doamnax Reputație: 802 Postat Mai 9, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 9, 2019 Oameni buni, de unde scoateți atâtea diagnostice, fibrom, chisturi, cancere, etc?! Am postat eu vreo foaie de la medic? Nu. Nu va mai aventurați în a pune diagnostice. Am deschis acest topic într-un moment de panica. Nu am dat nici un cont bancar, nu am cerut bani. A fost doar o supoziție, în eventualitatea a ceva grav. Nu vreau sa mor, cum cred ca nici unul de pe aici, nu vrea. Mai am misiuni pe pământul acesta. Va doresc la toți sănătate, asa cum îmi doriți voi mie. Sper sa îmi doriți sănătate. Nu vreau sa murim pe capete, unul câte unul. Eu zic sa îmi doriți sănătate, asa cum va doriți voi, vouă și sa va rugați pentru mine. Lăsați ura, dușmănia, răutatea, invidia, etc. Nu mai am nevoie de nimic de la voi, nici măcar sprijin moral. Nu va costa nimic, sa îmi dați incurajare și sa îmi ridicați moralul, care de doua săptămâni e la pământ, de când am început sa ma duc la doctori. Deci am fost practic, terminata psihic. Deci, îmi tremurau picioarele, ori de câte ori ma duceam la un medic sau la o analiza. Acum totul e ok. Mi-am revenit psihic și merg înainte pe mâinile medicilor. Sper sa nu fie letala boala mea și sa ne auzim în continuare și sa radem împreună pe seama fricii mele. Speram. Doamne ajuta și va doresc tuturor sănătate, fericire și sa va bucurați de viata, asa cum ma bucur și eu 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Oameni buni, de unde scoateți atâtea diagnostice, fibrom, chisturi, cancere, etc?! Am postat eu vreo foaie de la medic? Nu. Nu va mai aventurați în a pune diagnostice. Am deschis acest topic într-un moment de panica. Nu am dat nici un cont bancar, nu am cerut bani. A fost doar o supoziție, în eventualitatea a ceva grav. Nu vreau sa mor, cum cred ca nici unul de pe aici, nu vrea. Mai am misiuni pe pământul acesta. Va doresc la toți sănătate, asa cum îmi doriți voi mie. Sper sa îmi doriți sănătate. Nu vreau sa murim pe capete, unul câte unul. Eu zic sa îmi doriți sănătate, asa cum va doriți voi, vouă și sa va rugați pentru mine. Lăsați ura, dușmănia, răutatea, invidia, etc. Nu mai am nevoie de nimic de la voi, nici măcar sprijin moral. Nu va costa nimic, sa îmi dați incurajare și sa îmi ridicați moralul, care de doua săptămâni e la pământ, de când am început sa ma duc la doctori. Deci am fost practic, terminata psihic. Deci, îmi tremurau picioarele, ori de câte ori ma duceam la un medic sau la o analiza. Acum totul e ok. Mi-am revenit psihic și merg înainte pe mâinile medicilor. Sper sa nu fie letala boala mea și sa ne auzim în continuare și sa radem împreună pe seama fricii mele. Speram. Doamne ajuta și va doresc tuturor sănătate, fericire și sa va bucurați de viata, asa cum ma bucur și euați văzut, că știți? :)Da, v-ați pierdut cumpătul și, drept urmare, ați actionat nepotrivit.Nu vă vrea nimeni răul, stați liniștită. Toți va dorim sănătate. Așa cum ne dorim și nouă. :)S-au vehiculat multe, de aceea am spus că parcă e un show a la gâdea :)Toți murim, important este sa nu murim de proști sau ca proștii :))) 4
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Oameni buni, de unde scoateți atâtea diagnostice, fibrom, chisturi, cancere, etc?! Am postat eu vreo foaie de la medic? Nu. Nu va mai aventurați în a pune diagnostice. Am deschis acest topic într-un moment de panica. Nu am dat nici un cont bancar, nu am cerut bani. A fost doar o supoziție, în eventualitatea a ceva grav. Nu vreau sa mor, cum cred ca nici unul de pe aici, nu vrea. Mai am misiuni pe pământul acesta. Va doresc la toți sănătate, asa cum îmi doriți voi mie. Sper sa îmi doriți sănătate. Nu vreau sa murim pe capete, unul câte unul. Eu zic sa îmi doriți sănătate, asa cum va doriți voi, vouă și sa va rugați pentru mine. Lăsați ura, dușmănia, răutatea, invidia, etc. Nu mai am nevoie de nimic de la voi, nici măcar sprijin moral. Nu va costa nimic, sa îmi dați incurajare și sa îmi ridicați moralul, care de doua săptămâni e la pământ, de când am început sa ma duc la doctori. Deci am fost practic, terminata psihic. Deci, îmi tremurau picioarele, ori de câte ori ma duceam la un medic sau la o analiza. Acum totul e ok. Mi-am revenit psihic și merg înainte pe mâinile medicilor. Sper sa nu fie letala boala mea și sa ne auzim în continuare și sa radem împreună pe seama fricii mele. Speram. Doamne ajuta și va doresc tuturor sănătate, fericire și sa va bucurați de viata, asa cum ma bucur și euAtitudinile negativiste mai rau va fac. Incercati sa eliminati emotiile negative, pentru ca pot creea cu adevarat o stare patogena (de multe ori ne producem singuri suferinte doar gandindu-ne la ele). Ma rog, e mult de spus aici si nu e locul potrivit....Incercati sa ganditi benefic si veti vedea ca va va fi muullttt mai bine ! ;) Multa sanatate va doresc. 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 9, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 9, 2019 Va mulțumesc din suflet pentru gândurile bune
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 amada cu sclavu ala a facut 40 da pagini in 3 zileia cu paine boss
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 9, 2019 amada cu sclavu ala a facut 40 da pagini in 3 zileia cu paine boss"Ala" si-a bătut joc de huiduma depresiva cu o caterinca fina.Proasta nici acum nu a sesizat caterinca.Este diferenta mare intre tine,un lake flausat si @xtreme.Toata caterinca ta se rezuma la istericale si glume gen "Ba.baaaa.baaaaaa.......bag. baaaaag pula in ma-ta. 2 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 "Ala" si-a bătut joc de huiduma depresiva cu o caterinca fina.Proasta nici acum nu a sesizat caterinca.Este diferenta mare intre tine,un lake flausat si @xtreme.Toata caterinca ta se rezuma la istericale si glume gen "Ba.baaaa.baaaaaa.......bag. baaaaag pula in ma-ta. Am pierdut ceva? Sunt extenuate desi am dormit
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 9, 2019 Am pierdut ceva? Sunt extenuate desi am dormit N-ai pierdut nimic.Amada se uita in gaura curului sa isi vada viitorulXoxo a plecat in Piata Operei sa isi caute marea iubire 1 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 N-ai pierdut nimic.Amada se uita in gaura curului sa isi vada viitorulXoxo a plecat in Piata Operei sa isi caute marea iubire Amada ghiceste in gaoz? Cred ca si ea e pe la Obor ca acolo stau ghicitoarele la statia de metrou
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 ahahahapai fututi mortii matii da popa prost tu nu vezi ma bagatiai pula in mata ca asta e cel mai mare agramat si analfabet functional ?asta sa aiba caterinca fina cu amada ? ahhahahapisulica te duci pe urma lu catelu sa moara pestii lu sofia
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 zi ceva si de aia 400 de euro luatias ficatii da distrus
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 9, 2019 ahahahapai fututi mortii matii da popa prost tu nu vezi ma bagatiai pula in mata ca asta e cel mai mare agramat si analfabet functional ?asta sa aiba caterinca fina cu amada ? ahhahahapisulica te duci pe urma lu catelu sa moara pestii lu sofiaMasturbel calmează-te ca este greu sa latri de sub fusta Bătrânului George 1 6
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 9, 2019 zi ceva si de aia 400 de euro luatias ficatii da distrusPentru aia 400 de euro ai dat limbi in cur si ai halit ovule anti candida.Ce PLM vrei mai mult? 1 8
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Haideti sa ne detensionam putin ! =)) =)) https://pics.me.me/lady-my-grandsons-school-play-is-in-four-weeks-doctor-5713454.png
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 ahahahapai fututi mortii matii da popa prost tu nu vezi ma bagatiai pula in mata ca asta e cel mai mare agramat si analfabet functional ?asta sa aiba caterinca fina cu amada ? ahhahahapisulica te duci pe urma lu catelu sa moara pestii lu sofiamai da-te n boala de frustrat si pa tine ca sa ti fiu in ton =)) frustrat mai mare ca tine nu s nici aia care I stiu eu aici pe site 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Oameni buni, de unde scoateți atâtea diagnostice, fibrom, chisturi, cancere, etc?! Am postat eu vreo foaie de la medic? Nu. Nu va mai aventurați în a pune diagnostice. Am deschis acest topic într-un moment de panica. Nu am dat nici un cont bancar, nu am cerut bani. A fost doar o supoziție, în eventualitatea a ceva grav. Nu vreau sa mor, cum cred ca nici unul de pe aici, nu vrea. Mai am misiuni pe pământul acesta. Va doresc la toți sănătate, asa cum îmi doriți voi mie. Sper sa îmi doriți sănătate. Nu vreau sa murim pe capete, unul câte unul. Eu zic sa îmi doriți sănătate, asa cum va doriți voi, vouă și sa va rugați pentru mine. Lăsați ura, dușmănia, răutatea, invidia, etc. Nu mai am nevoie de nimic de la voi, nici măcar sprijin moral. Nu va costa nimic, sa îmi dați incurajare și sa îmi ridicați moralul, care de doua săptămâni e la pământ, de când am început sa ma duc la doctori. Deci am fost practic, terminata psihic. Deci, îmi tremurau picioarele, ori de câte ori ma duceam la un medic sau la o analiza. Acum totul e ok. Mi-am revenit psihic și merg înainte pe mâinile medicilor. Sper sa nu fie letala boala mea și sa ne auzim în continuare și sa radem împreună pe seama fricii mele. Speram. Doamne ajuta și va doresc tuturor sănătate, fericire și sa va bucurați de viata, asa cum ma bucur și eu Scuze nu pot citi tot dupa primele cuvinte mi au dat lacrimile... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Cu cine vb asta de sus ???
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Oameni buni, de unde scoateți atâtea diagnostice, fibrom, chisturi, cancere, etc?! Am postat eu vreo foaie de la medic? Nu. Nu va mai aventurați în a pune diagnostice. Am deschis acest topic într-un moment de panica. Nu am dat nici un cont bancar, nu am cerut bani. A fost doar o supoziție, în eventualitatea a ceva grav. Nu vreau sa mor, cum cred ca nici unul de pe aici, nu vrea. Mai am misiuni pe pământul acesta. Va doresc la toți sănătate, asa cum îmi doriți voi mie. Sper sa îmi doriți sănătate. Nu vreau sa murim pe capete, unul câte unul. Eu zic sa îmi doriți sănătate, asa cum va doriți voi, vouă și sa va rugați pentru mine. Lăsați ura, dușmănia, răutatea, invidia, etc. Nu mai am nevoie de nimic de la voi, nici măcar sprijin moral. Nu va costa nimic, sa îmi dați incurajare și sa îmi ridicați moralul, care de doua săptămâni e la pământ, de când am început sa ma duc la doctori. Deci am fost practic, terminata psihic. Deci, îmi tremurau picioarele, ori de câte ori ma duceam la un medic sau la o analiza. Acum totul e ok. Mi-am revenit psihic și merg înainte pe mâinile medicilor. Sper sa nu fie letala boala mea și sa ne auzim în continuare și sa radem împreună pe seama fricii mele. Speram. Doamne ajuta și va doresc tuturor sănătate, fericire și sa va bucurați de viata, asa cum ma bucur și eu M-ai sunat astazi si te-am ascultat ca oricare muritor...Sustii ca nici acum nu stii ce ai.Nu am avut nevoie de puteri in plus sa stiu ca ma minti.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 =))))))))) auzi aici sa sucit si AmadaTanti vad ca ti au prins bine gradele din vodka de aseara ai dat reset complet la tot ce ai spus
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 =))))))))) auzi aici sa sucit si AmadaTanti vad ca ti au prins bine gradele din vodka de aseara ai dat reset complet la tot ce ai spus Ce te face sa crezi, pizda trista, ca am baut vodka?Resetul este ca am renuntat la ceva si am promis ca nu mai ajut. Reciteste ce am scris, slabe sanse, dar poate intelegi macar ceva.Nu are cum sa nu stie pana acum ce are, tu ce crezi?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Ce te face sa crezi, pizda trista, ca am baut vodka?Resetul este ca am renuntat la ceva si am promis ca nu mai ajut. Reciteste ce am scris, slabe sanse, dar poate intelegi macar ceva.Nu are cum sa nu stie pana acum ce are, tu ce crezi? :O ce maa? Pai si ieri ce ai facut samariteano toata ziua sau ai uitat??? :slap2 Pai sincer ce ai tras pe trompa nu stiu dar clar ceva cu multe grade ori asta ori iti trebuie _)_ una din 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 :o ce maa? Pai si ieri ce ai facut samariteano toata ziua sau ai uitat??? :slap2 Pai sincer ce ai tras pe trompa nu stiu dar clar ceva cu multe grade ori asta ori iti trebuie _)_ una din 2 Doar ieri, cretinule?! Toata viata am stat sa-i apar, ajut si sa ma ignor!Unde m-a adus?Nu mai citesc in voi, mi se rupe, merg pentru mine, atat.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Ce te face sa crezi, pizda trista, ca am baut vodka?Resetul este ca am renuntat la ceva si am promis ca nu mai ajut. Reciteste ce am scris, slabe sanse, dar poate intelegi macar ceva.Nu are cum sa nu stie pana acum ce are, tu ce crezi? Vrei sa ti spun eu ce are ? Are 2 treburi una rea una mai buna Cu care sa incep ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum