pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Coliva nu dau,dar pot pune o bomboana pe capul pulii Nu mai sunt asa de nobila, dar vorbitul in felul asta nu e de mine nici acum.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Daca revenim la subiectul topicului recomand ptr doamnax sa se documenteze din materialele care le-am pus. https://cancer-code-europe.iarc.fr/index.php/ro/12-modalitati/screeningul/screeningul-pentru-cancerul-de-col-uterin/3512-ce-este-screeningul-pentru-cancerul-de-col-uterin https://www.medlife.ro/chistul-ovarian-ce-este-simptome-complicatii-si-tratament.html https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/fibromul-uterin-ce-trebuie-sa-stii-despre-tratament Acum depinde in ce categorie se incadreaza doamna. Toate cele de mai sus se pot depista destul de usor prin analize simple sau ecografii, care financiar nu implica costuri insemnate. Problema e ca fara analize concrete sau detalii despre analize, e cam greu....
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Daca revenim la subiectul topicului recomand ptr doamnax sa se documenteze din materialele care le-am pus. https://cancer-code-europe.iarc.fr/index.php/ro/12-modalitati/screeningul/screeningul-pentru-cancerul-de-col-uterin/3512-ce-este-screeningul-pentru-cancerul-de-col-uterin https://www.medlife.ro/chistul-ovarian-ce-este-simptome-complicatii-si-tratament.html https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/fibromul-uterin-ce-trebuie-sa-stii-despre-tratament Acum depinde in ce categorie se incadreaza doamna. Toate cele de mai sus se pot depista destul de usor prin analize simple sau ecografii, care financiar nu implica costuri insemnate. Problema e ca fara analize concrete sau detalii despre analize, e cam greu.... Si eu recomand ceva asemanator https://www.draeger.com/ro_ro/Applications/Productselector/Breath-Alcohol-and-Drug-Testing
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Si eu recomand ceva asemanator https://www.draeger.com/ro_ro/Applications/Productselector/Breath-Alcohol-and-Drug-Testing :laugh2 :laugh2 :laugh2 Te-as puncta dar ma tem ca se vor supara anumite persoane si prefer sa ma abtin :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Te-as puncta dar ma tem ca se vor supara anumite persoane si prefer sa ma abtin :) Parerea ta conteaza nu un punct amarat care oricum mi l-ai dat prin faptul ca esti de acord cu cea ce am spus :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Te-as puncta dar ma tem ca se vor supara anumite persoane si prefer sa ma abtin :) Cine sa se supere domne Amada??? E in coma alcoolica demult stai linistita pana isi revine mai dureaza 3 zile nici nu o sa mai stie ce sa intamplat aici
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Parerea ta conteaza nu un punct amarat care oricum mi l-ai dat prin faptul ca esti de acord cu cea ce am spus :)Pareri am multe(vorbind despre acest subiect) dar prefer sa mi le expun doar in anumite conditii si in limita bunului simt, ptr ca asa consider ca e mai bine ptr mine. :) Nu o cunosc personal si nici virtual ca sa imi expun parerea. Vb de persoana de care spui tu. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Pareri am multe(vorbind despre acest subiect) dar prefer sa mi le expun doar in anumite conditii si in limita bunului simt, ptr ca asa consider ca e mai bine ptr mine. :) Nu o cunosc personal si nici virtual ca sa imi expun parerea. Vb de persoana de care spui tu. Adica nu ai vazut azi ce dezbatere electorala am avut cu o anume pizdicutz?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Adica nu ai vazut azi ce dezbatere electorala am avut cu o anume pizdicutz? Am vazut, adica am citit tot. No coment.... prefer sa raman la stadiu de cerebralitate decat sa trec in alte limite. :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Am vazut, adica am citit tot. No coment.... prefer sa raman la stadiu de cerebralitate decat sa trec in alte limite. :) Basca te ai distrat sau m-am straduit degeaba sa nu incep sa I zic pe romaneste de drob prapor vacanta priveghi pastele n dos si pasca care a mancat-o cu ciorba ei de stevie de piranda care e ea
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Basca te ai distrat sau m-am straduit degeaba sa nu incep sa I zic pe romaneste de drob prapor vacanta priveghi pastele n dos si pasca care a mancat-o cu ciorba ei de stevie de piranda care e ea La simpla citire a repliciror e de ras, daca intrii in amanunt sa si mentalizezi aprofundarea replicilor, sincer.... e de plans 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 La simpla citire a repliciror e de ras, daca intrii in amanunt sa si mentalizezi aprofundarea replicilor, sincer.... e de plans Sultana ca denumire si atitudine ca atare in cea ce spui Bravo :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 La simpla citire a repliciror e de ras, daca intrii in amanunt sa si mentalizezi aprofundarea replicilor, sincer.... e de plans Pana mea mai radem si noi daca avem de ce :laugh2 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Sultana ca denumire si atitudine ca atare in cea ce spui Bravo :)Incerc sa fiu cat mai obiectiva n ceea ce citesc. Am avut si perioade inc are ceea ce citeam sau mi se spunea , eram subiectiva si am avut de pierdut. De aceea orice discutie fata in fata sau citite le analizez cu cat mai mult obiectivism. Citesc si ascult cu placere orice, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si cred.Sunt genul de persoana care daca nu mi se expun dovezi negru pe alb, nu cred.Mai ales in vb. 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Pana mea mai radem si noi daca avem de ce :laugh2Asa mai trece timpul sau o zi din viata noastra, facand haz de necaz :laugh2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Ba hai gata ca ma culc si eu finally Amado cand ai chef sa te dai cu trenuletzu gratis si sa iei o clantza sa I spui lu doamna igz ca intre voi 2 iti dau tie o clantza cu kko dupa o sticla de absolut da bauta de mine ca viu si treaz sa moara Fram n-am atat sange n _oo_ sa ma apropii nici la 2km de tine + 3 sticle de martini si 50 de cuburi de gheatza ca poate asa sa te vad si pe tine drept finta umana si sa mi bat joc de _)_ mea si sa nu ma trezesc dimineata la Techirghiol sau la microdelta ca am mufat cerbii si muflonii
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Asa mai trece timpul sau o zi din viata noastra, facand haz de necaz :laugh2 Pai trebuie sa ne treaca si noua timpu cumva :) Deh eu iti urez o seara placuta ma retrag pana maine cand din nou e o alta zi 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 Pai trebuie sa ne treaca si noua timpu cumva :) Deh eu iti urez o seara placuta ma retrag pana maine cand din nou e o alta zi O seara placuta si tie. Esti de belea raud e tot, chiar am ras cu lacrimi. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 O seara placuta si tie. Esti de belea raud e tot, chiar am ras cu lacrimi. Distreaza-te cu orice ocazie o viata avem :) Ne vedem maine sper ca tot aici pe pagina partea 2a Pa sticla care a baut-o azi de nu o fac sa aibe cosmaruri 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Unul dintre putinele subiecte la care las caternica deoparte.In vecii vecilor n-as apela la asa ceva daca m-as afla intr-o situatie similiara, insa, strict in ceea ce ma priveste, la fel de categoric sunt si in privinta evaluarilor morale in astfel de circumstante. Nu ma surprinde si nici nu imi pasa ca altii nu subscriu acestui principiu. Ador democratia :)! E loc cacalau de filosofie aici, dar fara PET-ul de bere langa mine ma simt neputincios. Sanatate OP! 4
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 8, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 8, 2019 Unul dintre putinele subiecte la care las caternica deoparte.In vecii vecilor n-as apela la asa ceva daca m-as afla intr-o situatie similiara, insa, strict in ceea ce ma priveste, la fel de categoric sunt si in privinta evaluarilor morale in astfel de circumstante. Nu ma surprinde si nici nu imi pasa ca altii nu subscriu acestui principiu. Ador democratia :)! E loc cacalau de filosofie aici, dar fara PET-ul de bere langa mine ma simt neputincios. Sanatate OP!Acest toping este un tutorial despre “cum se face orice anunț umanitar”, nu se evaluează nimica. 2
indragostitul Reputație: 704 Postat Mai 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 8, 2019 Deci, nu mai are doar niște simple chisturi pe care le poate elimina , acum are direct cancer de Col uterin ...Mâine , ce o sa mai aibă ?!Apropo , dacă ea încă nu a primit rezultatul final , nu și a făcut analizele la un alt spital, de unde știe?! Ghicește in stele?A ajutat-o tanti clarvazatoarea amada 1
indragostitul Reputație: 704 Postat Mai 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 8, 2019 Cancerul de col uterin se depisteaza f usor la o simpla analiza papanicolau, care costa o suma f modica si si-o permite oricine.Din ce stiu eu testul papanicolau e gratuit . Posibil sa ma insel... Peseu. O suma modica e suficient. Nu exista "foarte" modica 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Renunt la tot, eram impinsa...Am promis ca nu mai ajut pe cineva. Daca nu ma tin de cuvant... :laugh2Well, asta e tot.Succes, bla, bla, eu sunt satula sa ma plimbe pe drumuri unde nu vreau sa merg si sa sufar cand puteam sa...Basta!Trebuie sa-mi iau un maimutoi, ceva.... ;)nu ți-am zis s-o lași mai tango? Stai pe felia ta, în sensul ca ai și tu destule pe cap, prioritatea ești tu, să îți fie ție bine, restul poate sa se descurce.E în regulă să ajuți pe cineva, nobil, dar nu-ți va da nimeni vreo medalie, a doua zi tot la fel te trezești și același soare răsare pentru toți.Faptul că lumea nu mușcă așa ușor, că pune/își pune întrebări, îndoieli, e normal. Apoi, cât de copii sa fiți, să nu fi ghicit, ușor, că așa se va intampla cu topicul.E bine să nu fii într-o tabără, ci deasupra lor. Ca, vorbaea, adevărul e întotdeauna la mijloc :) 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Din ce stiu eu testul papanicolau e gratuit . Posibil sa ma insel... Peseu. O suma modica e suficient. Nu exista "foarte" modicaLa noi in Braila nu se face gratuit, eu am platit analiza.. Poate in alte orase se respecta legea sa fie gratuit , dar la noi nu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum