Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Pai si nu e fraiereala omule? Ce aveti toti bun fiti generosi dati cand e nevoie nu zice nimeni inteleg...Dar nu inteleg cand tu cu voia ta accepti desi sti ca nu e reala situatia si cu buna stinta faci o greseala ..Tot se bate apa in piua , ca e săracă , ca n are bani , ca MOARE, vrea Hifu, apăi fata mea , arată ceva concret , nu mizerii ieftine . Sincer, ii dau , dar dacă nu e adevărat , nu prea e ok(pentru ea)...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Ai sa razi, la bani se rezuma .Nu te poți duce la Market rânjind ..A zis ca nu are bani in pula mea , ce cacat vorbim? Vrea ajutor ? Sa demonstreze frate ca e bolnava . Dacă nu e bolnava , sa stea dracu liniștita și sa se lase de prostii . Nu e nici prima nici singura femeie care are o situație financiara proasta .Am încheiat discuția aici ... Pai, incheie, in pula mea, discutia!Eu sper sa nu aiba nevoie de absolut nimic!Sa mearga la alt medic si sa-i spuna ca nu are nici pe dracu' sau pe lacu'...Tine langa ca daca ai creierul inclestat nu se mai intelege nimeni cu tine.
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Pai, incheie, in pula mea, discutia!Eu sper sa nu aiba nevoie de absolut nimic!Sa mearga la alt medic si sa-i spuna ca nu are nici pe dracu' sau pe lacu'...Tine langa ca daca ai creierul inclestat nu se mai intelege nimeni cu tine.Lasă ma ca ma chinui sa îmi repar tv-ul . Mai văd o pula emisiunea
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Nea ,nea , nea . Facem așa :Dacă ai 1 mil£ in cont , ne căsătorim , îmi dai mie 800 , rămâi tu fără nimic , ca ții cheltui eu și pe aia , divorțăm , și gata :)))Amândoi suntem fericiti:)))să fac rost de bani :)))Trebuie adevărați sau merge și la imprimanta? :)))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 să fac rost de bani :)))Trebuie adevărați sau merge și la imprimanta? :)))Adevărați, ca altfel te parasc la miliție
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Tot se bate apa in piua , ca e săracă , ca n are bani , ca MOARE, vrea Hifu, apăi fata mea , arată ceva concret , nu mizerii ieftine .Sincer, ii dau , dar dacă nu e adevărat , nu prea e ok(pentru ea)... Pai si ti a aratat ceva concret ? Ti-o spun frateste nu ti bate joc de niste bani care tu sti cum i.ai castigat sau nah...Fa ceva pentru tine iti vei fi recunoscator mai tarziu ..Nu te lasa impresionat de inventii ...Apropo citeste art 244 pct 2 din codul penal sa vezi cam despre ce e vb in fond 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Tot se bate apa in piua , ca e săracă , ca n are bani , ca MOARE, vrea Hifu, apăi fata mea , arată ceva concret , nu mizerii ieftine .Sincer, ii dau , dar dacă nu e adevărat , nu prea e ok(pentru ea)... Dai o pula!Raspunsul la intrebarea pe care ti-am adresat-o: Stii o pula! Unde, ca-mi intinzi nervii azi, scrie ca e saraca, moare, n-are bani... Unde?!Batuti/e in cap!
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Pai si ti a aratat ceva concret ? Ti-o spun frateste nu ti bate joc de niste bani care tu sti cum i.ai castigat sau nah...Fa ceva pentru tine iti vei fi recunoscator mai tarziu ..Nu te lasa impresionat de inventii ...Apropo citeste art 244 pct 2 din codul penal sa vezi cam despre ce e vb in fond Hai sa încheiem subiectul , ca deja ma ia cu nervi ..Cum îmi fac tv ul omule ?
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Dai o pula!Raspunsul la intrebarea pe care ti-am adresat-o: Stii o pula! Unde, ca-mi intinzi nervii azi, scrie ca e saraca, moare, n-are bani... Unde?!Batuti/e in cap!Pe mine una nici nu ma interesează dacă moare sau trăiește , mor atâția copii bolnavi ( de-adevaratelea) , și nu ii mai plânge nimeni atât . Nu știu de ce te agiți tu ?! Agita te in continuare ... Eu ma retrag din mizeria ei .
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Hai sa încheiem subiectul , ca deja ma ia cu nervi ..Cum îmi fac tv ul omule ? Ia vezi e bagat in priza :laugh2 Are cablu in mufa din spate? Cauta un tutorial pe youtube
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Ia vezi e bagat in priza :laugh2 Are cablu in mufa din spate? Cauta un tutorial pe youtube Nu găsesc acel cablu, apare așa :
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Nu găsesc acel cablu, apare așa : https://www.media-max.ro/cum-instalez-montez-mediabox-ul-si-digital-card-ul-upc/
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 Ia vezi e bagat in priza :laugh2 Are cablu in mufa din spate? Cauta un tutorial pe youtube Mufa tata trebuie băgată in mufa mama 1 6
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Mufa tata trebuie băgată in mufa mama:))))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Pe mine una nici nu ma interesează dacă moare sau trăiește , mor atâția copii bolnavi ( de-adevaratelea) , și nu ii mai plânge nimeni atât .Nu știu de ce te agiți tu ?!Agita te in continuare ... Eu ma retrag din mizeria ei . Mizerie ai facut tu aici, cu alti cativa.Te dau banii afara din casa, dar nu ai sa repari tv-ul si nici capul nu te duce.Ai umblat la setari ca tuta.
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 https://www.media-max.ro/cum-instalez-montez-mediabox-ul-si-digital-card-ul-upc/Îmi bag picioarele , ma uit pe YouTube
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Mufa tata trebuie băgată in mufa mama Si asta e adevarat dar lasand gluma la o parte Nah..Cica vine sotu acasa si il spune nevestiiDraga mi am cumparat masina nou NevastaBravo draga ce masina?SotuMercedes VitoNevastaEu te am intrebat frumos ordinarule 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Mizerie ai facut tu aici, cu alti cativa.Te dau banii afara din casa, dar nu ai sa repari tv-ul si nici capul nu te duce.Ai umblat la setari ca tuta.Doamneee, da ce e stricat tv ul nebuno? E de pa cablu. Nu sunt reparatoare de tv , nu ma pricep .Nu e o rusine sa nu te pricepi
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Îmi bag picioarele , ma uit pe YouTube Oricum cel mai bine la ce am citit si eu acolo mai bine ii chemi pe cei de la UPC ...shit man vin in urm 48 de ore..nu stiu chiar nu stiu dar sigur o sa fie nevoie de ei
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Oricum cel mai bine la ce am citit si eu acolo mai bine ii chemi pe cei de la UPC ...shit man vin in urm 48 de ore..nu stiu chiar nu stiu dar sigur o sa fie nevoie de ei Vin in 2 ore :))) Mulțumesc oricum
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Mizerie ai facut tu aici, cu alti cativa.Te dau banii afara din casa, dar nu ai sa repari tv-ul si nici capul nu te duce.Ai umblat la setari ca tuta. Spune.mi si mie un loc curat pe site-ul asta unde sa pot sta linistit sa ascult cum sursura apa si cum canta pasarelele =)) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Vin in 2 ore :)))Mulțumesc oricum Si mie de ce reaq tot timpu cand am avut nev de ei mi au zis ca max 48 de ore??? Thui in nara dreapta infundata sa le o drenez
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Mufa tata trebuie băgată in mufa mamaun fel de pula-n pyszda :)))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 un fel de pula-n pyszda :))) Exact ce ti ziceam eu mai devreme Un fel de Gigi in Gina =))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Ia vezi e bagat in priza :laugh2 Are cablu in mufa din spate? Cauta un tutorial pe youtube 'ai, vere, toate au mufă în spate :)))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum