Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Iti infig o medalie, de cati cm preferi?Medalii, diplome, încă mai am ... :snap 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 13, 2019 Ca să nu ziceți că nu v-am zishttps://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/62402021_2995760943797811_6249129526794649600_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=2c15af9ff1ec38c6b04a27be68a4da40&oe=5D8816E9 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2019 Medalii, diplome, încă mai am ... :snap Nu-mi lua in nume de rau, dar daca ai ajutat pe cineva si, fara sa fie cazul, trebuie sa te lauzi pe tema asta... :no2 In ce priveste OT: Nu stie nimeni ce are, a revenit la treaba, dar totusi deranjeza si este insultata constant.Daca ar fi fost bolnava, nu stiu, si a revenit sa faca bani de tratamente, etc, este ok sa fie acuzata ca "suge pula si acum"?Pai cand, daca nu mai ales acum?Repet, nu cunosc situatia, dar nici nu pun o persoana la colt pentru ca sechelele vietii m-au orbit!Sa fie karma!
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Nu fii rău !Se pare că, în ultima săptămână, individa s-a ”căutat” la Centrul de Radioterapie Amethyst din Otopeni.Sper să fi primit vești de bine.
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Da, de mâine, mai am de făcut o investigație importanta. Voi ajunge mâine la Otopeni și de luni ma voi muta acolo pentru un tratament ce va dura doua luni la clinica ametist
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Cristescu, îmi urmărești facebookul? Doar acolo, am postat vizita
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2019 Poftim, cacatilor si cacatelor!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 13, 2019 Mă bucur că ești bine !
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Mă bucur că ești bine !nu sunt bine, Mariane. Pot spune ca sunt bine, după ce voi urma toate tratamentele, care vor fi de lunga durata și costisitoare
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 13, 2019 nu sunt bine, Mariane. Fă-te bine ! 1
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Fă-te bine !hip, hip, uraaaa! Yeeees, ma voi vindeca și când ma întorc din Otopeni, închiriez un apartament. Pe cel actual îl predau luni. Ma voi reprofilat și asta e. O perioada 1
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 hip, hip, uraaaa! Yeeees, ma voi vindeca și când ma întorc din Otopeni, închiriez un apartament. Pe cel actual îl predau luni. Ma voi reprofilat și asta e. O perioada Nu ca zic, dar vezi ca este si mult marketing legat de clinica din Otopeni. La fel de bine poti face sedintele de chimio sau de radioterapie la Fundeni sau la Coltea. Sanatate multa!
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Ok. Nu te contrazic, dar mi s-a recomandat și cred ca e locul cel mai potrivit pentru mine. Am încercat și o varianta la Galați, pentru a fii aproape de casa, ma scuzați, dar dimineața la 5 plec înspre București unde am de făcut o investigație hotărâtoare. Tineti-mi pumnii, sa fie bine
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Cu mentiunea ca radioterapia la Fundeni e un fel de Ananda cu fes de jamaican.
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Ok. Nu te contrazic, dar mi s-a recomandat și cred ca e locul cel mai potrivit pentru mine. Am încercat și o varianta la Galați, pentru a fii aproape de casa, ma scuzați, dar dimineața la 5 plec înspre București unde am de făcut o investigație hotărâtoare. Tineti-mi pumnii, sa fie bine O sa faci chimioterapie? Vezi ca exista niste pastile pe care le poti lua sa te simti cat de cat ok. Iti trimit maine un mesaj privat cu denumirea.
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 13, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 13, 2019 sa strangeti in pula mea si niste bani pentru mine ca=mi trebuie saptamana viitoare sa am si eu sa ma misc
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 ‘Te-n gura de baragladina obosita care ești, acum nu mai ești bolnava?!Japita de muiere, nu ți-a mers faza cu strânsul banilor de la prosti și ai revenit la activitatea ta....Pai e frumos așa ma femeie ?! Umbli cu prostii d-astea , vinzi gogoși la cofetar, iar când te ia lumea la bani mărunți, dispari ca prin minune...De aia nu ajuta oamenii alți oameni care chiar au nevoie, din cauza infectelor ca tine care nu au făcut nimic pana la 50 de ani decât sa sugă o pula pe nimic ...Tu suferi de boala banilor mandro, suferi de leneveala .. Ai crezut ca merge sa păcălești prostii așa cu o vorba in vânt...Păcat de anii din curul tău pe care ii ai, ca minte n-ai nici cât o găina .nu am strâns nici un ban din nici o donație, sunt doua luni jumate, de când îmi fac investigații pe cont propriu. Nu pot aștepta programările din cadrul medical de sănătate, asa, ca, mi am făcut o serie de ecografe și computere tomografie în Galați, Brăila și București. Am colindat peste tot, pe banii mei și tot pe banii mei, voi suporta și cazarea la Otopeni, și alimentația zilnica, timp de doua luni. Nu sufăr de boala banilor, poate, mai bine îmi aduceai, o punga de fructe și legume. De ele am nevoie și un storcător de fructe
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 sa strangeti in pula mea si niste bani pentru mine ca=mi trebuie saptamana viitoare sa am si eu sa ma misc Evident. Ii trimit direct in cont, luni dimineata! 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 ... Am încercat și o varianta la Galați, pentru a fii aproape de casa..Sunt din Galati. Nu te apropia de nimc de acolo! Dar absolut nimic! Niciodata, de cand sunt pe forumul asta, n-am vorbit mai serios. Nu vorbesc din auzite.
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 O sa faci chimioterapie? Vezi ca exista niste pastile pe care le poti lua sa te simti cat de cat ok. Iti trimit maine un mesaj privat cu denumirea.ok. Multumesc
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Sunt din Galati. Nu te apropia de nimc de acolo! Dar absolut nimic! Niciodata, de cand sunt pe forumul asta, n-am vorbit mai serios. Nu vorbesc din auzite.mulțumesc, mulțumesc mult, alegeam varianta cu galatiul, pentru ca plecarea pe termen lung la Otopeni ma distruge financiar. Dar, am ales ce e mai bun pentru mine. M-am decis în ultimul moment sa aleg clinica ametist din Otopeni. Voi povesti în timp real, cum evoluează un tratament acolo și cum este tratat pacientul
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 13, 2019 Da, de mâine, mai am de făcut o investigație importanta. Voi ajunge mâine la Otopeni și de luni ma voi muta acolo pentru un tratament ce va dura doua luni la clinica ametist Te ai facut investigatoare mai doamna igz mai ? =))
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 13, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 13, 2019 Te ai facut investigatoare mai doamna igz mai ? =))m am referit la o investigație medicala. Voi face un ecograf cu substanta de contrast la sanador. E ok?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 13, 2019 m am referit la o investigație medicala. Voi face un ecograf cu substanta de contrast la sanador. E ok? aaa pai zi asa bre am crezut ca reintroduci in grila tv serialul ala de pe timpuri cu dosarele x =))
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 14, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iunie 14, 2019 Domnule, xtreme, cred ca nu ai nimic bun de făcut în viata 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum