Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Nu am ce sa cred. Eu o sa incerc sa o ajut, nu cu bani, ca de...Cand imi da ceva concret, anunt.A vazut ce reactie a fost si i-a parut rau ca a deschis topicul, alege ea daca vine sa mai spuna ceva sau nu.Dupa ce ai plimbat-o prin noroi, faci pe smekera.Iaaa, nebuno, nu fac pe nici o șmecheră , la fel cum a zis și Iza sa își pună analizele concrete , rezultatul final dacă vrea ca lumea sa o ajute . Hai , ma lași cu părutul rău? Ce naiba ... Vrea , de bine , nu , sănătate
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Iaaa, nebuno, nu fac pe nici o șmecheră , la fel cum a zis și Iza sa își pună analizele concrete , rezultatul final dacă vrea ca lumea sa o ajute . Hai , ma lași cu părutul rău?Ce naiba ...Vrea , de bine , nu , sănătate Eu nu luam o moneda de la tine, imi statea in gat, panarama cu aere ce esti!Ai facut in tot felul o femeie... Tu, femeie fiind!Ia mars inapoi in ghena!
indragostitul Reputație: 704 Postat Mai 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 8, 2019 Ce repede se trece de la "prietenie" la dusmanie :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Ce repede se trece de la "prietenie" la dusmanie :) Prietenia I ca piftia ;)
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Eu nu luam o moneda de la tine, imi statea in gat, panarama cu aere ce esti!Ai facut in tot felul o femeie... Tu, femeie fiind!Ia mars inapoi in ghena!Te enervezi degeaba, crede ma ca nu ma afectează cu nimic ceea ce bolborosești tu acum . Nu prea iese nu? Nu toți suntem prosti . Și unde sunt aerele , arată mi le și mie , ca eu nu le văd Părerea mea pe care mi am spus o vis a vis de aceasta cucoana nu are nici o legătura cu tine . Tu te agiti degeaba de multe ori .
indragostitul Reputație: 704 Postat Mai 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 8, 2019 Prietenia I ca piftia ;) Am pus ghilimelele de rigoare
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Am pus ghilimelele de rigoare Nu exista prietenie exista interes Crede-ma decat un prieten prefer 10 dusmani ..aia barem in sufletu lor sunt sinceri aia e ne spargem capetele si ce o fi o fi
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Ce repede se trece de la "prietenie" la dusmanie :) Nu am fost prietene, ma folosea sa stea de vorba la tel cat a fost cu piciorul rupt acasa... Si pe ea am vrut sa ajut, face ca a uitat acum!Mai devreme nu o interesa daca traieste sau moare, acum da bani ea! Era sa spun ce as face pe banii ei!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Nu am ce sa cred. Eu o sa incerc sa o ajut, nu cu bani, ca de...Cand imi da ceva concret, anunt.A vazut ce reactie a fost si i-a parut rau ca a deschis topicul, alege ea daca vine sa mai spuna ceva sau nu.Dupa ce ai plimbat-o prin noroi, faci pe smekera. Ce reactie a fost ??? :O
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Ce reactie a fost ??? :O Dădea ochii peste cap :))))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Ce reactie a fost ??? :o Nu mai face prostul, nebunul, plm.Ies ca m-ati enervat!
indragostitul Reputație: 704 Postat Mai 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 8, 2019 Nu am fost prietene, ma folosea sa stea de vorba la tel cat a fost cu piciorul rupt acasa... Si pe ea am vrut sa ajut, face ca a uitat acum!Mai devreme nu o interesa daca traieste sau moare, acum da bani ea! Era sa spun ce as face pe banii ei!Tipic feminin. Ps iar isi freaca palmele motanu' :) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Dădea ochii peste cap :)))) Si facea arghhh? Altfel nuu e nici un farmec
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Si facea arghhh? Altfel nuu e nici un farmec :))))))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Tipic feminin. ' :)Eu as spune alt cuvânt ... in fine .
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Dădea ochii peste cap :)))) Ba da si noua ba daca stau si ma uit in urma Nu ne ar fi rusine sa ne fie de asa reactii adica tanti incearca si ea o vrajeala o maslina o una alta si noi sa fim atat de unsi cu toate alea incat sa nu cooperam....Ba ce sa zic viata e greu dar nu e imposibila
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Eu as spune alt cuvânt ... in fine . Ai reparat tv-u :D ?
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Ai reparat tv-u :D ?Îmi schimba ăștia cablul acum :))))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Ba da si noua ba daca stau si ma uit in urma Nu ne ar fi rusine sa ne fie de asa reactii adica tanti incearca si ea o vrajeala o maslina o una alta si noi sa fim atat de unsi cu toate alea incat sa nu cooperam....Ba ce sa zic viata e greu dar nu e imposibila Sa fie in bafta ei .
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Îmi schimba ăștia cablul acum :)))) Cablu tata sau cablu mama? adica mufa sau locu unde intra mufa :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Sa fie in bafta ei . Aia care nu o are =))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Cablu tata sau cablu mama? adica mufa sau locu unde intra mufa :laugh2Cablu tata :)))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Cablu tata :))) ala nu i problema ..tati sunt toti mama e doar una =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Nu mai face prostul, nebunul, plm.Ies ca m-ati enervat! Recomand pe viitor cand mai vrei sa intri Una sau 2 cu 30 de min inainte
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 ala nu i problema ..tati sunt toti mama e doar una =)) Exact :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum