Sari la conținut

Bibi Blonda 24 ani 0742524953 > 👅 Buna sunt BiBi 😘‼�

Vizitator blondyiy

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

✨Disponibilă ✨

150 fin

300 ora

Programări și pe wapp 😘

Opaa... uite ca traieste... ca la telefon... Cam greu...
  • Oras:Arad
Postat

ðŸ­Disponibilă ðŸ­

Pana la ora 23.00

150 fin

300 ora

✨ 0742524953✨

post-291397-0-53604600-1562657692_thumb.jpeg

• Like 2
Postat

ðŸ­Disponibilă ðŸ­

Pana la ora 23.00

150 fin

300 ora

✨ 0742524953✨

Oare???
Postat

✨ Disponibilă ✨

150 fin

300 ora

0742524953

Programări și pe wappðŸ­

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

Buna Bibi. Iti multumesc ca m-ai primit in vizita.

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

Buna Bibi. Iti multumesc ca m-ai primit in vizita.

pai o recenzie ?  sau doar i-ai adus PIZZA

Postat

Am avut deosebita placere de a fi primit de aceasta frumoasa fiinta sa-i explorez si sa ma infrupt din senzationalul ei corp.Dupa o urmarire a topicului si o programare la Biancaam avut parte de surpriza vietii mele. In spate la China Mall m-a adteptat in locatie o fiinta extraordinara care dupa prezentare mi a inmanat prosopul si la baie. La revenire in dormitor ma astepta frumoasa sirena goala. Inceput cu un oral de exceptie fara comentarii din partea ei ori de cate ori am dorit sa scimb ceva pana am avut eu impresia ca a obosit apoi un normal de poveste cu gemete usoare din partea ei si reale nu false si finalizare in LOT. Apoi igiena si imbratisari fara numar. Am fost servit cu racoritoare de cand am intrat pana am iesit si nu am fost grabit deloc. E o fata la inceput cu fizic extraordinar draguta foc si dilitoare care promite mult in viitor prin atitudinea ei. Din punctul meu de vedere e cea mai ok pe care am vizitat o in ultimul timp. Profitati cat mai aveti de cine pt ca e pacat sa ratati o asemenea fiinta. Multumesc Bibi.

• Like 5
Postat

✨ Disponibilă azi de la ora 12.00 ✨

150 fin

300 ora

0742524953

Programări și pe wappðŸ­

Postat

Vroiam de mult sa cunosc bibilica asta mica mai ales ca la inceputul carierei ei in oras am avut la adresa ei niste postari care acum mi se par total aiurea ...vedeti cum spune omul multe prostii in necunostinta de cauza ? Ieri pe la ora inseratului am ajuns in locatie la BIBI ..dupa o programare facuta din timp . Locatia un apartament in blocurile vechi de pe langa CHINA MOLL...dar mobilat modern cu un pat in care poti face toate prostioarele din lume fara sa te auda toti vecinii. Bibi o tipa la vreo 22-23 de ani simpatica foc m-a primit cu un zambet cuceritor pe niste tocuri nr. 9-11 care ii faceau picioarele acelea superbe ca niste coloane fara sfarsit dintr-un templu antic . Primitoare , dezinvolta si cuceritoare am fost intrebat cu ce ma poate servi ....am preferat aqua chiorensis desi oferta era larga de la sucuri pana la bauturi mai rafinate....apoi m-a intrebat de dus ,lucru pe care il facusem de acasa . Dupa clipele de tatonare si  de "citire" a numeroaselor mesaje de pe corpul ei de zeita am trecut la actiune de fapt motivul pentru care venisem .Bibi are un corp frumos modelat ,probabil la sala sau ca urmare a unei activitati sportive ...sani numai buni de zmotocit si niste piercinguri mai la vedere sau mai ascunse ....unele din ele gadilicioase rau . Oralul il face la cerere si neprotejat dar oricum l-ar face il face ok .....atat catiti doresti pana ce poti trece in pozitia de atac .Atunci cand am fost pregatit m-am putut bucura de corpul ei si de sanii aceia care se zbenguiau haotic in timp ce ea era peste mine intr-un dute -vino ametitor . Cand am simtit ca oboseste i-am cerut sa-i vad si funduletul acela frumos ....un pic cabrat astfel incat sa o pot patrunde in pirsicuta aia umeda deja excitata . Sexul pe la spate a fost dumnezeiesc cu contre,gamete finute si cred eu naturale foarte placute auzului ....in orice caz un sex de nota 9+. La final i-am multumit si i-am promis ca voi reveni sigur ...fata este o finuta , comportament ireprosabil de la intrare pana la iesire .....merita toti banutii. Eu unul sunt cucerit de intrevederea cu ea si sincer imi pare rau de postarile anterioare la adresa ei in necunostinta de cauza ....imi voi lua revansa insa revazand-o . Dupa mine este o tipa care ar merita mai multa atentie ...desi ea este o tipa discreta si nu-si doreste publicitate prea mare . Acum sper ca aceasta recenzie sa nu o aglomereze mai mult decat este ...ca si asa se ajunge greu la ea . II doresc succes insa pentru ca merita ....si poate o facem constanteanca desi ea este din vestul salbatic ....avand un accent tare haios la fel de dulce ca prezenta ei

• Like 5
Postat

Vroiam de mult sa cunosc bibilica asta mica mai ales ca la inceputul carierei ei in oras am avut la adresa ei niste postari care acum mi se par total aiurea ...vedeti cum spune omul multe prostii in necunostinta de cauza ? Ieri pe la ora inseratului am ajuns in locatie la BIBI ..dupa o programare facuta din timp . Locatia un apartament in blocurile vechi de pe langa CHINA MOLL...dar mobilat modern cu un pat in care poti face toate prostioarele din lume fara sa te auda toti vecinii. Bibi o tipa la vreo 22-23 de ani simpatica foc m-a primit cu un zambet cuceritor pe niste tocuri nr. 9-11 care ii faceau picioarele acelea superbe ca niste coloane fara sfarsit dintr-un templu antic . Primitoare , dezinvolta si cuceritoare am fost intrebat cu ce ma poate servi ....am preferat aqua chiorensis desi oferta era larga de la sucuri pana la bauturi mai rafinate....apoi m-a intrebat de dus ,lucru pe care il facusem de acasa . Dupa clipele de tatonare si de "citire" a numeroaselor mesaje de pe corpul ei de zeita am trecut la actiune de fapt motivul pentru care venisem .Bibi are un corp frumos modelat ,probabil la sala sau ca urmare a unei activitati sportive ...sani numai buni de zmotocit si niste piercinguri mai la vedere sau mai ascunse ....unele din ele gadilicioase rau . Oralul il face la cerere si neprotejat dar oricum l-ar face il face ok .....atat catiti doresti pana ce poti trece in pozitia de atac .Atunci cand am fost pregatit m-am putut bucura de corpul ei si de sanii aceia care se zbenguiau haotic in timp ce ea era peste mine intr-un dute -vino ametitor . Cand am simtit ca oboseste i-am cerut sa-i vad si funduletul acela frumos ....un pic cabrat astfel incat sa o pot patrunde in pirsicuta aia umeda deja excitata . Sexul pe la spate a fost dumnezeiesc cu contre,gamete finute si cred eu naturale foarte placute auzului ....in orice caz un sex de nota 9+. La final i-am multumit si i-am promis ca voi reveni sigur ...fata este o finuta , comportament ireprosabil de la intrare pana la iesire .....merita toti banutii. Eu unul sunt cucerit de intrevederea cu ea si sincer imi pare rau de postarile anterioare la adresa ei in necunostinta de cauza ....imi voi lua revansa insa revazand-o . Dupa mine este o tipa care ar merita mai multa atentie ...desi ea este o tipa discreta si nu-si doreste publicitate prea mare . Acum sper ca aceasta recenzie sa nu o aglomereze mai mult decat este ...ca si asa se ajunge greu la ea . II doresc succes insa pentru ca merita ....si poate o facem constanteanca desi ea este din vestul salbatic ....avand un accent tare haios la fel de dulce ca prezenta ei

Mulțumesc! 🤗😘

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

gica norocosule de cand a activat in constanta tot incerc sa o prind fara succes  :blushing2

Postat

sper ca macar ai pupat scoica aia dulce de cateva ori bune!!!

insista pe WATS UPP

Postat

pret de dubai

pai nu sunt euro sau dolari sunt lei ...cine a fost cunoaste 

cine nu doar isi da cu parerea ...pretul este in functie de servicii ....si fatuca isi merita pretul . dar trebuie sa cunosti  ca sa ai o parere avizata 

apropo are si WATTS_UP  tot erai pasionat de noile cuceriri ale internetului

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...