Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

Reputație: 14316
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Te rog amada sa nu dai nimănui foaia aceea cu diagnosticul

De ce bre ? 

Fals uz de fals ceva? :> 

Inselaciune ?

Care din ele ?

• Like 1
Postat

Te rog amada sa nu dai nimănui foaia aceea cu diagnosticul

Da bani vroiai sa ti dam nu ? Asa pe vorbe ? Ce vrajeala expirata ai in tine mamaieee ai de cucu meu  :slap2

• Like 1
  • Oras:braila
Postat

De ce bre ?

Fals uz de fals ceva? :>

Inselaciune ?

Care din ele ?

cineva a rugat-o în privat sa ii dea foaia cu analize. Nu se procedează asa, nu e corect și nu e cinstit sa facă asa ceva. Putea foarte bine sa îmi ceara mie analiza. Nu?
Postat

Da bani vroiai sa ti dam nu ? Asa pe vorbe ? Ce vrajeala expirata ai in tine mamaieee ai de cucu meu :slap2

da, am nevoie de bani pentru tratament și dacă va fii nevoie, voi atașa analizele eu personal. Dacă vrei sa ajuți pe cineva, o poți face și fără sa vorbești urat. Eu zic sa iti revizuiești comportamentul
Postat

cineva a rugat-o în privat sa ii dea foaia cu analize. Nu se procedează asa, nu e corect și nu e cinstit sa facă asa ceva. Putea foarte bine sa îmi ceara mie analiza. Nu?

Atat timp cat ai cerut aici ajutor cred ca avem si noi dreptul la niste informatii mai clare asupra cazului daca e reala povestea

Nu te afli aici intre cei care te stiu de o viata esti doar una din sutele de mii de useri si ai atras atentia cam mult prin asta iar prin faptul ca eviti in a da informatii palpabile nu faci altceva decat sa dai si mai mult de banuit 

Treaba ta dar sa nu ai pretentii ca cineva de aici e atat de orb sa inghita povestea asta fara alte clarificari 

• Like 1
Postat

da, am nevoie de bani pentru tratament și dacă va fii nevoie, voi atașa analizele eu personal. Dacă vrei sa ajuți pe cineva, o poți face și fără sa vorbești urat. Eu zic sa iti revizuiești comportamentul

Sti ce site e asta?

Un site pe care lumea intra sa socializeze despre fel de fel si mai ales sa agate femei pentru sex contra cost

Nu site de pomeni publice 

Imi pare rau dar asta e realitatea aici nu o sa gasesti mai mult de atat 

• Like 1
Postat

Si chiar traiesti cu impresia ca , contezi pentru vreun utilizator in atat de mare masura incat sa ti dam bani pentru nu stiu ce tratamente? 

Eu nu vreau sa ajut pe nimeni si cu atat mai putin sa fiu prostit in fata 

De ce nu aduci argumente in favoarea ta ? Daca te plangi de cea ce spun eu 

Poti incepe prin a posta hartiile care iti atesta boala daca chiar vrei ajutor ( bine nu de la mine alti poate o vor face ) 

Altfel imi pare rau ca ti zic dar te ai cam facut de poveste daca continui in stilul asta cu abordarea 

• Like 1
  • Oras:in paradis
  • Oras:in paradis
Postat

Aseara am renuntat la puterile mele, poate pare nebun sau fantastic, dar puteam citi un om fara sa-l vad...

Uneori eram trezita din somn pentru ca cineva statea cu sufletul la gura sa raspund...

Astazi nu aud decat ce ma inconjoara, nu pot descrie cata usurare simt.

Mi-a fost frica, nu neg, dar cat de impacata ma simt fara toate acele starniri... e greu de descris.

Am promis ca nu mai ajut.

Era inca o misiune, unde eram trimisa cu ochii inchisi... urma alta... Stop!

Eu ma retrag nu pentru ca am ceva personal cu Doamna X, ea stie de ce nu poate spune ce are, iar eu nu mai intreb.

Motivul meu sunt eu. Vreau sa fiu putin egoista si sa aud doar ce gandesc, sa vad doar ce este tangibil.

La concluzia asta am ajuns aseara, asta am facut, asa vreau sa ramana.

Cine intelege, bine, cine nu... ce pot face?

N-ai cum sa intelegi, banuiesc, cand ai lumea in palma si nu mai vrei.

#aidipulamea

Ps. Tu chiar crezi ce spui?

• Like 1
Postat

te ajutam noi babeto,

facem noi tratamentul an locul tau si vedem rezultatele apoi le scriem aicea, avem bajeti destui, loseri agenti supt acoperire, nu stie multe bajetii dar stie sa se pastileze cu medicamente experimentale neaprobate pentru pulime

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Victorie!! De 5 zile mă lupt cu îndârjire, deşi uneori a părut în zadar, chiar nu mai vedeam şanse de a ieşi la liman. Dar m-am ambiţionat, am făcut din lupta asta un ţel personal.

Fără să-mi pierd încrederea, am continuat să rezist şi... atât cât mi-a permis timpul liber, am continuat să citesc câte-un pic, câte-un pic, post cu post...

...şi uite că în dimineaţa asta, după un ultim efort de voinţă, am izbândit!

Am reuşit să-l citesc pe tot, toate cele 57 pagini!

AM ÎNVINS..!!! :)

• Like 5
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Ca sa nu stea lumea in suspans, lamuresc eu. Eu i-am cerut analizele tale in privat lu amada. Daca tu crezi ca am facut-o cu vreun scop josnic asta , te inseli amarnic. Exact ca si tine amada a aruncat fel de fel de pastile ,pe aici ca nimeni nu a inteles nimic. Ba ca are nu stiu ce hartie de la tine cu nu stiu ce boala suspecta care ea nu intelege, ba ca ai nu stiu ce chisturi, ba alte minuni.Asta se poate citi de toata lumea ca a ramas negru pe alb.

De aceea ti-am si pus la inceput acele linkuri, crezand ca macar cu atata pot fi de ajutor.

Apoi m-am gandit ca poate e vb de ceva mult mai sensibil care nu doresti sa fie afisat si de aceea mi-am permis sa ai cer foaia . Daca ti-o ceream direct tie, garantez ca ma abureai cu alte minuni.Uite ca iti cer public sa imi trimiti in privat acea hartie, ca tot ai spus ca daca ti-o ceream eu mi-o dadeai. Trimite si mie in privay hartia, mi-o trimiti? 

Daca asta e o crima ca am cerut o amarata de hartie cu o analiza, sau cu un diahnostic sauc e mama dracu ai, atunci luptate singura. Oricum prin tipicul asta mai mult teai facut de rahat, decat sa primesti pareri pertinente. Asta e clar dupa toate replicile care sunt pe aici.

Sanatate multa iti doresc si sper sati vina mintea la loc la varsta asta sa abordezi altfel situatiile serioase, nu asa.

• Like 1
Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

Ca sa nu stea lumea in suspans, lamuresc eu. Eu i-am cerut analizele tale in privat lu amada. Daca tu crezi ca am facut-o cu vreun scop josnic asta , te inseli amarnic. Exact ca si tine amada a aruncat fel de fel de pastile ,pe aici ca nimeni nu a inteles nimic. Ba ca are nu stiu ce hartie de la tine cu nu stiu ce boala suspecta care ea nu intelege, ba ca ai nu stiu ce chisturi, ba alte minuni.Asta se poate citi de toata lumea ca a ramas negru pe alb.

De aceea ti-am si pus la inceput acele linkuri, crezand ca macar cu atata pot fi de ajutor.

Apoi m-am gandit ca poate e vb de ceva mult mai sensibil care nu doresti sa fie afisat si de aceea mi-am permis sa ai cer foaia . Daca ti-o ceream direct tie, garantez ca ma abureai cu alte minuni.Uite ca iti cer public sa imi trimiti in privat acea hartie, ca tot ai spus ca daca ti-o ceream eu mi-o dadeai. Trimite si mie in privay hartia, mi-o trimiti? 

Daca asta e o crima ca am cerut o amarata de hartie cu o analiza, sau cu un diahnostic sauc e mama dracu ai, atunci luptate singura. Oricum prin tipicul asta mai mult teai facut de rahat, decat sa primesti pareri pertinente. Asta e clar dupa toate replicile care sunt pe aici.

Sanatate multa iti doresc si sper sati vina mintea la loc la varsta asta sa abordezi altfel situatiile serioase, nu asa.

Bine Tatianaaa :*
Vizitator carladristor
Postat

Barbatii astia... unii sunt pusi pe caterinca alti doar comenteaza ca sunt mascotele ale acestui forum . Imi pare rau pentru tine doamnaX poate cumva sau candva vei atasa acele analize si te vor crede . Pana atunci iti doresc multa sanatate sa treci cu bine peste aceasta etapa!!!

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Barbatii astia... unii sunt pusi pe caterinca alti doar comenteaza ca sunt mascotele ale acestui forum . Imi pare rau pentru tine doamnaX poate cumva sau candva vei atasa acele analize si te vor crede . Pana atunci iti doresc multa sanatate sa treci cu bine peste aceasta etapa!!!

Te caută Dolores ;)

Vizitator carladristor
Postat

Te caută Dolores ;)

Doar ala ma? Ma gandeam ca zici si tu de toate mascotele forumului ! :*
Postat

Gata ma ? Mai traieste 

Daa cred ca o sa aibe tratament asemanator cu Amada nu mai e nevoie de licitatie o sa il imparta pe jumate

Vizitator renesmee
Postat

Doar ala ma? Ma gandeam ca zici si tu de toate mascotele forumului ! :*

:*

Vizitator romuzica
Postat

Am vazut un caz pe FB, cica fii'su lu Rovana Plumb parca vrea sa-si ia Bugatti Chiron, are 1 500 000 Euro si ii mai trebuie 3 000 000 Euro si face apel la persoanele cu inima buna sa doneze cate un banut cat pot pana se strange suma, pentru ca altfel risca sa moara de inima rea ! :( Haideti sa-l ajutam, saracul de el ! :(

• Like 2
Vizitator beraru
Postat

Victorie!! De 5 zile mă lupt cu îndârjire, deşi uneori a părut în zadar, chiar nu mai vedeam şanse de a ieşi la liman. Dar m-am ambiţionat, am făcut din lupta asta un ţel personal.

Fără să-mi pierd încrederea, am continuat să rezist şi... atât cât mi-a permis timpul liber, am continuat să citesc câte-un pic, câte-un pic, post cu post...

...şi uite că în dimineaţa asta, după un ultim efort de voinţă, am izbândit!

Am reuşit să-l citesc pe tot, toate cele 57 pagini!

AM ÎNVINS..!!! :)

Fereasca-ma Dumnezeu de asemenea achievement-uri!

Sa pierzi atatea ora ca sa tragi concluzii rupte din refrene de manele: "lumea-i rea si parsiva". Ramaneai cu mai multe daca-l ascultai pe Dan Puric. Glumesc, dar intelegi ideea.

Pacat! Mare pacat!

• Like 1
Postat

Ce-ai făcut huiduma,ai venit la cerșit si tu?

E topic-ul nevoiasilor aici parinte :) 

Lipsesc insa oamenii generosi din peisaj 

• Like 1
Postat

Oameni rai fara suflet

Saraci oameni bogati care nu ajuta saraci oameni saraci :(

Postat

Oameni rai fara suflet

Dumnezeu a zis sa fim aprope de semenii nostril asta da

Vreau insa sa gasesc versetul unde a zis sa fim si prosti 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...