fata casei de marcat cu debitul O (sau pe proape), parca si casiera iti rade in nas in sinea ei , parca si auzi "Na ce prost ai fost , pai..." , atunci ,simti ca vrei sa intrii in pamant de rusine (tot temporar) ca iti aduci aminte ca ai mutat cash-ul in celalalt buzunar ... deci problema ta totusi se rezolva ...dar ala ....risca sa foloseasca o metoda periculoasa in anumite situatii , pe care crede ca o stapanesti , dar nu-i chiar asa . De multe ori omite anumite etape , dar nu e de condamnat , poate nu stie cum sta treaba . De ce ? Fiindca se agiti prea mult si isi pierzde luciditatea , calmul si rabdarea. Adica , o fi butoanele la el , dar cablurile sunt in alta parte , iar eu sunt unul dintre aceia care stiu la sigur cum aufost implementate acestea , iar oamenii vin adesea la tine sa le ofer consiliere/ajutor, ca se mai nimereste cate un croncobaur de se aseaza pe acestea si de plictiseala/foame incepe sa ciupeasca din ele , dar noroc ca e firul acela mai subtire , asezat intre doi stalpi , deci , dauna mica . Ce faci atunci ? Te urci cu aparatul si vezi de unde pleaca si al cui este sau faci pe prostul , ca nu-l observi, fiind prea plictisit in ziua respectiva si astepti rabdator sa formuleze plangerea? Ei , nu trece mult , ca ce crezi ? Oamenii incep sa se agite si mai au putin si isi accentueaza depresia .Unde isi petrec ei toata ziua ca sa-si omoara plictiseala ? Mai baga un hastag , pe ici , pe colo , se mai uita in portofel , bani nu sunt ,.ce motiv ar avea sa iasa in oras ? Sa umble haotici pe strazi si alei cu vantul suierand prin buzunare ? Nicidecum .Turbeaza insa daca nu intra o zi pe Nimfomane (dependenti fiind) , sa mai troleze si sa stalkuiasca pe cineva (toata ziua) cu aceleasi rahaturi pipilicesti.. Sa revenim la versiunea cealalta , daca intervine Dorel si il loveste cu tarnacopul ? Asta e culmea prostiei . Ii spui , o data , de doua ori , mai ai putin si ii arati cu degetul , ca nu sunt lucrari de nasul lui , dar el , zice ca le stie pe toate . Tinerel , cu ochelarii de cal la ochi , si mult prea zelos , se apuca singur fara ca sa mai intrebe ce se poate intampla , daca ... . Atunci , chiar e grav . Na , ca i-a facut ditai gauroiul , inclusiv in bugetul sau . Ce sa-i fac acum ? Nu pot sa mai acopar situatia daca suna "linia fierbinte" . Ptr. mine ar fi un beneficiu , intodeauna este . Dorei mai multi , lucrari mai multe , dar acum stau sa ma bucur de gainariile si paguba altora cand nu inteleg de buna voie cum sta treaba ? Hai , gata , ca intru prea mult in detalii si incep sa-i copiez pe altii de aici in atitudine , care scriu SF-uri din Marvel si GOT , chestii americanesti . Aici , la Romanica , le adptezi inteligentei si cunoasterii autohtone , Totul difera . Sa aveti spor si sa vina hastagurili la corectura !!! Gata,si-a revenit taranusul bășit si afumat 2 6
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Observ tarziu , chestie de notificari . Ei bine sunt obisnuit cu acestea sa nu le mai folosesc demult Sa-ti zic asa .Ambele jocuri sunt individuale , nu pe perechi . De fapt care joc de carti este pe perechi ? Nu prea cunosc . Decat jocurile cu mingea . In fine , trecem peste , nu am jucat decat poker fiindca acolo mai ai norocul si la castiguri , dar si de acela m-am lasat , demult. Acum ca s-a mutat Unibet Open (turneu international) pe o locatie mai veche , numita si Casa Diavolului , renumita ptr. jocurile de noroc desfasurate acolo : ruleta , black Jack si Poker ma mai duc sa-i urmaresc. imi place sa observ atmosfera . Ma gandesc de multe ori sa le zic si altora cum sta treaba asta cu jocurile de poker mai golanesti, sa nu zic , de multe ori ma abtin , ca nu e frumos sa le strici jocul , si asta ptr. o curva de om care piteste (cica) un AS in maneca dintr-un alt pachet de carti , ca dupa , iese cu deraj maxim si se enerveaza toti jucatorii , incep sa arunce cartile in aer , arata cu degetul , spun ca le-au stricat sansa vietii , chiar daca nu aveau in mana nici de-o pereche ....dar continua sa faca zgomote , stii , haosul acela nepotrivit cand fiecare ar infuleca de pe masa cate ceva , dar fara niciun drept . Observi , dar ii lasi in pace de multe ori , ca esti baiat fin si giorno , trecut prin d'astea . Adica "se stie" sau "nu se stie" dinainte capacitatile jucatorilor din momentul cand primesc invitatii sa se aseaze la masa ,dar, mai intervine si norocul , nu faze de acelea ca stingi lumina si incerc sa faci pe trisorul . Astea nu functioneaza de multe ori , mai ales cand stai la masa cu aceleasi pers. , fiind un cerc inchis oricarui vizitator Cum am spus , eu nu mai joc decat acele jocuri din care castig ceva , niciodata acelea in care ies pe pierdere . am invatat si eu , ca d'aia .... Cum am spus si ieri , slaba activitate , totul e deviat in aceleasi jocuri copilaresti ale unor mocofani . Click , click ...parca nu-ti trebuie prea mult sa treci in revista , ca de , doar sunt aceleasi personaje prezente , chiar daca unii s-au rebranduit . De unde altii ? Ei fac jocul ,cica , zic ei , intotdeauna , dar nici chiar asa. (Acum citesc si eu) Unii au antene satelit , cabluri de diverse culori (8 la numar) , televizoare 4k , 8k , VPN-uri ...pana mea cu ce camuflaje se mai lauda ei pe acolo , de au tocit in scurt timp pana si rotitele de la ultimul tractoras de jucarie achizitionat . Hastagistii , gen @Maciupiciu , astia sunt cei mai vehementi si masochisti @pulestei cand ii iei pertinent la rost .Au suferit de mici , se observa asta ....mai au putin si acum isi depun cererile ptr. 6G Cica sunt dedicati online-ului si invata in permanenta injuraturi noi , le spun ei lozinci , ca sa nu para atat de tembeli cand ies pe strada . Ei bine , astia se misca nu gluma , rascolesc tot online-ul ca sa mai invete ceva nou de la Dorian si Malone , circari ieftini care isi dedica intreaga viata Youtube-ului , sa faca si ei un banut cinstit cu prostovanii care le asculta glumele . Nu-s de condamnat , se umplu pe moment (si mult prea devreme) de sperante si vedetism , iar unii dintre ei (chiar) ajung sa sfarseasca/moara precum Razvan Ciobanu In fine , sa revenim ,Ca o parere de-a mea ...inutilitati prea multe de multe ori .Daca iei atitudine poti avea si telefon 2G (cat te mai accepta reteaua) , nu-ti faci ca ultimul prost credit pe la orice companie de telefonie mobila , ca sa latrii de foame ...si sa-ti iei unul 3G , 4G sau 5G (ultima fitza din raft , ca sa te vada pe strada toti sparcaitii , mai isteti ca tine)...iar acesta sa-ti fie foarte util la o simpla apasare pebutoane. Chestii de antrenament si metode jidanesti, le inveti cu timpul , eu tot de la unii ca ei le-am deprins Acum ca tot esti ossss in materie de tehnologie , bagi si phishing ? La ce-ti foloseste ? Aaaa daaa , esti fomist si vrei s-o pui de-o noua cufureala ...te afecteaza (temporar) daca ti-au disparut banutii de pe card si te trezesti in fata casei de marcat cu debitul O (sau pe proape), parca si casiera iti rade in nas in sinea ei , parca si auzi "Na ce prost ai fost , pai..." , atunci ,simti ca vrei sa intrii in pamant de rusine (tot temporar) ca iti aduci aminte ca ai mutat cash-ul in celalalt buzunar ... deci problema ta totusi se rezolva ...dar ala ....risca sa foloseasca o metoda periculoasa in anumite situatii , pe care crede ca o stapanesti , dar nu-i chiar asa . De multe ori omite anumite etape , dar nu e de condamnat , poate nu stie cum sta treaba . De ce ? Fiindca se agiti prea mult si isi pierzde luciditatea , calmul si rabdarea. Adica , o fi butoanele la el , dar cablurile sunt in alta parte , iar eu sunt unul dintre aceia care stiu la sigur cum aufost implementate acestea , iar oamenii vin adesea la tine sa le ofer consiliere/ajutor, ca se mai nimereste cate un croncobaur de se aseaza pe acestea si de plictiseala/foame incepe sa ciupeasca din ele , dar noroc ca e firul acela mai subtire , asezat intre doi stalpi , deci , dauna mica . Ce faci atunci ? Te urci cu aparatul si vezi de unde pleaca si al cui este sau faci pe prostul , ca nu-l observi, fiind prea plictisit in ziua respectiva si astepti rabdator sa formuleze plangerea? Ei , nu trece mult , ca ce crezi ? Oamenii incep sa se agite si mai au putin si isi accentueaza depresia .Unde isi petrec ei toata ziua ca sa-si omoara plictiseala ? Mai baga un hastag , pe ici , pe colo , se mai uita in portofel , bani nu sunt ,.ce motiv ar avea sa iasa in oras ? Sa umble haotici pe strazi si alei cu vantul suierand prin buzunare ? Nicidecum .Turbeaza insa daca nu intra o zi pe Nimfomane (dependenti fiind) , sa mai troleze si sa stalkuiasca pe cineva (toata ziua) cu aceleasi rahaturi pipilicesti.. Sa revenim la versiunea cealalta , daca intervine Dorel si il loveste cu tarnacopul ? Asta e culmea prostiei . Ii spui , o data , de doua ori , mai ai putin si ii arati cu degetul , ca nu sunt lucrari de nasul lui , dar el , zice ca le stie pe toate . Tinerel , cu ochelarii de cal la ochi , si mult prea zelos , se apuca singur fara ca sa mai intrebe ce se poate intampla , daca ... . Atunci , chiar e grav . Na , ca i-a facut ditai gauroiul , inclusiv in bugetul sau . Ce sa-i fac acum ? Nu pot sa mai acopar situatia daca suna "linia fierbinte" . Ptr. mine ar fi un beneficiu , intodeauna este . Dorei mai multi , lucrari mai multe , dar acum stau sa ma bucur de gainariile si paguba altora cand nu inteleg de buna voie cum sta treaba ? Hai , gata , ca intru prea mult in detalii si incep sa-i copiez pe altii de aici in atitudine , care scriu SF-uri din Marvel si GOT , chestii americanesti . Aici , la Romanica , le adptezi inteligentei si cunoasterii autohtone , Totul difera . Sa aveti spor si sa vina hastagurili la corectura !!! Iar ai cules ciuperci halucinogene basitule? Besi ma in pula calului de incapabil idiot si terminat! :laugh2 1
valentin3 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Motane, ajuta-i si tu pe idiotii de servici cu niste conturi noi, ca prea s-au expus. Preferabil sa se joace fiecare cu ale lui. Intr-o alta ordine de idei si putin mai la obiect: Cat de incapabil sa fii, astfel incat sa gresesti nu doar adresa, dar si numarul de telefon. Se mai uita si ei dimineata in oglinda? Nu se uita, ca altfel se sparge si aia cand ii vede ce stapani sunt pe situatie. ...marii experti cu bastinasi si taximetristi la fel de indatorati. Atentie, ei filmau de mult, numai ca nu aparea ceva interesant pe negativ. Au stat ei de s-au gandit, ca mai apoi sa ajunga la concluzia uimitoare ca trebuie sa depuna si mai mult efort si sa trezeasca toata zona. Contrar firului logic si bunului simt care indica ca poate omul doar are drum pe undeva, nu si vreun interes la ei pe zona. - Cum isi permite asta sa-si deschida taraba aici? Concurenta neloiala!- Colegu, da ce, aici nu-i piata de desfacere? ;)- Depinde de cantitate. Dupa modul de functionare, sau lipsa de functionare a creierasului, au reusit ei sa complice lucrurile astfel incat sa trezeasca diverse pasiuni, cu toate ca acest lucru le-a fost indicat inca din momentul in care ursuletul s-a uitat stramb si peste umar, circa a II-a zi. Posibil sa o fi facut-o si in prima... Erau amuzanti si incercau sa curteze din rasputeri, pana sa vada ca vine acceleratu si ca trebuie sa schimbe repede macazul. Da-i de anunta la impegatu sef, arunca momeala la fraieri, schimba-i si locul de bastina. Baga-i pe altii la inaintare, arunca-le si alora momeala, fa-i sa creada ca altu-i dusmanu. Asta e boala grava la unii si n-are leac. Pai nu pui matale mana sa te joci si altceva, decat RISK. Dupa ce le-a explicat taticu cum sta de fapt treaba, i-au bagat pe strigoi la adapost, ca prea sareau din fel de fel de boscheti si rafturi, se intersectau, se pierdeau. Admirabil e ca astia de pe zona chiar s-au tinut bine de tot dupa om, erau in stare sa intre si pe sens unic. Ei oricum alergau de nebuni, din lipsa de ocupatie. Strigoii aliati aveau si ei apucaturi de maidan. Toate erau de vis. Hai sa nu mai depanam amintiri de acum circa doua luni. Sa trecem la prezentul continu. Daca pana mai recent ne delectam si noi cu, si citez: "Sa-i fut in gura!", "El e! El e!", "Mai traiest-e?", "O sa-l prinda, o sa-l prinda!". Cu exceptia catorva ocazii si confruntari mai mult din priviri, mai nou ursuletii panda(de data asta, noi) simpatici si frumosi incearca sa manifeste cu puterea mintii diverse obiecte contondente, paturi la pachet si sunete de imperechere specifice filmelor western, precum "Pooo.....! Poo.....!" "O sa i se traga!" "Da masina peste el!" Eu cred ca se cam intelege care sunt psihopatii pe aici, aia care au incercat sa bage strambe ca sa se scoata si care in procesul de divulgare a detaliilor au reusit sa asmute (si) cainii vecinilor. Altii deja renuntau la a mai iesi din casa, se mutau pe Luna. Noroc cu astia mai tupeisti si cu astia mai nebuni (de meserie) ca lor chiar le prieste. Intre timp, altii alimenteaza si pun paie pe foc, fara ca ei sa realizeze ca daca se aflau ei in situatia respectiva, nu mai deschideau gura aiurea. Sa-si puna doar intrebarea: "Bai, dar cum ar fi ca aproape in fiecare zi cand ies din casa sa-mi faca aluzie unul ca imi face buzunare, ca da peste mine sau ca ma impusca?" Cu siguranta ca ar dormi mult mai linistiti, mai ales din moment ce unii dintre ei au si "motivatie" pentru care sa traga. Dementilor! Mergeti frumos de manuta si internati-va la sanatoriu, ca unii din voi ati bagat la ghiozdan cat 100. Pentru restul, grija la inversiunile psihopatilor.
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 9, 2019 Motane, ajuta-i si tu pe idiotii de servici cu niste conturi noi, ca prea s-au expus. Preferabil sa se joace fiecare cu ale lui. Intr-o alta ordine de idei si putin mai la obiect: Cat de incapabil sa fii, astfel incat sa gresesti nu doar adresa, dar si numarul de telefon. Se mai uita si ei dimineata in oglinda? Nu se uita, ca altfel se sparge si aia cand ii vede ce stapani sunt pe situatie. ...marii experti cu bastinasi si taximetristi la fel de indatorati. Atentie, ei filmau de mult, numai ca nu aparea ceva interesant pe negativ. Au stat ei de s-au gandit, ca mai apoi sa ajunga la concluzia uimitoare ca trebuie sa depuna si mai mult efort si sa trezeasca toata zona. Contrar firului logic si bunului simt care indica ca poate omul doar are drum pe undeva, nu si vreun interes la ei pe zona. - Cum isi permite asta sa-si deschida taraba aici? Concurenta neloiala! - Colegu, da ce, aici nu-i piata de desfacere? ;) - Depinde de cantitate. Dupa modul de functionare, sau lipsa de functionare a creierasului, au reusit ei sa complice lucrurile astfel incat sa trezeasca diverse pasiuni, cu toate ca acest lucru le-a fost indicat inca din momentul in care ursuletul s-a uitat stramb si peste umar, circa a II-a zi. Posibil sa o fi facut-o si in prima... Erau amuzanti si incercau sa curteze din rasputeri, pana sa vada ca vine acceleratu si ca trebuie sa schimbe repede macazul. Da-i de anunta la impegatu sef, arunca momeala la fraieri, schimba-i si locul de bastina. Baga-i pe altii la inaintare, arunca-le si alora momeala, fa-i sa creada ca altu-i dusmanu. Asta e boala grava la unii si n-are leac. Pai nu pui matale mana sa te joci si altceva, decat RISK. Dupa ce le-a explicat taticu cum sta de fapt treaba, i-au bagat pe strigoi la adapost, ca prea sareau din fel de fel de boscheti si rafturi, se intersectau, se pierdeau. Admirabil e ca astia de pe zona chiar s-au tinut bine de tot dupa om, erau in stare sa intre si pe sens unic. Ei oricum alergau de nebuni, din lipsa de ocupatie. Strigoii aliati aveau si ei apucaturi de maidan. Toate erau de vis. Hai sa nu mai depanam amintiri de acum circa doua luni. Sa trecem la prezentul continu. Daca pana mai recent ne delectam si noi cu, si citez: "Sa-i fut in gura!", "El e! El e!", "Mai traiest-e?", "O sa-l prinda, o sa-l prinda!". Cu exceptia catorva ocazii si confruntari mai mult din priviri, mai nou ursuletii panda(de data asta, noi) simpatici si frumosi incearca sa manifeste cu puterea mintii diverse obiecte contondente, paturi la pachet si sunete de imperechere specifice filmelor western, precum "Pooo.....! Poo.....!" "O sa i se traga!" "Da masina peste el!" Eu cred ca se cam intelege care sunt psihopatii pe aici, aia care au incercat sa bage strambe ca sa se scoata si care in procesul de divulgare a detaliilor au reusit sa asmute (si) cainii vecinilor. Altii deja renuntau la a mai iesi din casa, se mutau pe Luna. Noroc cu astia mai tupeisti si cu astia mai nebuni (de meserie) ca lor chiar le prieste. Intre timp, altii alimenteaza si pun paie pe foc, fara ca ei sa realizeze ca daca se aflau ei in situatia respectiva, nu mai deschideau gura aiurea. Sa-si puna doar intrebarea: "Bai, dar cum ar fi ca aproape in fiecare zi cand ies din casa sa-mi faca aluzie unul ca imi face buzunare, ca da peste mine sau ca ma impusca?" Cu siguranta ca ar dormi mult mai linistiti, mai ales din moment ce unii dintre ei au si "motivatie" pentru care sa traga. Dementilor! Mergeti frumos de manuta si internati-va la sanatoriu, ca unii din voi ati bagat la ghiozdan cat 100. Pentru restul, grija la inversiunile psihopatilor.Ai baut apa dupa kiki77!? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114459 Postat Mai 9, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 9, 2019 Motane, ajuta-i si tu pe idiotii de servici cu niste conturi noi, ca prea s-au expus. Preferabil sa se joace fiecare cu ale lui. Intr-o alta ordine de idei si putin mai la obiect: Cat de incapabil sa fii, astfel incat sa gresesti nu doar adresa, dar si numarul de telefon. Se mai uita si ei dimineata in oglinda? Nu se uita, ca altfel se sparge si aia cand ii vede ce stapani sunt pe situatie. ...marii experti cu bastinasi si taximetristi la fel de indatorati. Atentie, ei filmau de mult, numai ca nu aparea ceva interesant pe negativ. Au stat ei de s-au gandit, ca mai apoi sa ajunga la concluzia uimitoare ca trebuie sa depuna si mai mult efort si sa trezeasca toata zona. Contrar firului logic si bunului simt care indica ca poate omul doar are drum pe undeva, nu si vreun interes la ei pe zona. - Cum isi permite asta sa-si deschida taraba aici? Concurenta neloiala! - Colegu, da ce, aici nu-i piata de desfacere? ;) - Depinde de cantitate. Dupa modul de functionare, sau lipsa de functionare a creierasului, au reusit ei sa complice lucrurile astfel incat sa trezeasca diverse pasiuni, cu toate ca acest lucru le-a fost indicat inca din momentul in care ursuletul s-a uitat stramb si peste umar, circa a II-a zi. Posibil sa o fi facut-o si in prima... Erau amuzanti si incercau sa curteze din rasputeri, pana sa vada ca vine acceleratu si ca trebuie sa schimbe repede macazul. Da-i de anunta la impegatu sef, arunca momeala la fraieri, schimba-i si locul de bastina. Baga-i pe altii la inaintare, arunca-le si alora momeala, fa-i sa creada ca altu-i dusmanu. Asta e boala grava la unii si n-are leac. Pai nu pui matale mana sa te joci si altceva, decat RISK. Dupa ce le-a explicat taticu cum sta de fapt treaba, i-au bagat pe strigoi la adapost, ca prea sareau din fel de fel de boscheti si rafturi, se intersectau, se pierdeau. Admirabil e ca astia de pe zona chiar s-au tinut bine de tot dupa om, erau in stare sa intre si pe sens unic. Ei oricum alergau de nebuni, din lipsa de ocupatie. Strigoii aliati aveau si ei apucaturi de maidan. Toate erau de vis. Hai sa nu mai depanam amintiri de acum circa doua luni. Sa trecem la prezentul continu. Daca pana mai recent ne delectam si noi cu, si citez: "Sa-i fut in gura!", "El e! El e!", "Mai traiest-e?", "O sa-l prinda, o sa-l prinda!". Cu exceptia catorva ocazii si confruntari mai mult din priviri, mai nou ursuletii panda(de data asta, noi) simpatici si frumosi incearca sa manifeste cu puterea mintii diverse obiecte contondente, paturi la pachet si sunete de imperechere specifice filmelor western, precum "Pooo.....! Poo.....!" "O sa i se traga!" "Da masina peste el!" Eu cred ca se cam intelege care sunt psihopatii pe aici, aia care au incercat sa bage strambe ca sa se scoata si care in procesul de divulgare a detaliilor au reusit sa asmute (si) cainii vecinilor. Altii deja renuntau la a mai iesi din casa, se mutau pe Luna. Noroc cu astia mai tupeisti si cu astia mai nebuni (de meserie) ca lor chiar le prieste. Intre timp, altii alimenteaza si pun paie pe foc, fara ca ei sa realizeze ca daca se aflau ei in situatia respectiva, nu mai deschideau gura aiurea. Sa-si puna doar intrebarea: "Bai, dar cum ar fi ca aproape in fiecare zi cand ies din casa sa-mi faca aluzie unul ca imi face buzunare, ca da peste mine sau ca ma impusca?" Cu siguranta ca ar dormi mult mai linistiti, mai ales din moment ce unii dintre ei au si "motivatie" pentru care sa traga. Dementilor! Mergeti frumos de manuta si internati-va la sanatoriu, ca unii din voi ati bagat la ghiozdan cat 100. Pentru restul, grija la inversiunile psihopatilor.
dumitru75 Reputație: 4 Postat Mai 11, 2020 Postat Mai 11, 2020 Nu mai fiti rasisti...si ciorile e animale :laugh2 :laugh2 :laugh2 :pope :pope :pope :pope :pope :pope :pope
solarys Reputație: 9 Postat Mai 25, 2020 Oras:Rasarit de Soare Oras:Rasarit de Soare Postat Mai 25, 2020 E un test..e un joc..nu te panica, totul e ok. Urmariri cu masina pa strada , sens gresit , pa stanga , vine printu Henri cu schiloada frantuzoaica si il ia pa pe panicat de langa ala.. si totul devine un fiasco..vine doamna de la CEO de la interne..panicatu o recunoaste si fuge..isi ia picioare..in tibie sa stea drept ca cica el vrea in armata lol...prostu’ planetei in loc sa ramana cu Lucian acolo s-a hotarat sa plece la print. Panicatu nici pana in ziua de azi nu stie care e adevaru dar a pus cap la cap informatiile..se mai trecea pe la locul de mumca sa se ia tensiunea dar se pare ca pandemia covid19 sars i-a dispersat pe oameni...panicatului au inceput sa ii placa drogurile , a cazut in capcana lor iar acum nu mai poate iesi. Maine , poimaine il vezi mare bosketar , dar nu e panica , a mai trecut prin asta. Pornim de la 0 din nou ca asa e viata , capu sus , pieptu in fata si mergem inainte indiferent de obstacole.. multi il cred nebun pe panicat pentru simplul fapt ca a luat-o razna in occident..treaba era mult mai simpla daca...oamenii judeca prea usor , fara sa cunoasca detaliile ceea ce nu e frumos , lipsa de mentalitate si educatie , si aici nu conteaza rasa sau culoarea pielii , stii ce zic? Daca s-a pierdut ocazia de ceva mai bun..asta e..
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Ba, ce postări lungi faceți...nu pot sa le citesc absolut deloc!!!
ricardo41 Reputație: 130 Postat Mai 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 25, 2020 Ba, ce postări lungi faceți...nu pot sa le citesc absolut deloc!!!Idem 😂😂😂...lungi, plictisitoare și dezlânate
risc12 Reputație: 57 Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Bine zicea cineva: daca nu poti sa i convingi zapaceste i.
Postări Recomandate