Sari la conținut

Lady 40+ 0752488629

Postări Recomandate

Vizitator oua_fierbinti
Reputație: 0

STATI PARCATI SPARTANII MEI SUNT PE FRECVENTA AICI EU MA DUC :)) Poate iar mi-o ia inainte ala care cumpara chilotei folositi :))

putin mai greu cu doamna sa te intelegi in messaje Jjajajaja :)) DAR O SCOT EU LA CAPAT :) cu ea cred ca e nu i-a intrat bine cafeaua 

dar lasa ca-i dau eu cafea cu lapte de cuc :) :)))))

• Like 2
Link spre comentariu

STATI PARCATI SPARTANII MEI SUNT PE FRECVENTA AICI EU MA DUC :)) Poate iar mi-o ia inainte ala care cumpara chilotei folositi :))

putin mai greu cu doamna sa te intelegi in messaje Jjajajaja :)) DAR O SCOT EU LA CAPAT :) cu ea cred ca e nu i-a intrat bine cafeaua

dar lasa ca-i dau eu cafea cu lapte de cuc :) :)))))

La capitolul comunicare prin mesaje nu sta bine,doar telefonic am reusit sa stabilesc intalnirile cu ea,dar la futut este de top😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti
Reputație: 0

Nu mai zic nimic m-am facut de tot rasul .... VINA MEA

Sustin Parerile Colegilor 

Aspect -> 10 Doamna inaintata la ani 40 si ceva corpolenta ten catifelat bronzata milfa perfecta

Oral -> 9 Foarte bun cu gadilici pe capul pulii am dat 9 Pentru topul meu personal de oral  dar pentru o prestatie la intamplare pentru un futac de pe aici este de 10

Normal -> 10 Se implica te impinge in pizda te da cu ulei pe spate iti face masaj  te lasa sa-i bagi si degetelu si botcu in pasarica EXPERIENTA VIETII ISI PUNE CUVANTUL :P

GFE -> 9.50 de treaba nu am incercat FK nu stiu daca face dar prin naturalitatea ei te face sa te simti COMOD

Acum Vina mea dOAMNA NU ARE NICI O VINA SUNT DESTUL DE BARBAT SA RECUNOSC OFFF DAR MERIT SA MA INJOSESC SINGUR CA MA LAUDAM CAO FUT CA OSPARG MUIEE OFF DOAMNEEEE  CUM MORTI MAMEI MELE BAA CA M-AM FACUT DE RAS SA NU MI SE SCOALE PULA DUPA 2 LUNI DE NEFUTUT SI CU O MILFA CARE CAUT DE O VIATA ASA CEVA INAINTATA IN VARSTA SI SA ARATE SI BINE CUM MORTI MEI CAT AM STAT IN ANGLIA FACEAM EXERCITII DEALEA DE MARIREA PULII TRAGEAM DE PULA IN CONTINUU HAHAHA :))) NU-MI AJUNGEAU 18 CM AI MEI SI MA GANDESC CA DEAIA SAU DIN CAUZA OBOSELII CA MA DORMIT DOAR 2 ORE AM LUCRAT LA UN PROEICT DAR JUR CA DACA SI LA URMATOAREA FATA NU MI SE SCOALA PULA MA DUC SI FUT TRVESTITI IN CUR :)))))

SAU POATE CA MA SCHIMBAT CLIMATUL BRUSC SAU PE DRACU SA MA IA!!!

CE PULA MEA BA FRATE AM PESTE 250 DE PZIDE LA ACTIV SI NICIODATA NU MI SA INTAMPLAT SA NU MI SE SCOALE PULA

ASTA E ORICUM IMI IAU REVANSA ....

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Aspect -> 10 Doamna inaintata la ani 40 si ceva corpolenta ten catifelat bronzata milfa perfecta

Oral -> 9 Foarte bun cu gadilici pe capul pulii am dat 9 Pentru topul meu personal de oral  dar pentru o prestatie la intamplare pentru un futac de pe aici este de 10

Normal -> 10 Se implica te impinge in pizda te da cu ulei pe spate iti face masaj  te lasa sa-i bagi si degetelu si botcu in pasarica EXPERIENTA VIETII ISI PUNE CUVANTUL :P

GFE -> 9.50 de treaba nu am incercat FK nu stiu daca face dar prin naturalitatea ei te face sa te simti COMOD

Acum Vina mea dOAMNA NU ARE NICI O VINA SUNT DESTUL DE BARBAT SA RECUNOSC OFFF DAR MERIT SA MA INJOSESC SINGUR CA MA LAUDAM CAO FUT CA OSPARG MUIEE OFF DOAMNEEEE  CUM MORTI MAMEI MELE BAA CA M-AM FACUT DE RAS SA NU MI SE SCOALE PULA DUPA 2 LUNI DE NEFUTUT SI CU O MILFA CARE CAUT DE O VIATA ASA CEVA INAINTATA IN VARSTA SI SA ARATE SI BINE CUM MORTI MEI CAT AM STAT IN ANGLIA FACEAM EXERCITII DEALEA DE MARIREA PULII TRAGEAM DE PULA IN CONTINUU HAHAHA :))) NU-MI AJUNGEAU 18 CM AI MEI SI MA GANDESC CA DEAIA SAU DIN CAUZA OBOSELII CA MA DORMIT DOAR 2 ORE AM LUCRAT LA UN PROEICT DAR JUR CA DACA SI LA URMATOAREA FATA NU MI SE SCOALA PULA MA DUC SI FUT TRVESTITI IN CUR :)))))

CE PULA MEA BA FRATE AM PESTE 250 DE PZIDE LA ACTIV SI NICIODATA NU MI SA INTAMPLAT SA NU MI SE SCOALE PULA

Coaie, nu conteaza ca nu ai pula mare, important e ca ai literele mari, la scris ma refer!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Colegu nu exista sula invincibila...indiferent de persoana de langa...ar trebui sa stii asta dupa 250 cum declari.....vz ca mandea iti face figuri cand nu te astepti ...spuse unu cu mai multa experienta ca tn !! Apropo un factor sigur si simplu e caldura ...asta ca un pont !!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Cu ceva timp in urma,am ajuns si eu la dna Manuela.Contact telefonic,am fost ghidat in zona Doraly,gasit usor loc de parcare.Am optat pt o ora in compania ei.Socializat putin,primit prosop si plecat la dus.Dormitor,ceva mangaieri reciproce,apoi dna trecut l-a oral,care este ok,nu deep,ajutat putin de mana.Pus protectia si trecut la normal,lady on top,misionar,putin doggy,aici se descurca mai bine,participa se vede ca ii place.Finalizat in cim.

Igienizat,socializat putin si luat la revedere.

Gfe:8,nu din vina ei,ceva a lipsit

Oral :8,5,ca a fost cu cim

Normal:9,aici a fost mai bine

Anal:nu am intrebat

Halat:200 ron/h

De revenit:Da,poate la urmatoarea vizita,ne iese mai bine!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...