xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Ai citit ce a scris? Am hartia de la medic cu suspect... Nu cred, ba stii ceva, nu vreau sa cred ca e grav!Femeia asta nu moare, nu si asta! Nu e nevoie sa trimiteti bani, nu are tratament si nu o sa aiba. Si atunci ce scrie in prima postare ca doreste ajutor moral si financiar? Daca nu are nevoie de tratament Hartia de ce nu e postata? Ba nene pai ce facem pe site-u asta mergem sa ne golim boashele ? Sau e site de pomana publica pt nevoiasi?
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Varule era nevasta lui nu vreo veverita nocturna aici e drama Pai sa nu ti bagi _)_ n ea de casnicie asa barem mergem la muieri platite stim o treaba ne fura si chilotii din c.r si gata da,era nevasta lui.Intre ea si muierile platite,nu era vreo diferenta,pentru ea,si ele,e tot un bou bun de munca si de muls de bani :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 da,era nevasta lui.Intre ea si muierile platite,nu era vreo diferenta,pentru ea,si ele,e tot un bou bun de munca si de muls de bani :) ce ma rad acum cand ma intalnesc cu ea si ragaie de foame cu pensie de 1200 de lei =)) si tot pe cucoana face
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Femeia asta nu moare, nu si asta! . :)Ba da.Toti o sa murim.Pana si stelele se sting. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Si atunci ce scrie in prima postare ca doreste ajutor moral si financiar? Daca nu are nevoie de tratament Hartia de ce nu e postata? Ba nene pai ce facem pe site-u asta mergem sa ne golim boashele ? Sau e site de pomana publica pt nevoiasi? E site pe care faci laba. ;)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 ce ma rad acum cand ma intalnesc cu ea si ragaie de foame cu pensie de 1200 de lei =)) si tot pe cucoana face https://i.imgur.com/YUT3Dp3.gif
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 :)Ba da.Toti o sa murim.Pana si stelele se sting. :) Nu inaintea mea. :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 E site pe care faci laba. ;) N-am la ce Daca asta e site de laba eu sunt Kwame Nkrumah
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Sti care e ideea si intrebarea in acelasi timp? Ba ca tu te ai nenorocit foarte bine decizia ta viata ta de ce trebuie ulterior ca pentru faptele tale sa sufere si altii ..copii nu au nici o vina in povestile de genu dar nici nu au o viata normala in astfel de medii familiarePermite-mi sa te contrazic un pic, argumentand, evident.Am cunoscut o doamna directoare, cu muulte facultati si mastere in spate, cu un copil vai de capul lui, plimbat pe la toate usile, pt ca deh, madam este femeie de cariera, nu mama, nu gospodina.Si am intalnit si cateva prostituate care ar fi fost in stare sa iti ia gatul pt copilul lor. Cunosc o femeie maritata, are 2 baieti. Le-a facut toate poftele, baiatul cel mare studiaza in UK, cel mic este la o gradinita privata in Buc profil german. A cumparat un teren "la tara", unde ridica o casa pt a se retrage la batranete. In Buc, are 2 apart cumparate, unul in care sta sotul cu baiatul cel mic, celalalt in chirie, ea platind chiria apart unde lucreaza, practic din chiria apart propriu. Daca baietii, prin absurd, vor afla vreodata meseria mamei, cam ce ar putea sa ii reproseze? Ca s-a ocupat de educatia lor, le-a facut toate poftele si au fiecare casa lor. Asa daca afla copilul si tu ai praful de pe toba, vine copilul si zice pai ce ai facut mama? Ai supt degeaba sau pentru bani? Vezi cat de mare e diferenta? Atat intre femei de societate cat si intre curve.Suntem diferiti cu totii, ca doar nu suntem trasi la indigo. 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Nu inaintea mea. :) Nu tu inaintea mea ma duc eu primu sa te astept :) Vreau sa mi platesti ultimele polite pe aceasta lume
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Nu inaintea mea. :) https://66.media.tumblr.com/01a8f4405458c20aa558f13adfde5d05/tumblr_inline_p731tmOjFV1qmpb1b_640.gif i'll bring u back :P
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Permite-mi sa te contrazic un pic, argumentand, evident.Am cunoscut o doamna directoare, cu muulte facultati si mastere in spate, cu un copil vai de capul lui, plimbat pe la toate usile, pt ca deh, madam este femeie de cariera, nu mama, nu gospodina.Si am intalnit si cateva prostituate care ar fi fost in stare sa iti ia gatul pt copilul lor.Cunosc o femeie maritata, are 2 baieti. Le-a facut toate poftele, baiatul cel mare studiaza in UK, cel mic este la o gradinita privata in Buc profil german. A cumparat un teren "la tara", unde ridica o casa pt a se retrage la batranete. In Buc, are 2 apart cumparate, unul in care sta sotul cu baiatul cel mic, celalalt in chirie, ea platind chiria apart unde lucreaza, practic din chiria apart propriu. Daca baietii, prin absurd, vor afla vreodata meseria mamei, cam ce ar putea sa ii reproseze? Ca s-a ocupat de educatia lor, le-a facut toate poftele si au fiecare casa lor.Asa daca afla copilul si tu ai praful de pe toba, vine copilul si zice pai ce ai facut mama? Ai supt degeaba sau pentru bani?Vezi cat de mare e diferenta? Atat intre femei de societate cat si intre curve.Suntem diferiti cu totii, ca doar nu suntem trasi la indigo. Sti care e ideeaCa exemplele negative predomina maxim in astfel de anturaje Dar cum ai spus si tu ca nu exista padure fara uscaturi
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Permite-mi sa te contrazic un pic, argumentand, evident.Am cunoscut o doamna directoare, cu muulte facultati si mastere in spate, cu un copil vai de capul lui, plimbat pe la toate usile, pt ca deh, madam este femeie de cariera, nu mama, nu gospodina.Si am intalnit si cateva prostituate care ar fi fost in stare sa iti ia gatul pt copilul lor.Cunosc o femeie maritata, are 2 baieti. Le-a facut toate poftele, baiatul cel mare studiaza in UK, cel mic este la o gradinita privata in Buc profil german. A cumparat un teren "la tara", unde ridica o casa pt a se retrage la batranete. In Buc, are 2 apart cumparate, unul in care sta sotul cu baiatul cel mic, celalalt in chirie, ea platind chiria apart unde lucreaza, practic din chiria apart propriu. Daca baietii, prin absurd, vor afla vreodata meseria mamei, cam ce ar putea sa ii reproseze? Ca s-a ocupat de educatia lor, le-a facut toate poftele si au fiecare casa lor.Asa daca afla copilul si tu ai praful de pe toba, vine copilul si zice pai ce ai facut mama? Ai supt degeaba sau pentru bani?Vezi cat de mare e diferenta? Atat intre femei de societate cat si intre curve.Suntem diferiti cu totii, ca doar nu suntem trasi la indigo.prea bati moneda pe ce are,nu ce este.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Nu tu inaintea mea ma duc eu primu sa te astept :) Vreau sa mi platesti ultimele polite pe aceasta lume Vrei sa platesc eu datoriile tale?Stiu ca tii la mine, nu ma mai provoca, ca si eu tin la tine, dar o sa fac ce trebuie, nu ce vrei...Nu simt ca meriti sa te ridic, deloc, fa ceva pentru mine... Gandeste in viitor, ce si cat de mult ai vrea... Fortez nota, dar cand scap de cei care imi rup aripile... nu te uit.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Vrei sa platesc eu datoriile tale?Stiu ca tii la mine, nu ma mai provoca, ca si eu tin la tine, dar o sa fac ce trebuie, nu ce vrei...Nu simt ca meriti sa te ridic, deloc, fa ceva pentru mine... Gandeste in viitor, ce si cat de mult ai vrea... Fortez nota, dar cand scap de cei care imi rup aripile... nu te uit. Pai aia zic daca trebuie sa le dai la genunche dale si din partea mea ;)
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 prea bati moneda pe ce are,nu ce este.Pai totul se rezuma la bani, nu? Pana si acest topic tot din acest motiv a fost deschis, nu?Pai ce este la suprafata, am stabilit deja, nu?Dar maxim din ce se poate intampla ar fi sa fi si curva si proasta si saraca. Mai bine esti doar curva si stii de ce, nu degeaba. 4
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Pai aia zic daca trebuie sa le dai la genunche dale si din partea mea ;)Elimin abuzul tatalui si-ti dau libertatea... Ai sti macar in care geam sa-ti spargi capul?Fine.Nimic nu te mai tine. In puscarie nu te caut. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Pai totul se rezuma la bani, nu? Pana si acest topic tot din acest motiv a fost deschis, nu?Pai ce este la suprafata, am stabilit deja, nu?Dar maxim din ce se poate intampla ar fi sa fi si curva si proasta si saraca. Mai bine esti doar curva si stii de ce, nu degeaba. Sti cand e cel mai rau moment in viata asta?Cand iti pierzi simtul mandriei si pentru o bucata de paine faci orice 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Pai totul se rezuma la bani, nu? Pana si acest topic tot din acest motiv a fost deschis, nu?Pai ce este la suprafata, am stabilit deja, nu?Dar maxim din ce se poate intampla ar fi sa fi si curva si proasta si saraca. Mai bine esti doar curva si stii de ce, nu degeaba.stii că am fost The Deceiver, nu?Ring a Bell? :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Elimin abuzul tatalui si-ti dau libertatea... Ai sti macar in care geam sa-ti spargi capul?Fine.Nimic nu te mai tine. In puscarie nu te caut. ;) :( acolo s 2 gasti care duc razboicautati si necautati aia necautati fac nenorociri mari nu mai au motivatie macar ca maine isi vad familia la vorbitor
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 stii că am fost The Deceiver, nu?Ring a Bell? :)M-ai pierdut. Nu pricepui :))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Elimin abuzul tatalui si-ti dau libertatea... Ai sti macar in care geam sa-ti spargi capul?Fine.Nimic nu te mai tine. In puscarie nu te caut. ;) Mda eu vb serios si tu o dai la ironi Ai fost internata in spital acum vreo luna din cate stiu Sa mor de nu daca am fi vorbit mai serios de a lungu vremii de nu treceam pe la tine cu cate ceva Intradevar viata ma facut piatra dar tot mai am un gram de suflet
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 :( acolo s 2 gasti care duc razboicautati si necautati aia necautati fac nenorociri mari nu mai au motivatie macar ca maine isi vad familia la vorbitor Esti liber. Prima parte a drumului este protejata de mine, spor la maturizare ca restul faci singur. ;)Bine, cand te trezesti din betie. :)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 M-ai pierdut. Nu pricepui :)) Stiu :)in nume gasesti si raspunsul.The Deceiver.To deceive.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 6, 2019 Esti liber. Prima parte a drumului este protejata de mine, spor la maturizare ca restul faci singur. ;)Bine, cand te trezesti din betie. :) Esti ciudata dar intr.un fel gandesti ca si mine Ia zimi tu mie ca nu mergi pana n panzele albe ca sa ti aperi propria persoana si acel ceva la care tii ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum