pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 nu sunt nici supărată și nici nu am vreo durere, sunt doar un pic speriata, fiind vorba de sănătatea mea. Și crede ma as fi fost calma și liniștită, dacă nu aveam copii și nepot. Chiar nu mi-ar fi pasat de viata mea. Revin dupa "rezolvarea" unei probleme personale, o sa ma pomeneasca medicul ala cat traieste!...In fine. Nu am nimic in mail de la tine.Aseara asta am simtit, panica legat de copii si ceva din abdomen (jos), dar care nu pare cancer...Nu este o certitudine, de asta ti-am spus sa trimiti.Daca trebuie sa trag de tine sa fii ajutata... mai stau, plec? 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 nu sunt nici supărată și nici nu am vreo durere, sunt doar un pic speriata, fiind vorba de sănătatea mea. Și crede ma as fi fost calma și liniștită, dacă nu aveam copii și nepot. Chiar nu mi-ar fi pasat de viata mea.Stimata doamna , nu cumva matale erai aia care râdea de Cassy? Parca așa îmi aduc eu aminte , dacă greșesc îmi cer scuze( se întâmpla rar sa greșesc, am o memorie foarte buna )
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Prin metoda Hifu, este speranța mea de viata. Dacă se pricepe cineva, sa atașeze un linkFibrom uterin , doamna ? HIFU – tratamente (Alessandro Napoli, MD, PhD, University of Rome)Focused ultrasound is the future of surgery.(Suzan LeBlang, MD, University of Miami)Focused Ultrasound is a technology that has the capability of improving the lives of people all around the world. (Andrew von Eschenbach, MD, Former FDA Commissioner, Former Director National Cancer Institute, US) Sumarul principalelor avantaje ale tratamentului HIFU pentru fibromul uterin Procedură 100% non-invazivă (fără incizii ale pielii); Protejează uterul; Nu afectează fertilitatea femeii; Nu necesită anestezie generală; Fără pierderi de sânge; Procedura non-ionizantă inofensivă pentru paciente, medici și mediul înconjurător; Recuperare rapidă a pacientelor, de 1-2 zile; Nu necesită internare (pacienta poate pleca acasă după tratament).https://bioterramed.ro/wp-content/uploads/2018/10/HIFU-echipament-fibrom-uterin.png HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – este o tehnică terapeutică neinvazivă care utilizează undele ultrasonice neionizante pentru a încălzi țesutul. HIFU poate fi utilizat pentru a crește fluxul de sânge sau limfă sau pentru a distruge țesutul, cum ar fi tumorile, printr-un număr de mecanisme. Tehnologia poate fi utilizată pentru a trata o serie de afecțiuni benigne și maligne.Ce trebuie înțeles de la bun început este aceea că nu există un singur echipament medical care tratează toate bolile, ci sunt echipamente medicale diferite care folosesc aceeași tehnologie. Costul acestor echipamente este unul uriaș încă, fără să ne raportăm doar la nivelul României. Activitatea noastră de pionierat a început în anul 2009, atunci când am deschis Bio Terra Med – HIFU Centre, care a fost o premiera nu doar în țara noastră, ci în toată zona Europei Centrale și de Est. Primul pas a fost acela de a trimite medicii din echipa noastră la specializări pe această tehnologie, iar primul echipament medical pe care l-am adus în țară a fost HIFU pentru fibromul uterin cu care tratăm și astăzi.A urmat tratamentul HIFU pentru cancerul de prostată. În anul 2017, am devenit centru acreditat exclusiv pentru țările Europei de Est în tratamentul cu Ecoterapie pentru nodulii tiroidieni și fibroadenoamele la sân. De asemenea, Ecoterapia are la bază tehnologia HIFU.Bio Terra Med – HIFU Centre este un centru medical cu spitalizare de zi în cadrul căruia am dezvoltat și alte specialități medicale precum: gastroenterologie, oncologie, radioterapie – am fost, de asemenea primii care am adus un aparat de Roentgenterapie în mediul medical privat din România), obstetrica – ginecologie, onco-nutriția, psihologie – pentru acienții oncologici și familiile acestora, urologie, ecografie, laborator de analize medicale.În continuare țelul nostru este să dezvoltăm cât mai mult zona tehnologiilor neinvazive de tratament prin metoda HIFU, dar și prin alte metode neinvazive sau minim invazive, înțelegând că doar fiind în pas cu cuceririle tehnicii vom putea oferi pacienților noștri șanse mai mari de viață, îmbunătățirea calității vieții acestora, calitate, eficiență și, mai ales rezultate pozitive.Tratamentul fibromului uterin prin metoda HIFUFibromul uterin, este una dintre cele mai comune afecțiuni ginecologice întâlnite la femeile de vârstă reproductivă. Simptomele sunt reprezentate de sângerearea menstruală abundentă, menstruații prelungite și dureroase, disconfort în zona pelvisului precum și de anemie și infertilitate secundară.De obicei, pacienta este diagnosticata cu fibrom uterin în urma unei examinări ecografice, iar uneori, acestea sunt detectate întâmplător la persoane care nu prezintă simptome specifice la momentul examinării.Tratamentul tradițional al fibroamelor uterine este cel chirurgical, fie invaziv sau minim invaziv:Miomectomie convențională (îndepărtarea chirurgicală a fibroamelor prin acces abdominal – chirurgie deschisă);Miomectomie laparoscopică (chirurgie minim invazivă prin mici incizii la nivelul abdomenului);Miomectomie histeroscopică (procedură minim invazivă bazată pe accesul vaginal și care se adresează doar fibroamelor submucoase). Informații utile pentru pacienteDeși criteriile de aprobare a terapiei HIFU pentru fibromul uterin sunt stricte, conform statisticilor din ultimii 15 ani, aproape 99% dintre paciente au primit acordul pentru a beneficia de acest tratament;Pe durata tratamentului pacienta nu se află sub anestezie generala, ci este doar sedată. Astfel, se păstrează contactul verbal constant cu echipa de specialiști HIFU. Este normală perceperea unui disconfort în timpul ablației, iar în cazul intensificării durerii, pacienta poate indica acest lucru doctorilor pentru ca aceștia să ia măsurile necesare pentru a-i ameliora starea;Durata procedurii este strict individuală, pentru fiecare pacientă, dar, de obicei, nu mai mare de 3 ore. Intervalul de tratament depinde de mărimea, localizarea și gradul de vascularizare al nodulului fibros;Ca rezultat al ablației cu ultrasunete, în interiorul tumorii se formează necroza coagulantă. Simptomele dispar treptat. În mod obișnuit, dimensiunea tumorii este redusă cu 1-3 cm / lună. Micșorarea nodulului tratat se intensifică, de regulă, între a treia și a șasea lună de tratament HIFU;După ablația HIFU, pacienta poate simți dureri menstruale temporare. Dacă este necesar, pot fi administrate analgezice;Unul până la trei cicluri menstruale post-ablație sunt de așteptat a fi mai abundente și mai prelungite;Unica limitare este abstinența de la contacte sexuale timp de o lună după efectuarea procedurii. Nu există restricții de ordin alimentar sau în ceea ce priveste mișcarea;Pacientele nu ar trebui să rămână însărcinate în primele 6 luni după tratamentul HIFU. Același interval este prevăzut și în cazul miomectomiei convenționale și laparoscopice;Sunt obligatorii controalele de către specialiștii HIFU la 1, 3 si 6 luni după tratament.Avantajele tratamentului HIFU pentru fibromul uterinTratamentul cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) se bazează pe o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală (fără incizii ale tegumentului) și îndepărtarea fibroamelor uterine.Această procedură 100% non-invazivă scutește organele de efecte colaterale nedorite și nu necesită anestezie generală; în plus, prin tratamentul HIFU, sunt excluse pierderile de sânge și stresul postoperator. Un aspect foarte important al procedurilor HIFU îl reprezintă caracterul inofensiv (non-ionizant) al acestora, atât pentru pacient, cât și pentru medici și mediu.În prezent, tratamentul HIFU pentru fibromul uterin este o alegere modernă preferată de numeroase femei din întreaga lume, grație naturii sale protective față de uter și de fertilitate și a faptului că, nu mai târziu de 1-2 zile, pacienta poate reveni la stilul său de viață obișnuit.Astfel, prin prisma avantajelor pe care le prezintă, ablația extracorporală cu ultrasunete (HIFU) este previzionată să devină, la nivel global, cel mai popular și mai frecvent practicat tratament al fibroamelor uterine. Indicații pentru tratamentul HIFU pentru fibrom uterin (*)Fibroame uterine solitare – până la 3 sau 4cm, în funcție de tipul, mărimea nodulilor și localizarea acestora;Fibroame uterine intramurale;Diametrul fibromului uterin mai mare sau egal cu 35 mm (peretele uterin posterior);Diametrul fibromului uterin mai mare sau egal cu 20 mm (peretele uterin anterior);Grosimea țesutului adipos subcutanat mai mică sau egală cu 40 mm.Contraindicații pentru tratamentul HIFU pentru fibrom uterin (*)Fibroame uterine multiple;Fibroame uterine cervicale, subseroase sau submucoase;Diametrul fibromului uterin mai mic de 35 mm (peretele uterin posterior);Diametrul fibromului uterin mai mic de 20 mm (peretele uterin anterior);Grosimea țesutului adipos subcutanat mai mare de 50 mm.(*) NOTĂ:Criteriile enumerate mai sus sunt cu titlu de generalitate, pentru că acestea se definesc individual, pentru fiecare pacientă în parte, în urma controlului în vederea stabilirii eligibilității pentru tratamentul HIFU! IMPORTANT !Înaintea aprobării ablației cu ultrasunete a fibroamelor uterine, planificarea tratamentului (așa-numita simulare) trebuie să fie realizată de către specialiștii HIFU din cadrul Bio Terra Med – HIFU Centre.Este necesar ca, în vederea planificarii, pacienta efectueze o examinare RMN a pelvisului, cu substanță de contrast, cu maximum 1 lună înainte de tratament. Scopul planificării este acela de a selecționa cazurile cele mai potrivite, de a observa zonele vizate, de a consemna parametrii și de a salva datele pe baza cărora se va desfășura tratamentul real. 1
juniormorais Reputație: 94625 Postat Mai 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 6, 2019 Mai bine le-ai sugeo clonelor tale. N-are ea nicio treaba cu Cassy.Mai ia o lecitina. 3 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 6, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 6, 2019 Revin dupa "rezolvarea" unei probleme personale, o sa ma pomeneasca medicul ala cat traieste!...In fine. Nu am nimic in mail de la tine.Aseara asta am simtit, panica legat de copii si ceva din abdomen (jos), dar care nu pare cancer...Nu este o certitudine, de asta ti-am spus sa trimiti.Daca trebuie sa trag de tine sa fii ajutata... mai stau, plec?oau, sunteți fenomenala. Va voi trimite imediat un mail 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Mai bine le-ai sugeo clonelor tale. N-are ea nicio treaba cu Cassy.Mai ia o lecitina.Prietene , stii cum sta problema ?Când te futi de zor pana la vârsta asta , tre’ sa ai și niște bani strânși , punct .Restul, stii bine ca nu interesează pe nimeni .Oamenii sunt sătui de ale lor , darămite de ale altuia .Părerea mea și mi o susțin !
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 6, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 6, 2019 Stimata doamna , nu cumva matale erai aia care râdea de Cassy? Parca așa îmi aduc eu aminte , dacă greșesc îmi cer scuze( se întâmpla rar sa greșesc, am o memorie foarte buna )te rog, dacă găsești postare. Nu râdeam pe topicul acela dedicat ei. Poate aveam ceva de genul ca era intermediara la anunțuri. Doar asta ma deranja și era cu mult timp în urma când eram sănătoși cu totii
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 te rog, dacă găsești postare. Nu râdeam pe topicul acela dedicat ei. Poate aveam ceva de genul ca era intermediara la anunțuri. Doar asta ma deranja și era cu mult timp în urma când eram sănătoși cu totiiVezi ca am memorie buna ? Dacă vrei ca lumea sa te ajute financiar, arată ceva , nu pe vorbe , nu merge așa .Acum, sa nu crezi ca te trag eu la răspundere dar ce ai făcut mămica in atâția ani?N ai strâns un bănuț ,nimic?Și mai e o problema , când tu stii ce boala ai, nu stai pe forum, pui mânuța și îți cauți un doctor , o pastila , o ceva ....
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 6, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 6, 2019 Prietene , stii cum sta problema ?Când te futi de zor pana la vârsta asta , tre’ sa ai și niște bani strânși , punct .Restul, stii bine ca nu interesează pe nimeni .Oamenii sunt sătui de ale lor , darămite de ale altuia .Părerea mea și mi o susțin !e foarte adevărat, dar hai sa nu generalizam. Pe om nu îl poți judeca nici după vârsta, nici după conturile bancare. Încearcă sa ii descoperi povestea de viata și poți face o analiza
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 e foarte adevărat, dar hai sa nu generalizam. Pe om nu îl poți judeca nici după vârsta, nici după conturile bancare. Încearcă sa ii descoperi povestea de viata și poți face o analizaPovestea de viața ți-o faci cu mâna ta, depinde in ce mediu vrei sa trăiești . Repet, nu am nimic cu nimeni, doar ca mi se pare cusuta cu ața albă .
stefan567 Reputație: 368 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Mai bine le-ai sugeo clonelor tale.N-are ea nicio treaba cu Cassy.Mai ia o lecitina.bigule pup-o pe Sultanamama in cur proxenet prost ce esti 5 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 6, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 6, 2019 Povestea de viața ți-o faci cu mâna ta, depinde in ce mediu vrei sa trăiești . Repet, nu am nimic cu nimeni, doar ca mi se pare cusuta cu ața albă .m as bucura sa fie cusuta cu ață alba. Chiar m as bucura. Încă nu am primit rezultatul
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Povestea de viața ți-o faci cu mâna ta, depinde in ce mediu vrei sa trăiești .Repet, nu am nimic cu nimeni, doar ca mi se pare cusuta cu ața albă . Alexandra, i-am cerut sa trimita dovezi, eu nu pot vorbi din simturi... ma crede pulea...Ai rabdare!Bagi acum cu Xoxo de ti-ai pierdut mintile? :hug1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 m as bucura sa fie cusuta cu ață alba. Chiar m as bucura. Încă nu am primit rezultatulExact ce spuneam , mersi de răspuns .
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Alexandra, i-am cerut sa trimita dovezi, eu nu pot vorbi din simturi... ma crede pulea...Ai rabdare!Bagi acum cu Xoxo de ti-ai pierdut mintile? :hug1Dacă ea nu a primit încă rezultatul? Ce sa îți dea ? O foaie a altcuiva ?
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 m as bucura sa fie cusuta cu ață alba. Chiar m as bucura. Încă nu am primit rezultatul !!!!????????????????????Pai si atunci de unde certitudinea unei boli !?! V-am dat eu metoda HIFU, ca tot spuneati de ea. E despre Fibrom Uterin. Este sau ba ? Ca pe principiul "cred ca am ceva grav", 95% din pop. Romaniei sufera de ipohondrie.... 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Dacă ea nu a primit încă rezultatul? Ce sa îți dea ? O foaie a altcuiva ? Am spus "rabdare".Mai stii cand am vrut sa-ti trimit medicamente la N km de Bucuresti?...Nu fi rea ca suferi de orgoliu. ;)
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Am spus "rabdare".Mai stii cand am vrut sa-ti trimit medicamente la N km de Bucuresti?...Nu fi rea ca suferi de orgoliu. ;)Amandino, nu sunt rea , doar ca nu mi place povestea asta și pute rău de tot
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Amandino, nu sunt rea , doar ca nu mi place povestea asta și pute rău de tot Ce bine era daca le stiam chiar pe toate...Daca merita ajutata, o fac, poate mai mult decat cu bani, daca minte - ma retrag. Asteapta.
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 6, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 6, 2019 Oameni buni, am o vârstă, nu îmi permit sa ma joc cu cuvintele și cu reputația mea
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Oameni buni, am o vârstă, nu îmi permit sa ma joc cu cuvintele și cu reputația meaAtunci pune analizele sau ce ai tu, aici. Sa vadă lumea ca e 20% adevărat
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 6, 2019 Vezi ca am memorie buna ?Dacă vrei ca lumea sa te ajute financiar, arată ceva , nu pe vorbe , nu merge așa .Acum, sa nu crezi ca te trag eu la răspundere dar ce ai făcut mămica in atâția ani?N ai strâns un bănuț ,nimic?Și mai e o problema , când tu stii ce boala ai, nu stai pe forum, pui mânuța și îți cauți un doctor , o pastila , o ceva ....Manca-o-ar tata pe ea,ca nu degeaba ai fost enoriasa mea. :popeA meritat tot efortul,azi ești o femeie cu o gândire matura.
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Manca-o-ar tata pe ea,ca nu degeaba ai fost enoriasa mea. :popeA meritat tot efortul,azi ești o femeie cu o gândire matura.Paste fericit !Dacă nu îmi dai și un punct, degeaba m-ai laudat :))))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Bun. Ce am si vazut...Recomandare medic ginecolog cu experienta?Asta este acum, consultatie, costuri, discutam dupa...Nu sarim peste pasi. Oameni buni, am o vârstă, nu îmi permit sa ma joc cu cuvintele și cu reputația mea Am eliminat si niste persoane influente care te sperie aseara... Ajungem si la asta.Nu stiu ce sunt chisturile alea, dar trebuiesc eliminate, si tu ar trebui sa ai rabdare.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 6, 2019 Paste fericit !Dacă nu îmi dai și un punct, degeaba m-ai laudat :))))Ai primit binecuvântarea mea si este suficient.Putini muritori au norocul asta. :pope
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum