sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Ca nu s ale ei , d-aia .Tatiana , ești femeie in toată firea , chiar credeai mizeria asta făcută aici?Eu nici 1%Dupa cum am mai spus si in postarile anterioare, fara dovezi clare nu cred absolut nimic. Daca de prima data punea si dovezile, mai ziceam , dar asa..... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Ce comisie mai? Nu vezi ca singura se contrazice. Ba ca are nevoie de bani ca moare, ba ca nu are chisturi, fibroame,cancer, acum a spus ca a facut biopsie? Biopsie la ce? Biopsie se face doar in cazul in care e tumora uterina sau mastoza chistica la sani. Asta e prosteala pe fata Oare de ce nu pune public trimiterile si ce analize a facut si de ce nu da voie si la fata aia sa le puna? Tinand cont ca amada spune ca a fost mintita, eu in locul ei as pune public tot ce a primit, ca sa vedem si noi despre ce e vb. Cel putin asa e corect.Nu mai privi atat de serios situatia acum chiar e doar la misto ...Cred ca esti cea mai cerebrala inca de aici dupa atatea dovezi clare ca totul e o escrocherie bine pusa la punct Aaaa, comisia dă ghengbeng :))))))Buna idee dar fara mine nu mi bat joc in halu asta de propria persoana incat sa ma complic cu asa femeie :)))))Urmeaza sa ne ceara voturi in curand
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Dupa cum am mai spus si in postarile anterioare, fara dovezi clare nu cred absolut nimic. Daca de prima data punea si dovezile, mai ziceam , dar asa.....Exact . Ce e in mâna ,nu-i minciuna , vorba aia ..
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 lipsește comisia ciordache.Aia se intruneste ultima, ca sa certifice rezultatul celorlalte comisii ! Ce, crezi ca e de ajuns o singura comisie ? Trebuie sa fie comisii la comisii sau Comisia pentru verificarea si aprobarea lucrarilor Comisiilor, toata lumea trebuie sa manance o pensie speciala... scuze, paine, sa manance o paine.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Nu mai privi atat de serios situatia acum chiar e doar la misto ...Cred ca esti cea mai cerebrala inca de aici dupa atatea dovezi clare ca totul e o escrocherie bine pusa la punct Buna idee dar fara mine nu mi bat joc in halu asta de propria persoana incat sa ma complic cu asa femeie Urmeaza sa ne ceara voturi in curand Nici nu-ți dai seama la bautură :)) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Nici nu-ți dai seama la bautură :)) Never niciodata nici pe patul de moarte !!!
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Nu mai privi atat de serios situatia acum chiar e doar la misto ...Cred ca esti cea mai cerebrala inca de aici dupa atatea dovezi clare ca totul e o escrocherie bine pusa la punct Nu e vb de seriozitate, cat e vb ca ma cam enervat situatia asta interminabila.Sunt persoane care chiar au reala nevoie de ajutor si care au dovezi clare si vin altii sa ne ia de fraieri. Pfffff sincer chiar mam enervat. 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Aia se intruneste ultima, ca sa certifice rezultatul celorlalte comisii ! Ce, crezi ca e de ajuns o singura comisie ? Trebuie sa fie comisii la comisii sau Comisia pentru verificarea si aprobarea lucrarilor Comisiilor, toata lumea trebuie sa manance o pensie speciala... scuze, paine, sa manance o paine.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2un fel de bucLă :)))
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 un fel de bucLă :)))Bucla prostiei.... Din pacate, Romania la ora asta este prinsa in bucla asta, de unde nu poate scapa.... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Nu e vb de seriozitate, cat e vb ca ma cam enervat situatia asta interminabila.Sunt persoane care chiar au reala nevoie de ajutor si care au dovezi clare si vin altii sa ne ia de fraieri. Pfffff sincer chiar mam enervat. Nu ai de ce incearca sa te relaxezi Eu chiar nu m-am enervat in timp ce scriam aici am si gandit treburile si nuu chiar nu pute de la o posta
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Dupa cum am mai spus si in postarile anterioare, fara dovezi clare nu cred absolut nimic. Daca de prima data punea si dovezile, mai ziceam , dar asa..... A vrut sa-mi trimita hartiile, am refuzat.Am promis, nu ei, ca nu mai ajut!Imi da hartiile, le pun, fara nume, dar tu cari la ce am renuntat.Am mintea limpede dupa N ani... promiti ca-ti asumi tu ajutorul pe care eu nu pot sa-l mai fac?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 =)))))))Asta e tare rau
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 A vrut sa-mi trimita hartiile, am refuzat.Am promis, nu ei, ca nu mai ajut!Imi da hartiile, le pun, fara nume, dar tu cari la ce am renuntat.Am mintea limpede dupa N ani... promiti ca-ti asumi tu ajutorul pe care eu nu pot sa-l mai fac?Chiar daca ar fi reala boala ei, ceea ce ma indoiesc, sincer nu imi pot asuma raspunderea sa o ajut, ptr ca nu am cu ce. Situatia in care sunt eu acum(ma refer la sanatate) e la pamant. As ajuta pe oricine, nu numai pe ea, dar .... din pacate situatia actuala nu imi permite. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Chiar daca ar fi reala boala ei, ceea ce ma indoiesc, sincer nu imi pot asuma raspunderea sa o ajut, ptr ca nu am cu ce. Situatia in care sunt eu acum(ma refer la sanatate) e la pamant. As ajuta pe oricine, nu numai pe ea, dar .... din pacate situatia actuala nu imi permite. Macar daca tot ajuti ai grija pe cine si ai grija sa fi convinsa ca ajutorul e pentru ceva real nu pentru gogomanii visate noaptea 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Chiar daca ar fi reala boala ei, ceea ce ma indoiesc, sincer nu imi pot asuma raspunderea sa o ajut, ptr ca nu am cu ce. Situatia in care sunt eu acum(ma refer la sanatate) e la pamant. As ajuta pe oricine, nu numai pe ea, dar .... din pacate situatia actuala nu imi permite. Si atunci de ce ma arunci sub tren?Eu nu am o viata?Ti-am spus ca am promis sa nu pun o hartie, cat de ferma trebuie sa fie promisiunea cuiva care decide viata mea?Nu mai pot sa o ajut si daca as vrea!
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Si atunci de ce ma arunci sub tren?Eu nu am o viata?Ti-am spus ca am promis sa nu pun o hartie, cat de ferma trebuie sa fie promisiunea cuiva care decide viata mea?Nu mai pot sa o ajut si daca as vrea!Ai inteles gresit, nu te-am aratat cu degetul si nici nu o so fac. Nu am de ce. tiam trimis un pm in care tiam explicat de ce nu pot ajuta nici pe ea si nici pe altcineva, chiar daca as vrea. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Iar plang :slap2Baa ce I aici ba Titanic 2 ???
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Macar daca tot ajuti ai grija pe cine si ai grija sa fi convinsa ca ajutorul e pentru ceva real nu pentru gogomanii visate noapteaMi-as dori sa ajut dar.... momentan nu pot, sincer :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Mi-as dori sa ajut dar.... momentan nu pot, sincer :) Sti parerea mea despre ajutat Ai tu incredere sa investesti in cauza asta?
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 9, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 9, 2019 Azi s-a semnat tratatul de pace și neatârnare de la DG, care se va numi : Declarația de la Obregia. Conform lui, printre altele, spicuim și că... Babanu + Stalinskaya = Cocktail Molotov. Va fi scris pe același tip de pergament ca și Declarația de Independență din Arhiva Națională a Satelor Unite..., aia ampasată mai jos de ciocolaterie și vis-a vis de parcul unde se dau oamenii cu patinele, iarna. Un document ce va intra în analele istoriei, la fel și în analele interlocutorilor combatanți de p'acilea... PS. DG = Declarația de la Galați/ Declarația lui Gomoku. Merge brăila, XOXO? LOL. 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Sti parerea mea despre ajutat Ai tu incredere sa investesti in cauza asta? Daca mi-as permite, cu dovezi palpabile, da. 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Iar plang :slap2Baa ce I aici ba Titanic 2 ???https://www.youtube.com/watch?v=7y_eRUErIlY 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Daca mi-as permite, cu dovezi palpabile, da. Care pana in momentul asta nu exista si oricum daca in viitorul apropiat vor aparea pot fi facute la xerox sau luate de pe net
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=7y_eRUErIlY Mersi :)
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Care pana in momentul asta nu exista si oricum daca in viitorul apropiat vor aparea pot fi facute la xerox sau luate de pe net Cauza asta ptr mine e pierduta, credibilitate poate avea doar fata in fata cu persoana in cauza cu dovezile in mana 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum