bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 11, 2019 Ce pacat ca am plecat din tara si nu te mai pot vizita, dar cand ma intorc recuperez :) te rezerv cateva zile numai pentru mine :) Hmmm te aspept cu drag ,pupicei💋💋 1
bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 11, 2019 Hmmm te aspept cu drag ,pupicei💋💋Sper sa nu fie lunga așteptarea 😂😜🤗 1
jacktheripper Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Septembrie 12, 2019 Sper sa nu fie lunga așteptarea 😂😜🤗Un pic va fi, deoarece doar la anul ma voi intoarce dar stii ce se spune "the longer the waiting, the sweeter the kiss" :)
bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 12, 2019 Un pic va fi, deoarece doar la anul ma voi intoarce dar stii ce se spune "the longer the waiting, the sweeter the kiss" :) Wow chiar lunga așteptare🤦â€â™€ï¸ , dacă voi mai fii in oraș atunci cu siguranța ne vom vedea, ce sa zic multa bafta acolo unde ești ,te pup😘🤗 iar dacă nu voi mai fii in oraș sa știi ca mi-a făcut plăcere sa te cunosc 😘😘 1
eu31 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2019 buna, faci si deplasari la hotel?
bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2019 buna, faci si deplasari la hotel?Buna, da fac deplasari la hotel 1
oricand Reputație: 95 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:k Oras:k Postat Septembrie 26, 2019 Tarife la hotel ?
bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 26, 2019 Tarife la hotel ?Ma poți suna și discutam toate detaliile 💋💋😘😘
sergiu13 Reputație: 170 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Salutare!Weekend a fost si vizita am facut :atmAm sunat la anuntul de pe publi si fata fiind disponibila in 15 min am ajuns la blocul cu pricina 1 decembrie225, apartament urat, nota 6, baie urata, intuneric cu cearceaf pe la usi si un bec functional pe podea. M-am simtit ca la niste adevarate tarfe care inlocuiesc centura cu un apartament. 3 camere si cel putin 3 fete :slap2Bianca destul de inalta, foarte slaba, sani foarte mici, carnea moale, GFE 0Conditiile sunt aiurea, fara dus inainte (bine ca facusem chiar inainte de vizita), fara povesti (nu prea sunt curios daca fata nu duce), fara mangaieri (daca nu e safe nu o las), fara...Actiunea fiind ceva de genul: Banii, dezbracatul, oral, normal si fugi ca vine altul.Oralul protejat, nota 8 destul de bine executat :felatie , se poate si mai bine, fara deep si fara atentie la zonele de langaNormal protejat nota 8. Pune putin lubrifiant si dupa care sta fata cum o pui :doggystyle , nu comenteaza desi e cam stramta si cu siguranta nu-i comod pentru ea orice pozitie. Are un fundulet foarte mic, carnea pe ea este moale si foarte tentant ar fi analul :sexanal dar a spus ca nu practica. Ok, inteleg ca o am groasa.Finalizarea a venit si ea dupa vreo 15-20 minutele.Mers la baie dupa ce am asteptat sa iasa altcineva, igienizat, imbracat si plecat.In timp ce faceam sex gandul meu era sa intru in fiecare camera si sa le fut pe rand, una dupa cealalta. Chiar cred ca o sa programez o astfel de intalnire.In principiu este o fata ok si buna de sex. Lady on top a fost chiar minunat.Nu vreau sa o lungesc si Spor va doresc! 1
bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 30, 2019 Salutare!Weekend a fost si vizita am facut :atmAm sunat la anuntul de pe publi si fata fiind disponibila in 15 min am ajuns la blocul cu pricina 1 decembrie225, apartament urat, nota 6, baie urata, intuneric cu cearceaf pe la usi si un bec functional pe podea. M-am simtit ca la niste adevarate tarfe care inlocuiesc centura cu un apartament. 3 camere si cel putin 3 fete :slap2Bianca destul de inalta, foarte slaba, sani foarte mici, carnea moale, GFE 0Conditiile sunt aiurea, fara dus inainte (bine ca facusem chiar inainte de vizita), fara povesti (nu prea sunt curios daca fata nu duce), fara mangaieri (daca nu e safe nu o las), fara...Actiunea fiind ceva de genul: Banii, dezbracatul, oral, normal si fugi ca vine altul.Oralul protejat, nota 8 destul de bine executat :felatie , se poate si mai bine, fara deep si fara atentie la zonele de langaNormal protejat nota 8. Pune putin lubrifiant si dupa care sta fata cum o pui :doggystyle , nu comenteaza desi e cam stramta si cu siguranta nu-i comod pentru ea orice pozitie. Are un fundulet foarte mic, carnea pe ea este moale si foarte tentant ar fi analul :sexanal dar a spus ca nu practica. Ok, inteleg ca o am groasa.Finalizarea a venit si ea dupa vreo 15-20 minutele.Mers la baie dupa ce am asteptat sa iasa altcineva, igienizat, imbracat si plecat.In timp ce faceam sex gandul meu era sa intru in fiecare camera si sa le fut pe rand, una dupa cealalta. Chiar cred ca o sa programez o astfel de intalnire.In principiu este o fata ok si buna de sex. Lady on top a fost chiar minunat.Nu vreau sa o lungesc si Spor va doresc!Buna îmi pare rău ca locatia nu este pe gustul tau însă din pacate in acest oraș ofertele in legătura cu apartamentele sunt destul de putine, in schimb cred ca mai puțin important este cu arată ap ci dacă este curățenie și cred ca asta ai găsit in locație sau cel puțin pot confirma persoanele care au fost la mn dacă este curățenie sau nu, faza cu mersul la dus in principiu cei care vor sa facă dus cer singuri eu trimit la dus decât oameni care cred eu ca necesita sa facă dus, iar ca ai așteptat la baie după altcineva nu este vina mea nu locuiesc singura îmi pare rău , in fine o zi buna îți doresc și mulțumesc pentru vizita , aaa și sa știi ca eu nu grăbesc pe nimeni nu știu ce te-a făcut sa crezi asta ca fin câte îmi aduc eu aminte nu cred ca te-am grăbit , iar faza cu povestitul eu încerc sa comunic dar sa și am cu cine ca nu pot vorbi singura 😘😘
sergiu13 Reputație: 170 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 :kiss2 Ideea este ca o sa te vizitez iar ca mi-a placut funduletul tau! :doggystyle
bianca11 Reputație: 130 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 30, 2019 :kiss2 Ideea este ca o sa te vizitez iar ca mi-a placut funduletul tau! :doggystyle Te aștept când dorești sa revii
richmaestro Reputație: 64 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2019 Te aștept când dorești sa reviiBIanca ,ce face colega ta Irina olteanca...?o seara furmoasa...
bianca11 Reputație: 130 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 2, 2019 BIanca ,ce face colega ta Irina olteanca...?o seara furmoasa... Buna,colega mea Irina nu mai lucrează in domeniu,momentan este plecată din țara , o seara frumoasa și ție 😘😘
djionel1 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 mai este domnisoara in tg mures
bianca11 Reputație: 130 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 4, 2019 mai este domnisoara in tg mures Da mai sunt in oraș
bianca11 Reputație: 130 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 14, 2019 Buna dragilor, disponibilă pana la ora 01:00-02:00, va aștept cu drag 💋💋💋
bianca11 Reputație: 130 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 15, 2019 Pret servicii?Pentru mai multe detalii aștept sa ma contactezi, o zi buna
bianca11 Reputație: 130 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 22, 2019 Buna dragilor, voi mai fii disponibilă doar pana pe 25 ,voi lipsi o perioada lunga de timp. Va aștept sa ne vedem pe cei care au mai fost ,dar și pe cei care nu au apucat sa ma viziteze încă , mulți pupici 💋
bianca11 Reputație: 130 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 23, 2020 Buna dragilor am revenit in oraș pentru câteva zile ,va aștept cu drag , disponibilă după ora 13:00 pentru detalii referitoare la preț și locație aștept sa ma sunați ,mulți pupicei 💋😘
michi4567 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 27, 2020 Ceva poze mai recente se poate?
paul19891989 Reputație: 22 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 Să ne stimuleze sa o căutăm
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Buna, ai activat in Finlanda? am gasit pozele tale pe net.
bianca11 Reputație: 130 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 30, 2020 Buna, ai activat in Finlanda? am gasit pozele tale pe net. Buna , da am lucrat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum