thecat Reputație: 10279 Postat Mai 5, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 5, 2019 Dom'le, vorba unui coleg de forum (cu scuzele de rigoare, chiar nu mai retin cine-o zis-o) - "ma oameni buni, nu va trageti pe k00r, dati-ne si noua sa incercam ce fumati voi"... :) 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Parcă stă Picon în calea vieții voastre... Cereți, mey, chiloții, s-aveți de fetiș, nu va sfiiți. :DThecat, nu, rămân pe toscanele și "malborou" :) 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 5, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 5, 2019 Adica v-am facut joculetul chiar si fara amenda si dupa v-am dat frumos de inteles cum sta treaba, ca mai vor sa manance si altii. Adica te scoti, da nu cu noi. Pastrati-va remarcile inteligente, pana nu-i vine la un debil pofta de discutii mai ample. Nu e vina mea daca nu intelegeti, dar impresia mea e ca ati inteles destul de bine. Asta se intampla cand ai rabdare mai multa decat altii care au rabdare. Sunt sigur ca gaseste nenea o explicatie plauzibila si logica pentru dezechipare si descarcare si reincarcare la alt terminal. Tot n-ati inteles ?nene, ti-ai luat medicamentele? 1
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Picon sa te pregatesti sa iti faci cont nou, sa nu mori in pula mea
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 sa am timp sa iti pun flori pa piept
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 lu ma-ta cand ii punem flori pe piept baga-mi-as pula in familia la toti sclavii care are multe conturiADEVARAAAAAAAATS-A STRIGAT BINGO
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 adevaraaaaaaaaaatcerrone/dolores sugi pula fgm de clonat
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 nu are bani de asa ceva, e sarac mosul screlozat
fulg_de_nea Reputație: 1 Postat Mai 5, 2019 Oras:Nord Oras:Nord Postat Mai 5, 2019 Da-mi si mie niste maruntis de un baton cu proteine.As da eu sa ies, dar imi e frica ca ma recunoaste minim toata tara si juma de europa. Vorba lu unu, si eu sunt vedeta.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2019 da Nu mai mai iubesti... Nu stiu cum o sa trec peste! :wallbashCate din conturile alea sunt ale tale sau legate de tine? Alege atent raspunsul. ;)Am schimbat poza si te-am vazut ca pe plaja pe contul meu...Le iau la verificat?Eu stiu ce fac, tu stii?
pterodactilu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Care e homosexualul care se tot cloneaza ? Sa coreleze mod(ul) in care-si fac astia bukkake unu la altul.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum