Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

ok,daca tu asa gandesti si asa te exprimi,sincer,esti un badaran.cand vrei sa ajuti,o poti face si intr un stil mai nobil,nu cu badaranie,sau mai simplu.daca nu vrei sa ajuti,abtine te de la exprimarea ca o ard pe cersetorie.nu e frumos

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Gata , cre' ca m-ai convins ...iti trimit pachete-pachete

In de care bacnote sa fie ? ....sau monezi  ?

• Like 1
Postat

Gata , cre' ca m-ai convins ...iti trimit pachete-pachete

In de care bacnote sa fie ? ....sau monezi ?

vezi de sărăcia ta, ca pe tine chiar a vrut lumea sa te ajute, dar nu sesizezi nimic în ignoranță ta
  • Like 1
Postat

vezi de sărăcia ta, ca pe tine chiar a vrut lumea sa te ajute, dar nu sesizezi nimic în ignoranță ta

Nu te astepta la ajutor aici, au ramas sechelele societatii...

Iti doresc multa sanatate si fericire, mi-as dori sa te vad bine!

Amada.

Reputație: -1394
Postat

Gata , ti-ai revenit la forma initiala , acum du-te rasule imbalsamat de aici . Cum draq  , stau eu in nadejdea la lumea de aici ? Caterincoasa mai esti .

Ce n-ai reusit in 8 ani aici , pierduti in zadar (cu toate ca preconizez mult mai multi ani) , vrei sa scoti parleala pe fraierii care pun botul la harneala ta .

Am facut rost, la prima ora a diminetii , de una d'aia cu Eminescu. Unde sa ti-o trimit ?

• Like 2
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

NU FITI PRIMII CARE RIDICA PIATRA !!!!

Vizitator loving boy
Postat

Așa, stați printre ultimii.

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

nesimtitule

Arghhhhhhh  :rax2

Pardoooon  :slap2

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

ok,daca tu asa gandesti si asa te exprimi,sincer,esti un badaran.cand vrei sa ajuti,o poti face si intr un stil mai nobil,nu cu badaranie,sau mai simplu.daca nu vrei sa ajuti,abtine te de la exprimarea ca o ard pe cersetorie.nu e frumos

Mamae, am “admirat” dintotdeauna pierderea totală a simțului ridicolului, la (prea) multe prestatoare. ZERO, să-mi bag pula.

Comes with the job...?

Postat

Bună ziua, dragilor. Am nevoie de tratament, de fapt sa continui ce am început, dar trec printr-o criza financiara. De 3 luni, nu mai prestez servicii și toată speranța mea e în voi. Pentru întrebări și nelămuriri, va rog sa ma contactati

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Bună ziua, dragilor. Am nevoie de tratament, de fapt sa continui ce am început, dar trec printr-o criza financiara. De 3 luni, nu mai prestez servicii și toată speranța mea e în voi. Pentru întrebări și nelămuriri, va rog sa ma contactati

În România serviciile medicale sunt gratuite

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator renesmee
Postat

Bani de anunțuri, ai....

post-273746-0-82204800-1563971829_thumb.png

post-273746-0-78436500-1563971855_thumb.png

Postat

Poftim, rautate ieftina si de cacat!

Scumpe sunt anunturile alea.  :slap2

In Romania nu toate serviciile medicale sunt gratuite, iar daca vrei sa nu dai coltul, platesti. Plm.

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Știind ca ai o boala care mâine-poimâine dai colțul, ție îți trebuie partener și sex in 3?

Wtf?!

Mai degrabă ai vorbi cu o asociație ceva , sa te ajute ... Bineînțeles ca trebuie DOVEDIT totul,nu ca aici ...

De 3 luni? Pai scuza-ma doamna, trebuia sa iei pana acum legătura cu cineva care îți poate mediatiza cazul,nu sa cauți sex in 3 ,parteneri,anunțuri etc.

Postat

Știind ca ai o boala care mâine-poimâine dai colțul, ție îți trebuie partener și sex in 3?

Wtf?!

Mai degrabă ai vorbi cu o asociație ceva , sa te ajute ... Bineînțeles ca trebuie DOVEDIT totul,nu ca aici ...

De 3 luni? Pai scuza-ma doamna, trebuia sa iei pana acum legătura cu cineva care îți poate mediatiza cazul,nu sa cauți sex in 3 ,parteneri,anunțuri etc.

nu mai am anunț de mult. Eu nu mai fac sex de 3 luni
Vizitator renesmee
Postat

nu mai am anunț de mult. Eu nu mai fac sex de 3 luni

Eheee, ma minti la ochi ...

post-273746-0-84432900-1563974059_thumb.png

Vizitator renesmee
Postat

sunt anunțuri pentru virtual

Da,da,stim...
Postat

În România serviciile medicale sunt gratuite

da, sunt gratuite, dar pana la clinica, ma costa transportul, cazarea și mâncarea. Pentru asta îmi trebuie 300 RON. Sper sa ii strâng pana pe 4 august. Pe 5 am tratament. Mulțumesc tuturor celor care vor sa ma ajute
Postat

Eheee, ma minti la ochi ...

de florii, anul acesta, a fost ultima oara când am făcut sex. Oare știi tu mai multe și eu nu știu?
Vizitator renesmee
Postat

de florii, anul acesta, a fost ultima oara când am făcut sex. Oare știi tu mai multe și eu nu știu?

Femeie, nu ma interesează când ți ai tras-o tu ultima oară , ai înțeles? Sunt cam sătulă de vrăjeala ta ieftină..

Ai zis ca ai copii mari, da? Chiar nu au 300 lei , bre? Ce dracu tot minti aici ...pe bune!

Postat

Poftim, rautate ieftina si de cacat!

Scumpe sunt anunturile alea. :slap2

In Romania nu toate serviciile medicale sunt gratuite, iar daca vrei sa nu dai coltul, platesti. Plm.

deci, în 3 luni de zile, cred ca am cheltuit în jur de 100 mi-l vechi, cu toată gratuitatea. Am rămas falita, de nu mai am bani nici mâncarea sa o cumpăr. Și am nevoie de multe legume și fructe, nu carne
Postat

Femeie, nu ma interesează când ți ai tras-o tu ultima oară , ai înțeles? Sunt cam sătulă de vrăjeala ta ieftină..

Ai zis ca ai copii mari, da? Chiar nu au 300 lei , bre? Ce dracu tot minti aici ...pe bune!

au cheltuit toate economiile lor cu mine, inclusiv împrumuturile și transporturile la Otopeni. Totuși nu e sac fără fund. Oare crezi ca am copii miliardari? Au și ei familie, copii, chirii, etc

Postat

da, aia 300 lei și nu e vorba numai de aia. E doar o prioritate urgenta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...