Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 Buna ,sunt Andra.Pozele imi apartin in totalitate,te astept in locatia mea sa petrecem clipe de neuitat care cu siguranta te vor face sa revii de fiecare data cand vrei sa te simti implinit si relaxat ,atat fizic cat si psihic.Pusii, astept telefonul tau.
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 A avut anunt si inainte de sarbatori. A fost cineva la fata?
profu Reputație: 14 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 Salutari ,vizitat domnisoara inainte de sarbatori cu mult, este cea din poze locatie impreuna cu DDY ,deasupra de unicarm pe linga campus ca si atmosfera fata este destul de vorbareata se face placuta note per ansamblu 8.5 ca si aspect( fund mai bombat),locatie ,desfasurare a actiunii este ascultatoare schimba pozitiitarif cred ca 150 jumate de ora si 200 ora dar nu mai stiu ca ii ceva timp de atunci .merita vizitat 6
papaya93 Reputație: 2 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 A mai fost cineva la ea ceva pareri mai recente
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Merge o lucrare. Cred ca o sa-i fac o vizita.
antonio25 Reputație: 133 Postat Mai 19, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 19, 2019 Sincer sa fiu,dacă eram acasă,eram la ea la ușă...Imi plac genul asta de fete.
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 Am vazut-o pe Andra cand am intrat la Diana. Este mica de inaltime, nu era imbracata sexi, nu m-a atras cu nimic. O fata mediocra, nu ai intorce capul dupa ea pe strada. Parerea mea...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum