Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Comisie formata din doctorii Pisicuts, Dobre, Carla si Xoxo ? =))

Scuze, dar nu ma pot abtine. Pana una alta e un fel de tesatura legata cu ata alba, neagra, verde si albastru. Un fel de material de proasta calitate care insailat arata un fel de... carpa....

Scuze, doar parerea mea !

• Like 2
Vizitator renesmee
Postat

Un diagnostic i l-am trimis amadei și mai am un rezultat de la biopsie. Eu nu ma pot pronunța ce am exact. Se va forma o comisie care va decide ce și cum. Nu mai vorbiți în necunostinta de cauza

Fără supărare , crezi ca are cineva baza in cuvintele tale sau ale Amadei ( după ce a spus ca minți)?!

Ce comisie? Pentru ce? Ferească Dumnezeu, doamna, ai probleme cu sfecla grave

Reputație: 14316
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Sunt destule , stai calm

Mai rau e cand ma gandesc ca mergem toti pe aceiasi strada in acelasi tramvai si pentru apropiati parem cu totul altceva ei clar nestiind de scrierile noastre in viata virtuala 

Postat

Fără supărare , crezi ca are cineva baza in cuvintele tale sau ale Amadei ( după ce a spus ca minți)?!

Ce comisie? Pentru ce? Ferească Dumnezeu, doamna, ai probleme cu sfecla grave

Hmm cred ca mamaie vrea mai degraba certificat de revolutionara =))

Vizitator renesmee
Postat

Hmm cred ca mamaie vrea mai degraba certificat de revolutionara =))

Piticii ceaușiști :)))

Postat

Un diagnostic i l-am trimis amadei și mai am un rezultat de la biopsie. Eu nu ma pot pronunța ce am exact. Se va forma o comisie care va decide ce și cum. Nu mai vorbiți în necunostinta de cauza

Fa bre 10 copii si te declaram mama eroina ce reaq =)) Adica a nascut hoasca aia batrana profesoara ca stie toata Romania de ea la 67 de ani si nu nasti matale inca cateva ture la 54 ? Iei 3000 de lei pe luna fara sa mai faci nimic numai din alocatii cu tot cu munca te duci lejer la 5000 6000 nu ti mai trebe nimic multi ani de acu incolo 

• Oras:Bucuresti
Postat

Comisie formata din doctorii Pisicuts, Dobre, Carla si Xoxo ? =))

Scuze, dar nu ma pot abtine. Pana una alta e un fel de tesatura legata cu ata alba, neagra, verde si albastru. Un fel de material de proasta calitate care insailat arata un fel de... carpa....

Scuze, doar parerea mea !

Nu era vorba de comisie, ci careva sa explice rezultatul...

Pe cine aparam eu. :slap2

Doamna, ce ai? Ce comisii visezi acum?

Sterge numele de pe hartii si pune, mai avem si medici pe site.;)

• Like 1
Postat

Piticii ceaușiști :)))

Pai ea cred ca e de parere ca inca merge figura

Doar pe timpu ala se gasea cate unu pe strada sa urle de nebun hoti si sareau cu bataia pe bietu trecator care a avut proasta inspiratie sa fie in zona 10 15 insi 

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Pai ea cred ca e de parere ca inca merge figura

Doar pe timpu ala se gasea cate unu pe strada sa urle de nebun hoti si sareau cu bataia pe bietu trecator care a avut proasta inspiratie sa fie in zona 10 15 insi

Ma,frate, eu am avut caz de cancer in familie .

Asta e dusa rău de tot cu capul, ce comisie in gâtul ei visează?

Vorbește și ea din ce aude , cine știe dacă analizele alea sunt ale ei :)))

E proasta făcută grămada

Postat

Ma,frate, eu am avut caz de cancer in familie . Asta e Dușa rău de tot cu capul, ce comisie in gâtul ei visează? Vorbește și ea din ce aude , cine știe dacă analizele alea sunt ale ei :)))

E proasta făcută grămada

Vrea concediu sau rezidenta  in Spania ma aia vrea n-ai citit mai in spate? 

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Vrea concediu sau rezidenta  in Spania ma aia vrea n-ai citit mai in spate?

In Spania nici măcar nu e vre un spital renumit pentru problema ei .. Măcar dracu’ dacă zicea de Elveția ,Turcia , o credeam 0,1% ...

Nu știe ce vorbește,delirează.

O fi auzit ea ceva ,ceva ,dar nu prea știe sa o țină pe subiect(se pierde pe drum)

Vacante? Sa muncească ,nu sa facă d-astea ,lighioana dracu’

Postat

In Spania nici măcar nu e vre un spital renumit pentru problema ei .. Măcar dracu’ dacă zicea de Elveția ,Turcia , o credeam 0,1% ...

O fi auzit ea ceva ,ceva ,dar nu prea știe sa o țină pe subiect(se pierde pe drum)

Da dar sunt statiuni ca lumea si vara e aproape ...care va sa zica ea deja are 1000 2 de euro deoparte si nu mai stricau inca pe atat din partea publicului 

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Da dar sunt statiuni ca lumea si vara e aproape ...care va sa zica ea deja are 1000 2 de euro deoparte si nu mai stricau inca pe atat din partea publicului

Mallorca ,nu e gârla ei din sat !:)))
Postat

Javra, ia o camera sa va povestiti aberatiile. Cine a spus de spital renumit? Turcia... :laugh2 :slap2

Postat

Mallorca ,nu e gârla ei din sat ! :)))

In fine deja e sec subiectu mai se discuta mult? 

Moare moare aia e fiecare cu atatea zile cate are nu e nici prima nici ultima 

Vizitator romuzica
Postat

Ma,frate, eu am avut caz de cancer in familie .

Asta e dusa rău de tot cu capul, ce comisie in gâtul ei visează?

Vorbește și ea din ce aude , cine știe dacă analizele alea sunt ale ei :)))

E proasta făcută grămada

Mai am si eu prieteni medici, eu unul nu am auzit de comisie pentru cancer. Te internezi la oncologie, se trimite la biopsie si se vede clar daca e benign/malign. Daca trebuie sa se faca comisie medicala sa vina medici de pe alte sectii sau mai multi medici oncologi care sa-si dea cu parerea ce e cu proba aia, inseamna ca aia is prosti de bubuie si trebuie dati urgent afara pentru ca fac spitalul de ras...

Auzi, comisie medicala.... :slap2 :slap2

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Javra, ia o camera sa va povestiti aberatiile. Cine a spus de spital renumit? Turcia... :laugh2 :slap2

Nu te întrece cu gluma , stai potolită la locul tău ca nu te-a băgat nici dracu in seama .

Vezi ce aberații scriai ieri pe aici mai bine .

Cine sa te înțeleagă ? Pulea !

Vizitator renesmee
Postat

Mai am si eu prieteni medici, eu unul nu am auzit de comisie pentru cancer. Te internezi la oncologie, se trimite la biopsie si se vede clar daca e benign/malign. Daca trebuie sa se faca comisie medicala sa vina medici de pe alte sectii sau mai multi medici oncologi care sa-si dea cu parerea ce e cu proba aia, inseamna ca aia is prosti de bubuie si trebuie dati urgent afara pentru ca fac spitalul de ras...

Exact! Femeia e nebuna :)))

Culmea , încă crede ce scrie :)))

Vizitator romuzica
Postat

Ai fi mirata, in Turcia sunt doctori foarte buni si spitale bine dotate. Nu degeaba toti politicienii nostri cu bani se duc acolo sa se trateze/opereze !

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Ai fi mirata, in Turcia sunt doctori foarte buni si spitale bine dotate. Nu degeaba toti politicienii nostri cu bani se duc acolo sa se trateze/opereze !

N a auzit de Anadolu ;)
Postat

Comisie medicala se formeaza in cu totul alte situatii cand afectiunea ar impiedica total sau partial exercitarea unor meserii 

Nu e cazul in cel mai rau caz o sa si ia stafeta lasand loc altor fete 

Vizitator jack k
Postat

Comisia pentru pensie :)))

Așa-i zice, da' e decât o tanti doctorița cu o altă tanti, mai tantica asea, asistenta.

• Like 2
Postat

Nu te întrece cu gluma , stai potolită la locul tău ca nu te-a băgat nici dracu in seama .

Vezi ce aberații scriai ieri pe aici mai bine .

Cine sa te înțeleagă ? Pulea !

Mai stii cu cine vorbesti, curva din parcare?

Ai uitat ca te bagai in seama, acum tot eu sa citesc ce am scris?

Nasul jos, ciocul mai mic, sfatul meu. Nu sunt tiganca ca tine, dar pot fi mai ceva ca o tiganca! Mucles, catea, sezi!

Plutesti... dar nu dau date personale, spune ea daca vrea.

Postat

Comisia pentru pensie :)))

=))))))

Va sa zica trebuie comisie pentru supt _)_ la doamnele peste 50 ??? =)))=))=))

Domne aici nu contrazic or sti ele ce or sti 

Vizitator jack k
Postat

=))))))

Va sa zica trebuie comisie pentru supt _)_ la doamnele peste 50 ??? =)))=))=))

Domne aici nu contrazic or sti ele ce or sti

e și asta o meserie, nu? :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...