pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Daca nu sti de gluma si te apuca spumele din nimic pe viitor fa-te ca nu ma vezi simplu Asta sa ne fie problema. :)Faceai glume pe topic de ajutor umanitar... O sa dureze putin pana... ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Asta sa ne fie problema. :)Faceai glume pe topic de ajutor umanitar... O sa dureze putin pana... ;) Eu nu particip la ajutor umanitar la mine e ai nevoie am nevoie ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Eu nu particip la ajutor umanitar la mine e ai nevoie am nevoie ;) Pardon, la tine daca vezi ca poti fute asta faci, nevoia ei... Nu a fost! Doar a ta! Nu oricine devine portal.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Pardon, la tine daca vezi ca poti fute asta faci, nevoia ei... Nu a fost! Doar a ta! Nu oricine devine portal. Mi se pare corect atat timp cat ofer sa mi se si ofere nu neaparat dpdv sexual Doar nu crezi ca cineva pe lumea asta isi ia de la gura lui si a familiei ca sa dea unui strain sau prieten sau ce o fi si el sa ramana pe dinafara
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Deci doar ce-am inchis cartea (mai aveam vreo 40 de pagini si o terminam, dar mi-e somn), dar pe bune daca nu semanati cu Maria si Alber din "Maria si Marea" de Radu Tudoran, cand s-au cunoscut pe plaja, la Calul de nisip. :laugh2 :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Mi se pare corect atat timp cat ofer sa mi se si ofere nu neaparat dpdv sexual Doar nu crezi ca cineva pe lumea asta isi ia de la gura lui si a familiei ca sa dea unui strain sau prieten sau ce o fi si el sa ramana pe dinafara Sunt sigura ca ai fi o persoana interesanta pentru cineva, dar pe mine ma plictisesti.Ai iubit? Nu baga rahaturile cand erai dement.. Ai iubit sincer pe cineva? Te-a iubit cineva? Facerea de bine...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Sunt sigura ca ai fi o persoana interesanta pentru cineva, dar pe mine ma plictisesti.Ai iubit? Nu baga rahaturile cand erai dement.. Ai iubit sincer pe cineva? Te-a iubit cineva? Facerea de bine... Vorba veche popularaImi pare rau nu dau detalii despre viata mea daca nu ai cu cine sa te certi si esti plictisita cauta in alta parte ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Deci doar ce-am inchis cartea (mai aveam vreo 40 de pagini si o terminam, dar mi-e somn), dar pe bune daca nu semanati cu Maria si Alber din "Maria si Marea" de Radu Tudoran, cand s-au cunoscut pe plaja, la Calul de nisip. :laugh2 :laugh2 Citeste linistit nu te preocupa cu ce e aici dezvolta-ti mintea si cultura Suntem ca soarele si luna sa mor aici miash _)_ n norocu meu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Vorba veche popularaImi pare rau nu dau detalii despre viata mea daca nu ai cu cine sa te certi si esti plictisita cauta in alta parte ;) Ai dreptate, sa ma cert cu tine... aiurea, mi-ai vorbit numai frumos si din experientele tale cred ca iubesti femeia si nu esti misogin deloc.Scuze.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Ai dreptate, sa ma cert cu tine... aiurea, mi-ai vorbit numai frumos si din experientele tale cred ca iubesti femeia si nu esti misogin deloc.Scuze. Si negi ca ti am vorbit frumos sau cum ? Nu am de ce sa jignesc in fond eu glumesc tu iei in serios si suntem 2 straini de ce sa ne jignim ...Daca iubesc femeia?Da iubesc femeia care mi a dat viata si pe cea care ia dat ei viata desi nu mai e printre ce vii In rest doar familia
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Mai 6, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 6, 2019 Bună seara. Sunt veche pe forum. Am o vârstă de 54 ani și am nevoie de o intervenție medicala. Apelez la umanitate, cine ma poate ajuta financiar. Dacă doriți informații suplimentare... Va rog fără glume sau... Pot atașa orice rezultate medicale. Pe acest forum, au mai fost discuții de acest gen. Mulțumesc tuturor care ma pot ajuta financiar și moralNu mai puteti sa va futeti?Mai strangeti bani pt intervenție ;).54 de ani nu e chiar o varsta asa înaintată se gasesc destui care sa mai dea o pl :))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Nu mai puteti sa va futeti?Mai strangeti bani pt intervenție ;).54 de ani nu e chiar o varsta asa înaintată se gasesc destui care sa mai dea o pl :))) Depinde unii cu cat imbatranesc cu atat devin mai pretentiosi ba chiar cauta prospatura nu femeie la menopauza =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Si negi ca ti am vorbit frumos sau cum ? Nu am de ce sa jignesc in fond eu glumesc tu iei in serios si suntem 2 straini de ce sa ne jignim ...Daca iubesc femeia?Da iubesc femeia care mi a dat viata si pe cea care ia dat ei viata desi nu mai e printre ce vii In rest doar familia Pasi mici, dar siguri...Azi ti-am schimbat viata, sper in bine.Trebuie sa dormi sa dai restart.Nu o sa te pierzi, o sa te gasesti.Cum erai, cum esti, s-ar putea sa nu fie vreo diferenta... Dar nu mai ai sprijinul portalului... Esti ca un bebe care invata sa mearga singur. ;)
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Mai 6, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 6, 2019 Depinde unii cu cat imbatranesc cu atat devin mai pretentiosi ba chiar cauta prospatura nu femeie la menopauza =))Acuma na se gasesc destui care sa prefere mature/grannies plm,e loc pt toata lumea :))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Pasi mici, dar siguri...Azi ti-am schimbat viata, sper in bine.Trebuie sa dormi sa dai restart.Nu o sa te pierzi, o sa te gasesti.Cum erai, cum esti, s-ar putea sa nu fie vreo diferenta... Dar nu mai ai sprijinul portalului... Esti ca un bebe care invata sa mearga singur. ;) Si totusi la un moment dat invata :) Esti maxim de ciudata dar intr.un fel te simpatizez de ce nu incerci sa intri in atmosfera sa fi mai destinsa ca s doar glume aici Si daca ai vb ceva serios ti o spun din start ca degeaba o faci si eu am incercat si am dat kicks Si nu pun la suflet stai calma sper ca nici tu pana mea divergente s peste tot vorbim cat si cand vrei :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Acuma na se gasesc destui care sa prefere mature/grannies plm,e loc pt toata lumea :)) Deci sincer iti spun cunosc un hodorog trecut bine de 70 dar inca se mentine in 7 care merge regulat la muieri =)) Si se tine tare tataie sta se tocmeste comenteaza gura mare pe el mai ceva ca unu in floarea tineretii =)))))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Si totusi la un moment dat invata :)Esti maxim de ciudata dar intr.un fel te simpatizez de ce nu incerci sa intri in atmosfera sa fi mai destinsa ca s doar glume aici Si daca ai vb ceva serios ti o spun din start ca degeaba o faci si eu am incercat si am dat kicks Si nu pun la suflet stai calma sper ca nici tu pana mea divergente s peste tot vorbim cat si cand vrei :) Nu am cum sa ma supar pe tine, nu o lua personal, uneori rad in continuu... ba sunt prea serioasa.Pupicesc si ma retrag. :hug1 Peseu: Ai un suflet frumos, merita salvat, dar ai nevoie de cineva langa tine, altfel te vad imprastiat.... Pfff, alta data. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Nu am cum sa ma supar pe tine, nu o lua personal, uneori rad in continuu... ba sunt prea serioasa.Pupicesc si ma retrag. :hug1 Peseu: Ai un suflet frumos, merita salvat, dar ai nevoie de cineva langa tine, altfel te vad imprastiat.... Pfff, alta data. :) Nu au intrat zilele in sac e timp destul Ma salvez cu ce e aici pe site momentan =)) 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Deci sincer iti spun cunosc un hodorog trecut bine de 70 dar inca se mentine in 7 care merge regulat la muieri =)) Si se tine tare tataie sta se tocmeste comenteaza gura mare pe el mai ceva ca unu in floarea tineretii =))))))Peter O'Toole sau Anthony Queen, nu mai stiu care, a devenit tata cu un an inainte de a muri, la vreo 92 de ani. Despre Charles Aznavour umbla vorba ca rupea femeile si la una suta si de ani cat avea cand a murit. Mai este si un indian care a devenit tata prima oara la 98 de ani (!) sotia fiind de 62 de ani, iar acum are 103 ani si e la al treilea copil si face incantatii la Brahma sa nu mai fie atat de fertil.... Asa ca... :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Peter O'Toole sau Anthony Queen, nu mai stiu care, a devenit tata cu un an inainte de a muri, la vreo 92 de ani. Despre Charles Aznavour umbla vorba ca rupea femeile si la una suta si de ani cat avea cand a murit. Mai este si un indian care a devenit tata prima oara la 98 de ani (!) sotia fiind de 62 de ani, iar acum are 103 ani si e la al treilea copil si face incantatii la Brahma sa nu mai fie atat de fertil.... Asa ca... :) Moshu e scula universala bre stiu eu ce stiu le da maxima la patzachine =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Peter O'Toole sau Anthony Queen, nu mai stiu care, a devenit tata cu un an inainte de a muri, la vreo 92 de ani. Despre Charles Aznavour umbla vorba ca rupea femeile si la una suta si de ani cat avea cand a murit. Mai este si un indian care a devenit tata prima oara la 98 de ani (!) sotia fiind de 62 de ani, iar acum are 103 ani si e la al treilea copil si face incantatii la Brahma sa nu mai fie atat de fertil.... Asa ca... :) Sa mergem pe minuni?Nu te-am ignorat, nu erai in tema si e mai bine asa. Las amprente, imposibil de sters. Am zis ca mai gasesc ceva energie sa termin ce am inceput... Am corpul infometat de tot ce aveti impresia ca ar fi normal... Sper sa fie ok. Dar nu am facut ce trebuia, incepuseram sa fac ce as vrea... Simpla imaginatie, sper. Aaaaarh! Mergeam pe aburi ca masina fara combustibil, la final nu mai puteam sa fac ceva si daca as fi vrut...Imi fac griji degeaba, nu-i asa? :slap2Nu vreau raspuns.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Sa mergem pe minuni?Nu te-am ignorat, nu erai in tema si e mai bine asa. Las amprente, imposibil de sters. Am zis ca mai gasesc ceva energie sa termin ce am inceput... Am corpul infometat de tot ce aveti impresia ca ar fi normal... Sper sa fie ok. Dar nu am facut ce trebuia, incepuseram sa fac ce as vrea... Simpla imaginatie, sper. Aaaaarh! Mergeam pe aburi ca masina fara combustibil, la final nu mai puteam sa fac ceva si daca as fi vrut...Imi fac griji degeaba, nu-i asa? :slap2Nu vreau raspuns. Vrei sa o imiti pe o cunostinta mai veche? =)) Nu stiu cum reusesti dar iti iese de minune
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Vrei sa o imiti pe o cunostinta mai veche? =))Nu stiu cum reusesti dar iti iese de minune Asta se intampla initial, lumea crede ca ma cunoaste de o viata...Ai toata increderea, eu trebuie sa fiu sigura ca o merit, asta e partea dificila. Habar nu ai ce spun eu, e mai bine asa.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Asta se intampla initial, lumea crede ca ma cunoaste de o viata...Ai toata increderea, eu trebuie sa fiu sigura ca o merit, asta e partea dificila. Habar nu ai ce spun eu, e mai bine asa. Suna horror 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Suna horror :laugh2 Nu e, nu pentru tine, eu sunt cea responsabila si trebuie sa stiu ce fac.Bag pula, am obosit, ma bag in pat! :) :hug1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum