Sari la conținut

Mesaj de la Picon catre Dolores

Vizitator xoxots

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Si-a dat seama si Alex ce distrus esti;am iesit de la o tipa din Vitan, sa imi zica ca tu ma injurai pe mine, ca ma vezi peste tot la orice ora.

Realitatea e ca iti faci conturi si te injuri cu ele ca sa faci circ, esti schizofrenic. Si alti useri de vechime au confirmat.

Diversiuni ieftine (nu este egal) cu a face praf postari, e regim special (ce mananci tu pe gaura curului)

N-ai tu treaba cu fututul micropenisule :)

Te las sa latri fraere

• Like 7
  • Oras:in rond
Postat

ma-ta cand isi da seama ce prost a cacat ? realitatea asta e..

toata lumea a confirmat

• Oras:!
Postat

ma-ta cand isi da seama ce prost a cacat ? realitatea asta e..

toata lumea a confirmat

In afara sa injuri de mame si morti mai stii si altceva parnaie de om

Postat

In afara sa injuri de mame si morti mai stii si altceva parnaie de om

fut si bat ca masina de spalat

cand e libera nevasta ta ?

Postat

sa fii si tu liber ca tu te uiti si dupa aia imi dau drumu pe ochii tai ca sa dormi bine la noapte

Postat

sa fii si tu liber ca tu te uiti si dupa aia imi dau drumu pe ochii tai ca sa dormi bine la noapte

Dorm bine noaptea cand ma gandesc c-o frec pe nevasta-ta la mij

Postat

asa adormi ? mai bine adormi dupa ce-mi dau drumu pe ochii tei ca am futut-o pe proasta aia =))

Postat

asa adormi ? mai bine adormi dupa ce-mi dau drumu pe ochii tei ca am futut-o pe proasta aia =))

Sa-ti bag muie ti-ai prajit creiru de la thc si datu drumu pe ochii mei vezi ca am ochelari oricum sunt mai intalnit decat tine

Postat

Dolores, xoxo, picon si curva aia au sifilis

tu ai pachet S Line... SIDA, Sifilis... si tot ce incepe cu S

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

sculament

Nu mai crede ce spune Picon, l-am subestimat si eu, s-a schimbat mai mult decat am crezut.

M-a bagat bataie de joc la motan, iar tu esti mai fraier decat eram eu vazuta...

Nu spun de rau. Ma iriti, uneori, dar esti inofensiv. ;)

Vrei sa fii smeker, nu mai plati, pune poze cu ce ai cheltuit banii pe care ii dadeai pe cont... :)

• Like 1
Postat

Nu mai crede ce spune Picon, l-am subestimat si eu, s-a schimbat mai mult decat am crezut.

M-a bagat bataie de joc la motan, iar tu esti mai fraier decat eram eu vazuta...

Nu spun de rau. Ma iriti, uneori, dar esti inofensiv. ;)

Vrei sa fii smeker, nu mai plati, pune poze cu ce ai cheltuit banii pe care ii dadeai pe cont... :)

hai fa ca tu ai o varsta si nu pot sa te las asa in intuneric

tu chiar crezi ca eu platesc dan banii mei munciti cu greu 9 ore pe zi, in fiecare zi, cate 1-2 conturi verzi pe luna ? 4-5 conturi la 3 luni ? 80 de euro ? chiar atat de naiva esti ?

Postat

tu chiar crezi ca eu platesc dan banii mei munciti cu greu 9 ore pe zi, in fiecare zi, cate 1-2 conturi verzi pe luna ? 4-5 conturi la 3 luni ? 80 de euro ? chiar atat de naiva esti ?

Stiam ca nu dai banii tai, esti asa de prost sa nu-i folosesti la ce vrea pula ta? Pula ta nu vrea forum, sa-ti spun eu? Asa de...? Serios?!

• Like 1
Postat

sah mat , bravo

Nu incercam sa-l distrug, ba simt... :no2

Realitatea este dura, nu e prima data cand oamenii prefera un vis.

Nu vreau sa fac greseli obosita, scrie la stapana,[email protected], termina cu ura, incerc sa te ajut.

• Like 1
Postat

:kiss3 da, stiu :laugh2

Ce subtil! :laugh2

Ce dor mi-a fost de unul direct... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Peseu: Single. :rax2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

hahahahaah

ai de pula mea =)) nu scriu fa nicaeri ca n-am mail si nu vreau sa fiu ajutat

intre timp i-ati pulan gura cu pizdadera aka catelu ajutator de comunitate aka votka--tuicar ca de la atata bautura nu-ti mai functioneaza ghicitu in palma si nu mai vezi viitorul cum trebuie.. vezi in ceata =))

Postat

dar da.. dau din banii mei munciti cu greu sa fac conturi pe nimfomane sa ma baneze un martalog pentru ca-mi bag pulan ma-sa lu ala cu multe conturi!

SEEMS LEGIT

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...