Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Apropo de conspirații probabilistice (și scenarii posibil eronate).

Is it just me, sau mai văd si alții posibilitatea ca Obregiamada să fie UNA și ACEEAȘI PERSOANĂ cu inițiatoarea topicului? Se cam pupă la fix cu o grămadă de chestii absurde și similitudini gen:

1. Ghicitoarea în palmă sexagenară n-a prea fost văzută de nimeni în realitate, să mă corecteze cineva dacă greșesc!!  Nu e plauzibil ca ea să fie cumva un personaj imaginar? Că în rest, har domnului, e și ea stăpână triumfală și skull crasher, la fel ca și amețita ce cauta mereu centrul atenției când e praf de beată, adica tot timpul...

2. Noi nu avem voie sa intrăm în contact cu acte, documente etc ale persoanei, decât prin intermediul Obregiamadei!! Ele două discută/discutau lucruri ''serioase" despre boli, asupra cărora purtătorul de cuvânt Obregiamada deține monopol și nu vor fi publicate aici, din dorința dătătoarei cu ghiocul brăilence, pe care alcoolista forumului nu le va publica niciodată!!  Ea care de câte ori e mangă, face aluzii directe sau chiar publică chestii personale avute in privat cu X, Y, Reneeismene, lupulache89 etc.

3. Văzând felul cum a reacționat mulțimea, stăpâna-dulcica s-a sesizat din nou că e proastă de pute, o întoarce brusc ca la Întorsura Buzăului și se dezice URGENT de personajul miloagei pe care a adus-o în prim plan și pe care a apărat-o deunazi ca un Cerber, aia pe care oaia proastă la care i-au ieșit din gafă genetică - coarne de berbec- o face acum cu ou și cu oțet ! Oaia alpha și-a dat seama în ceasul al 12-lea de riscul să ia muie de două ori. Ceea ce s-a și întâmplat de fapt, destin implacabil în gura șacalilor de la DG... , și din care cauză cățeaua alcoolistă mușcă în toate părțile acum și e cu plm în gură, ca o mahalagioaică ce se respectă, deși nu EA e cea hăituită de toți, ci scenariul ei malefic, dejucat și făcut harcea-parcea.

PS. Delicventa asta smardoaică și bețivancă nu se potolește până nu ajunge (în cămașă de forță) în spatele gratiilor. Acolo se va calma în sfărșit, ptr că nu va mai avea parte nici de beuturică, nici de internet și nici de psihiatrii (indulgenți) la care să le dea lecții despre boala ei celebră de care NU suferă de fapt, adica alcoolismul.

Slavă Domnului !

Reputație: 14316
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Cauza asta ptr mine e pierduta, credibilitate poate avea doar fata in fata cu persoana in cauza cu dovezile in mana 

Nu te obosi e o inscenare ieftina care datorita unor replici de aici poate fi mai rau pusa in practica 

Nu ma indoiesc ca se pot face niste analize false sau chiar printate de pe internet ...

• Like 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Uitați faptul ca Lorena și a declarat decesul p'aici.....

• Like 1
Postat

Apropo de conspirații probabilistice (și scenarii posibil eronate).

Is it just me, sau mai văd si alții posibilitatea ca Obregiamada să fie UNA și ACEEAȘI PERSOANĂ cu inițiatoarea topicului? Se cam pupă la fix cu o grămadă de chestii absurde și similitudini gen:

1. Ghicitoarea în palmă sexagenară n-a prea fost văzută de nimeni în realitate, să mă corecteze cineva dacă greșesc!!  Nu e plauzibil ca ea să fie cumva un personaj imaginar? Că în rest, har domnului, e și ea stăpână triumfală și skull crasher, la fel ca și amețita ce cauta mereu centrul atenției când e praf de beată, adica tot timpul...

2. Noi nu avem voie sa intrăm în contact cu acte, documente etc ale persoanei, decât prin intermediul Obregiamadei!! Ele două discută/discutau lucruri ''serioase" despre boli, asupra cărora purtătorul de cuvânt Obregiamada deține monopol și nu vor fi publicate aici, din dorința dătătoarei cu ghiocul brăilence, pe care alcoolista forumului nu le va publica niciodată!!  Ea care de câte ori e mangă, face aluzii directe sau chiar publică chestii personale avute in privat cu X, Y, Reneeismene, lupulache89 etc.

3. Văzând felul cum a reacționat mulțimea, stăpâna-dulcica s-a sesizat din nou că e proastă de pute, o întoarce brusc ca la Întorsura Buzăului și se dezice URGENT de personajul miloagei pe care a adus-o în prim plan și pe care a apărat-o deunazi ca un Cerber, aia pe care oaia proastă la care i-au ieșit din gafă genetică - coarne de berbec- o face acum cu ou și cu oțet ! Oaia alpha și-a dat seama în ceasul al 12-lea de riscul să ia muie de două ori. Ceea ce s-a și întâmplat de fapt, destin implacabil în gura șacalilor de la DG... , și din care cauză cățeaua alcoolistă mușcă în toate părțile acum și e cu plm în gură, ca o mahalagioaică ce se respectă, deși nu EA e cea hăituită de toți, ci scenariul ei malefic, dejucat și făcut harcea-parcea.

PS. Delicventa asta smardoaică și bețivancă nu se potolește până nu ajunge (în cămașă de forță) în spatele gratiilor. Acolo se va calma în sfărșit, ptr că nu va mai avea parte nici de beuturică, nici de internet și nici de psihiatrii (indulgenți) la care să le dea lecții despre boala ei celebră de care NU suferă de fapt, adica alcoolismul.

Slavă Domnului !

Daca faci pe undeva referire cum ca eu i.as fi luat apararea te rog sa spui cand si unde

Atat timp cat mi a vb frumos am rasp cu aceiasi moneda cand a sarit calu am puso unde ii e si ii era locul nimic mai mult 

Iar in privat nu am vb niciodata cu ea daca am facut-o sa faca ea publica discutia 

• Oras:Braila
Postat

Nu te obosi e o inscenare ieftina care datorita unor replici de aici poate fi mai rau pusa in practica 

Nu ma indoiesc ca se pot face niste analize false sau chiar printate de pe internet ...

Sunt de acord cu tine

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai inteles gresit, nu te-am aratat cu degetul si nici nu o so fac. Nu am de ce.

tiam trimis un pm in care tiam explicat de ce nu pot ajuta nici pe ea si nici pe altcineva, chiar daca as vrea.

Ti-am raspuns. :hihat

• Like 1
Postat

Sunt de acord cu tine

Ok mai discutam mult ?

'Nu noi 2  asa in general de treaba asta nu s-a lamurit tot ?

Postat

Ok mai discutam mult ?

'Nu noi 2  asa in general de treaba asta nu s-a lamurit tot ?

Pai... se pare ca a devenit un spatiu de discutii diverse

• Like 1
Postat

Pai... se pare ca a devenit un spatiu de discutii diverse

Candva era in voga topicul sfantului parinte Spovedania unei prostituate

Postat

Toate vin si toate trec

Pnm noi sa fim sanatosi  :laugh2

Sa nu zica careva acum ca vorbesc de funie in casa spanzuratului 

• Like 1
Postat

Pnm noi sa fim sanatosi  :laugh2

Sa nu zica careva acum ca vorbesc de funie in casa spanzuratului 

Oricat de grea e viata sau de nedreapta cu unii, nu vb de funie ca e pacat :)

Daca e sanatate toate se fac, mai repede sau mai tarziu.

• Like 1
Postat

Oricat de grea e viata sau de nedreapta cu unii, nu vb de funie ca e pacat :)

Daca e sanatate toate se fac, mai repede sau mai tarziu.

Stai sa vezi de acum incolo figure dastea pe aici de nu or mai aparea inca 5 6 pagini dastea sa mi zici ce vrei =)) 

Postat

Stai sa vezi de acum incolo figure dastea pe aici de nu or mai aparea inca 5 6 pagini dastea sa mi zici ce vrei =))

Daca o tinem si noi langa asa , atunci e de asteptat  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Pana la urma, in astea 51 de pagini e ceva serios? Doamna macar exista? Sau e vreo clona facuta pentru trafic. Citesti pe aici si vezi din cand in cand ca mai zice unu ce are pe suflet sau ce afectiuni are sau crede ca are ca noi suferim de mania asta a ipohondriei.

Eu le am pe toate, de ce mi se intampla numai mie?

De puli in cur, de aia.

Nu se intampla nimic iesit din comun, suntem niste cacati si ne ducem pe pula. Ce conteaza insa cu adevarat e ce cauta paza de coasta afara din ghereta? Nu se bate nimeni, nu urla.

Ce e si mai surprinzator e faptul ca unii din noi poate am mai stat de vorba la un chistoc, pana sa le soseasca transportul, ca ei oricum stau departe.

Auzi ce zice unu..

- Ba, tu l-ai mai vazut pe asta pe aici?

Si se uita lung. Da, pentru ca unii din noi am stat sa vorbim de cum era pe vremea lui ceasca si daca s-au copt rosiile si castravetii in gradina. Nu o zic la modul figurat, ca ce crezi ca poti sa vorbesti cu nea Ion si tata Leana, dar mi se pare penibil. Adica, cati sunt? Cata frunza si iarba. Vorba lor, si asta e recenta: sa-i fut in gura si pe astia si pe aia. Poate li s-a majorat salariul. Imi place sa cred, macar asa nu-i ura.

Si ca si cum nu e de ajuns, ca eu nu degeaba zic. Nu aveau ei de unde sa stie pe unde e trafic, daca mascaricii astia nu sunau ei clopotul repede.

Sa cumparati bilete la cinema sa vedeti prostia omeneasca si detectivii lu peste prajit. De ce nu ?

Asta da job: stai, o freci, mai tragi un fum si s-a incheiat ziua.

Daca vrei sa te vezi, ca-ntre baieti nici nu poti, ca te scot astia poponar, ca nu vrei sa iesi in lume cand te tii de mana.

Postat

A plecat Alexandra si cauti sa-ti tina de urat?

Postat

Daca o tinem si noi langa asa , atunci e de asteptat  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai trebuie sa intretinem subiectul deh unde e atmosfera e si lume buluc ;) 

Propun ca topic-ul sa fie pinned la DG alaturi de cel al lui Paulica care anu trecut tinea prima pagina pe aici 

Postat

Propun ca topic-ul sa fie pinned la DG alaturi de cel al lui Paulica care anu trecut tinea prima pagina pe aici 

Dar majoritatea discutiilor sunt pe langa subiect :)

• Like 1
Postat

Nu conteaza asta e ideea 

Pana la urma cine intelege ceva pe vreo pagina din site-ul asta 

Si daca ti cauti femeie intri pe topic 2 3 pagini de recenzii vechi si in ziele noastre arata exact ca aici  :laugh2

Postat

Nu conteaza asta e ideea 

Pana la urma cine intelege ceva pe vreo pagina din site-ul asta 

Si daca ti cauti femeie intri pe topic 2 3 pagini de recenzii vechi si in ziele noastre arata exact ca aici  :laugh2

Mare zapacit mai esti  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

:))))
Postat

Mare zapacit mai esti  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Serios???  :laugh2

Postat

:))))

Doar nu la uitat vreunu din noi pe Paulica ? =))

Postat

Stimata, mi se pare ar trebui sa schimbam topicul pentru domnia voasta...

Nu-mi place sa fiu manipulata, ai punctat postarea unde spuneam ca nu sunt o proasta, ce te face sa crezi ca nu vad ce faci?

Interesul asta imens, o femeie din localitatea ta, insistenta sa-ti dau informatii, aici, in privat...

Schimbam numele topicului?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...