sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Dumnezeu a zis sa fim aprope de semenii nostril asta daVreau insa sa gasesc versetul unde a zis sa fim si prosti Atentie,nu considera otrepele astea ca fiind semenii nostrii.Nu tot ce misuna pe langa pula noasta ne sunt semeni 2 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 Atentie,nu considera otrepele astea ca fiind semenii nostrii.Nu tot ce misuna pe langa pula noasta ne sunt semeni Trag concluzia ca evanghelia are nevoie de o rescriere si niste adaugari pe langa cele existente La momentul asta nu spune nimic despre multe situatii in care am fost pusi cel putin in ultimele zile
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Trag concluzia ca evanghelia are nevoie de o rescriere si niste adaugari pe langa cele existente La momentul asta nu spune nimic despre multe situatii in care am fost pusi cel putin in ultimele zile Evanghelia dupa Pipilica nu este completa pentru ca omul Satanei a închis topicul. 1 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 Evanghelia dupa Pipilica nu este completa pentru ca omul Satanei a închis topicul. Si cat de greu este sa recopiezi continutul in legatura cu sfintele spuse ale profetilor intr.un nou topic?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Atentie,nu considera otrepele astea ca fiind semenii nostrii.Nu tot ce misuna pe langa pula noasta ne sunt semeni cat de penibil ai devenit? Otreapa e ma-ta ca a nascut un dobitoc ca tine . Lasa topicul in pace femeia asta chiar are nevoie de ajutor
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 cat de penibil ai devenit? Otreapa e ma-ta ca a nascut un dobitoc ca tine . Lasa topicul in pace femeia asta chiar are nevoie de ajutor Exista cei de la Crucea Rosie
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 cat de penibil ai devenit? Otreapa e ma-ta ca a nascut un dobitoc ca tine . Lasa topicul in pace femeia asta chiar are nevoie de ajutorNe doare in floci pe noi de ce ajutor au nevoie otrepele.Fa basitura,noi va dam la muie si atât,in rest nu dam un muc pe voi 1 8
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Exista cei de la Crucea Rosie Cei de la crucea de piatra 1 8
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Si cat de greu este sa recopiezi continutul in legatura cu sfintele spuse ale profetilor intr.un nou topic?Topicul ala a fost sfințit,3 zile a durat slujba si au participat toti ce 248 de enoriași. 1 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 Cei de la crucea de piatra Ce solidaritate e intre ele uneori mancamear ficatu =)))) Da cand e vb sa puna mana una pt alta fug mai rau ca de hiv =))))))))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 Topicul ala a fost sfințit,3 zile a durat slujba si au participat toti ce 248 de enoriași. Suntem enoriasi destui aici sunt convins trebuie doar sa ti dai silinta si vom aduce lumina in calea noastra prin asta ii vom si scapa pe unii dintre noi din mrejele fleoartelor care au adus ceata si indoiala de la dreapta credinta in sufletul lor
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Ce solidaritate e intre ele uneori mancamear ficatu =)))) Da cand e vb sa puna mana una pt alta fug mai rau ca de hiv =))))))))Care solidaritate bre,astea si-ar bagă si proprii copii la produs pentru câțiva firfirei. 1 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 Care solidaritate bre,astea si-ar bagă si proprii copii la produs pentru câțiva firfirei. Fiecare din cele care au interevenit favorabil in ce sa vb aici vrea o bucata din ciolan in fond despre un asa zis ciolan se discuta aici Problema e cine cum cat si ce ia 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Fiecare din cele care au interevenit favorabil in ce sa vb aici vrea o bucata din ciolan in fond despre un asa zis ciolan se discuta aici Problema e cine cum cat si ce ia Este foamete mare 1 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 10, 2019 Este foamete mare Asta e unele dintre ele care stiu cu ce se mananca bussines-ul asta sunt mai tacute si probabil au cat sa si ia o bucata de slana si o ceapa stricata pe jumate Altele care e nu atat de destepte fac gura mare si nu le intra nimic 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 10, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 10, 2019 Ca sa nu stea lumea in suspans, lamuresc eu. Eu i-am cerut analizele tale in privat lu amada. Daca tu crezi ca am facut-o cu vreun scop josnic asta , te inseli amarnic. Exact ca si tine amada a aruncat fel de fel de pastile ,pe aici ca nimeni nu a inteles nimic. Ba ca are nu stiu ce hartie de la tine cu nu stiu ce boala suspecta care ea nu intelege, ba ca ai nu stiu ce chisturi, ba alte minuni.Asta se poate citi de toata lumea ca a ramas negru pe alb. De aceea ti-am si pus la inceput acele linkuri, crezand ca macar cu atata pot fi de ajutor. Apoi m-am gandit ca poate e vb de ceva mult mai sensibil care nu doresti sa fie afisat si de aceea mi-am permis sa ai cer foaia . Daca ti-o ceream direct tie, garantez ca ma abureai cu alte minuni.Uite ca iti cer public sa imi trimiti in privat acea hartie, ca tot ai spus ca daca ti-o ceream eu mi-o dadeai. Trimite si mie in privay hartia, mi-o trimiti? Daca asta e o crima ca am cerut o amarata de hartie cu o analiza, sau cu un diahnostic sauc e mama dracu ai, atunci luptate singura. Oricum prin tipicul asta mai mult teai facut de rahat, decat sa primesti pareri pertinente. Asta e clar dupa toate replicile care sunt pe aici. Sanatate multa iti doresc si sper sati vina mintea la loc la varsta asta sa abordezi altfel situatiile serioase, nu asa.nu ma așteptăm de la o brăileanca sa îmi vorbească în halul asta. Rusine
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 10, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 10, 2019 Urat, foarte urat tatiano. Foarte urat. Și când ma gândesc ca vroiam sa vin la tine 50 de km sa te ajut... Hm...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Urat, foarte urat tatiano. Foarte urat. Și când ma gândesc ca vroiam sa vin la tine 50 de km sa te ajut... Hm...Ba otrepelor,voi chiar credeți ca prosteala asta ieftina tine?Ai încercat cu drogata de Amada o excrocherie demna doar de cele mai josnice târâturi. 1 8
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49589702_10155951994739599_8410919732332462080_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=87a55eddd0d1ba8e851086a7d16bbfd9&oe=5D5D873A 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 10, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 10, 2019 nu ma așteptăm de la o brăileanca sa îmi vorbească în halul asta. RusineDaca tu crezic a ce am scris e o jignire la adresa ta, imi pare rau dar ai inteles gresit ceea ce am scris. Poate am fost prea filozofica de nu ai inteles. O sa ma exprim in termeni mai simpli poate asa intelegi. Am vrut sa spun ca de cand ai deschis acest topic(fiind deschis la o teama, sa nu spun disperare), nimic concret nu ai oferit celor la care te-ai adresat. Nu mai spun ca in momentul in care deschizi un astfel de topic, intai trebuie sa ai date f concrete ca sa oferi celor la care ai cerut ajutor. Fara aceste date concrete a dus exact la ceea ce e pe tot topicul, la mistouri jigniri, etc. Nu cred ca am facut ceva gresit daca am cerut un rezultat de analize. Nu vreaus a intru in amanunte legat de contrazicerile care singura le-ai scris, ca apoi o sa o iei iar drept jignire. Ce am spus pana acum e o jignire la adresa ta? Mint cu ceva? 3
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 10, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 10, 2019 Urat, foarte urat tatiano. Foarte urat. Și când ma gândesc ca vroiam sa vin la tine 50 de km sa te ajut... Hm...Nu vad ce e f urat ca am incercat sa aflu despre suferinta ta. De ajutat nu ai cu ce sa ma ajuti, chiar de as avea toti banii din lume la picioare si toata lumea la picioare, sunt egale cu zero, nu ma pot ajuta cu absolut nimic. Timp imi trebuie mie, doar timp.Timpul imi va rezolva problema , nu banii. Nu am contestat ca ai sau nu ceva, doar am incercat sa aflu ce suferinta ai, daca asta e f urat din partea mea, imi cer iertare, dar sunt nevoita sa aprob ceea ce sa scris pe tot topicul. 3
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 10, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Mai 10, 2019 Ok. Cine vrea sa afle diagnosticul meu, o poate face la nr meu de tel sau în pm
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 10, 2019 Ok. Cine vrea sa afle diagnosticul meu, o poate face la nr meu de tel sau în pmNu suna bine.Mai bine asa, "cine vrea sa afle diagnosticul tau sa doneze 100 euro" 3 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum