pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Ba da Chiar f devreme :)Same here.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Same here. Stai ca mi sa pus cuiu pe cucoana asta care si zice doamna Cand a domnit stie cineva sa mi zica?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Stai ca mi sa pus cuiu pe cucoana asta care si zice doamna Cand a domnit stie cineva sa mi zica? Iau tot ce am facut, va las sa va scaldati in mizerie... Era temporar, nu mai e deloc.Nu mai mai cita ca nu eu,.. Fa ce poti, eu fac ce stiu.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Bună seara. Sunt veche pe forum. Am o vârstă de 54 ani și am nevoie de o intervenție medicala. Apelez la umanitate, cine ma poate ajuta financiar. Dacă doriți informații suplimentare... Va rog fără glume sau... Pot atașa orice rezultate medicale. Pe acest forum, au mai fost discuții de acest gen. Mulțumesc tuturor care ma pot ajuta financiar și moral Domnita ma scuzati ca indraznesc sa va intreb Duduie matale ai plecat vie din maternitate? Sau te au resuscitat si din sperietura ai ramas cu fata aia de macheta in lucru ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Iau tot ce am facut, va las sa va scaldati in mizerie... Era temporar, nu mai e deloc.Nu mai mai cita ca nu eu,.. Fa ce poti, eu fac ce stiu. Acum am nervi pe toti aia fac
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Acum am nervi pe toti aia fac Descarca-te, daca o femeie in panica pentru familia ei nu merita nervii tai... A uitat ca exista sa serveasca!O sa ne uitam la fel de smerit cum te caci in drum, e firesc.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Descarca-te, daca o femeie in panica pentru familia ei nu merita nervii tai... A uitat ca exista sa serveasca!O sa ne uitam la fel de smerit cum te caci in drum, e firesc. Uite aici cam cum se pune problema Si da sunt misogin probleme?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Uite aici cam cum se pune problema Si da sunt misogin probleme? La mine? Nu. La tine cate vrei sa fie? multe in timp scurt sau sa le intind sa nu le vezi sfarsitul...Misoginul vorbeste unei Stapane, ce gluma proasta, mai ales ca incercam sa ajut si caricatura asta....Ok. :)Erai portal... ptiu, mi-am uitat locul!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 La mine? Nu. La tine cate vrei sa fie? multe in timp scurt sau sa le intind sa nu le vezi sfarsitul...Misoginul vorbeste unei Stapane, ce gluma proasta, mai ales ca incercam sa ajut si caricatura asta....Ok. :)Erai portal... ptiu, mi-am uitat locul! Sti cum se numeste ce incerci tu sa faci si nu prea iese ?Filozofia kktului in vremea prunelor
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Sti cum se numeste ce incerci tu sa faci si nu prea iese ?Filozofia kktului in vremea prunelor Orice te ajuta sa dormi. Usa s-a inchis, sa vad cu ce te mai alimentezi...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Orice te ajuta sa dormi. Usa s-a inchis, sa vad cu ce te mai alimentezi... =)))) Nu dorm ma gandeam sa l inteleg pe Mahommed cand a spus ca femeile sunt semn rau
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 =)))) Nu dorm ma gandeam sa l inteleg pe Mahommed cand a spus ca femeile sunt semn rau Te-ai trezit nu demult, era culmea sa dormi acum.Asa o fi.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Te-ai trezit nu demult, era culmea sa dormi acum.Asa o fi. Pot eu sa te contrazic ? Nu draga m-am trezit ieri la pranz :laugh2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Sa nu o vad maine pe aia cu "mi-a furat cineva contu'!", asta de pe nimfo adica. Celalalt ramane gol. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Jocuri de cacat, scurtez sarada. Pot eu sa te contrazic ? Nu draga m-am trezit ieri la pranz :laugh2 Aveai o usa, nu e prima data cand vad una... Stateam sa purific inutil...Este inchisa, tu esti liber. Treptat o sa afli cine esti... Ramai misogin, spanac, macar sa fie alegerea ta. Pa! Era sa spun o prostie...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Hai ca abia m-am incalzit =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Jocuri de cacat, scurtez sarada. Aveai o usa, nu e prima data cand vad una... Stateam sa purific inutil...Este inchisa, tu esti liber. Treptat o sa afli cine esti... Fi mai concreta o usa spre ce anume? Eu stau pe site-ul asta sa ma distrez sa fac caterinca sa mai trag cate ceva pe _)_ nu sa leg relatii interumane de orice alta natura in afara celor sexuale contra cost
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Fi mai concreta o usa spre ce anume? Eu stau pe site-ul asta sa ma distrez sa fac caterinca sa mai trag cate ceva pe _)_ nu sa leg relatii interumane de orice alta natura in afara celor sexuale contra cost Nu ai intelege.Dar din curiozitate, doar stii ce prapad pot face... ce te-a pus azi sa te certi cu mine?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Nu ai intelege.Dar din curiozitate, doar stii ce prapad pot face... ce te-a pus azi sa te certi cu mine? =)) Eu nu ma cert culmea daca nu sti de niste glume si iei totul personal e partea 2a
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 ba gata in pula meamars la somn
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 ba gata in pula meamars la somn Ba nu ma culc De oftica ca o am de 25
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 =))Eu nu ma cert culmea daca nu sti de niste glume si iei totul personal e partea 2a Asa e.Ai trecut la caterinca ieftina, logic.Fizic cum te simti? Ti se mai pare ca poti orice? :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Asa e.Ai trecut la caterinca ieftina, logic.Fizic cum te simti? Ti se mai pare ca poti orice? :) Hai ajunge ca exagerezi
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Hai ajunge ca exagerezi Ok.Pupici! :hug1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Ok.Pupici! :hug1 Daca nu sti de gluma si te apuca spumele din nimic pe viitor fa-te ca nu ma vezi simplu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum