sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 N-ai fost tu cumva fă sultano şi afaceristo, magnată ce-mi eşti, aia care şi-a făcut atât de mulți bani din supt plua, încât a devenit investitoare în domeniul tehnologiei hi tech din robotică medicală? Îți spun eu, nu ai cum să fi fost tu aia. Toate țoapele "geanîm benim" ce-au fost la 'stambul iscusite amoreze, nu pot uita cuvinte ca : sultan şi cadână. Sultano! :)))Ba io sunt : Ai retinut bine :) Problema e ca nu am fost in turcia :) Nicul e compus sub alt scop :) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Haideti sa ne regasim ! Ce sa regasim? Putem gasi iar doar ce am avut candva, nu?Principalele protagoniste aici sunt cele lovite, de soarta si diverse, care cred ca meritau ajutorul... De ce sa...Eu nu le ridic, nici cobor, stau sa ma uit cum se zbat in noroi.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 N-ai fost tu cumva fă sultano şi afaceristo, magnată ce-mi eşti, aia care şi-a făcut atât de mulți bani din supt plua, încât a devenit investitoare în domeniul tehnologiei hi tech din robotică medicală? Îți spun eu, nu ai cum să fi fost tu aia. Toate țoapele "geanîm benim" ce-au fost la 'stambul iscusite amoreze, nu pot uita cuvinte ca : sultan şi cadână. Sultano! :))) Nu are un chior. E obisnuita sa faca marketing...Pierzi tot mai multi, imi pare de tine, vine si momentul tau cand o sa-i urasti pe toti... Deja esti dus, era la un fir de ata.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Sa revenim la subiect cred ca am gasit o metoda buna cu care se poate cere ajutorul celor din jur Chiar rog sa se ia in discutie la cel mai serios mod fac pariu ca strange suma de care este nevoie 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Sa revenim la subiect cred ca am gasit o metoda buna cu care se poate cere ajutorul celor din jur Chiar rog sa se ia in discutie la cel mai serios mod fac pariu ca strange suma de care este nevoie https://www.youtube.com/watch?v=d5hfDALWj0sE mai tare asta https://youtu.be/NOrpVKpF-X4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 E mai tare asta https://www.youtube.com/watch?v=7K0l6aQeMZM Aici e Amada in cateva ipostaze 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Ultimul videoclip a Legendei Johnny Cash (filmat cu cateva luni inainte de moartea sa, 12 sept. 2003) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Ultimul videoclip a Legendei Johnny Cash (filmat cu cateva luni inainte de moartea sa, 12 sept. 2003) Simpatica tentativa. Nu toti inteleg si nici nu merita sa explici daca nu ai fost inteles de la bun inceput. :)Tistul adevar care ne inconjoara.Iti prezint 2 pustani, pe langa etnia care ii aduna, sunt prea verzi pentru atentie distributiva, cateva schimburi de expresii, din intunecata camera, sa foe cu cineva, care este de acord....Poate nu am fost chiar asa, dar nu e greu de inteles.Balacaresc pana se plictisesc, alta misiune nu au.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Simpatica tentativa. Nu toti inteleg si nici nu merita sa explici daca nu ai fost inteles de la bun inceput. :)Tistul adevar care ne inconjoara.Iti prezint 2 pustani, pe langa etnia care ii aduna, sunt prea verzi pentru atentie distributiva, cateva schimburi de expresii, din intunecata camera, sa foe cu cineva, care este de acord....Poate nu am fost chiar asa, dar nu e greu de inteles.Balacaresc pana se plictisesc, alta misiune nu au. Ai scapat cu viata atunci dar acum daca mai ajungi in starea asta nu stiu ce sanse iti mai dau Acum o sa o iei inversNU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Ai scapat cu viata atunci dar acum daca mai ajungi in starea asta nu stiu ce sanse iti mai dau h Acum o sa o iei inversNU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU Doar ma uitam la doi porumbei... ;)Doar va harjoniti in public, eu am zis sa va luati o camera... :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Doar ma uitam la doi porumbei... ;)Doar va harjoniti in public, eu am zis sa va luati o camera... :) Vezi sa ti ritmu la fel ca suna bine pacat ca nu te a bagat vreun impresar in seama ai fi avut success erai urmatoarea castigatoare dupa Loredana la cerbu de aur
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Pacat. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Pacat. ;) Mare de tot Hai gata ca iar ma intristez :(
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Mare de tot Hai gata ca iar ma intristez :( Ti-am spus sa ai grija cu o bruneta... Faci ce si cum vrei.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Ti-am spus sa ai grija cu o bruneta... Faci ce si cum vrei. E satena bre
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 E satena bre La aia nu am studiat culoarea, nu o sa fie acceptata de familie.Ia da-te tu cu capul de pereti, stau sa-ti bag mura in gura!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 La aia nu am studiat culoarea, nu o sa fie acceptata de familie.Ia da-te tu cu capul de pereti, stau sa-ti bag mura in gura! Sa nu te doara caputzu :( Nu mai studia atat
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 La aia nu am studiat culoarea, nu o sa fie acceptata de familie.Ia da-te tu cu capul de pereti, stau sa-ti bag mura in gura! Da urat te mai uiti Scuipateash intre ochii sa nu te deochii Ptiu ptiu ptiu Fara alte interpretari
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 maine poate nu va gasesc tot aici ca ati belit juma da pula da 26 da centimetri ca altii o are deabia da 25 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Da urat te mai uiti Scuipateash intre ochii sa nu te deochii Ptiu ptiu ptiu Fara alte interpretari Faci cum crezi, ti-am spus ce... crezi bine, nu, tot bine.Frumos te mai uiti cand faci caterinca...Gata, esti mare, vaccinat, nu?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Faci cum crezi, ti-am spus ce... crezi bine, nu, tot bine.Frumos te mai uiti cand faci caterinca...Gata, esti mare, vaccinat, nu? Depinde la ce te referi cand spui ca sunt mare
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Depinde la ce te referi cand spui ca sunt mare Esti aproape cat ar fi baiatul meu, mi-e scarbos sa ma si gandesc.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Esti aproape cat ar fi baiatul meu, mi-e scarbos sa ma si gandesc. Daaa te credCe sa ti fac mamaie ti sa dus timpu ...Vezi cum cresti nepotii lasa siteuri-le de sex
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 maine poate nu va gasesc tot aici ca ati belit juma da pula da 26 da centimetri ca altii o are deabia da 25 Azi am masurat-o varule e 28.3 in garda Aici suntem nu i problema
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 9, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 9, 2019 Te rog amada sa nu dai nimănui foaia aceea cu diagnosticul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum