Sari la conținut

Fereastra Mesaj Important Premium Membership

Vizitator altu2

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

@Admin and/or @Mods,

De ceva vreme incoace dupa logare se deschide automat pe pagina principala o fereastra cu titlul: Mesaj Important, ... Premium Membership.

Lucrand de pe PC nu-i nici o problema. Click coltul dreapta sus, se inchide si-mi vad de treaba. Sigur, un pic enervant e ca la fiecare intoarcere in meniul principal reapare. Trecem si pe asta.

Chestia neplacuta e cand accesez forumul de pe mobil. Ei, aici incepe distractia. "Lucrand" de pe mobil, sa inchizi acea fereastra e munca de Sisif. Mai nou stau si ma gandesc de cinci ori inainte de a accesa forumul (de pe mobil) daca se merita sa-mi refac "stocul" de nervi ce se invartosesc in jurul meu in timpul repetatelor tentative de a inchide blestemata aia de ferastruica.

Intrebare: se poate face ceva, constructiv, ca acea fereastra sa se poata inchide usor si cand accesez forumul de pe mobil?

O zi buna,

PS: atasez un Pint Screen cu nabadaioasa fereastra.

PPS: banuiesc ca nu sunt singurul care are aceasta neplacere. Poate ca-s io mai sensibil.

PPPS: sper ca am deschis topicul in zona adecvata.

post-70055-0-29815300-1369924375_thumb.jpg

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

Mocule, ma scuzi ca raspund, nu imi era adresat mesajul dar am facut o proba... si de pe mobil si de pe PC, nu apare ce spui tu...

E posibil ca aceasta 'avertizare' sa fie activa doar pentru anumiti membri, poate pentru cei necolorati.

Asa ca "pune mana" :PCx si coloreaza-te, baga 2-3 recenzii si e suficient. ;)

• Oras:pretutindeni
Postat

Sigur ca e pentru cei necolorati. Este si o inadvertenta: in acea fereastra se specifica ca un cont Premium este 4 euro/luna in timp ce in prima pagina este specificat 3 euro+TVA. Care o fi adevarul? :slap2

Vizitator altu2
Postat

@dorinel18, multumesc de sfat.

1. Evident, ferestra e doar pentru cei care n-au "pete de culoare".

2. Nu-mi doresc nici un fel de culoare.

Cenusiul asta obscur ma "imbraca" suficient.

O zi buna,

Vizitator altu2
Postat

@clontosul:

Salutare colegule.

Partial ai dreptate. Ca in bancul cu rabinul.

Dar, cred ca si administratia are. In cazul asta.

Calcul: 3 Euro x 1,24 = 3,72 Euro. Rotunjit 4 Euro.

E o presupunere a mea, care are la baza o aritmetica banala. Acuma, ce-i drept, data viitoare nu-mi da probleme cu integrale de volum ca nu mai stiu sa le fac. Ce-i drept, intr-o vreme eram as (si) la asa ceva.

O zi buna si tie,

Postat

1. Daca postarea ta initiala se referea clar la membrii cenusii, fii sigur nu ma bagam in seama. Chiar am vrut sa verific, sa nu scriu prostii... s-a confirmat se pare ulterior.

2. Nici noi nu ne dorim neaparat vreo culoare care sa te "imbrace", ne-am simti mai bine pe acest forum citind cate-o recenzie din partea ta. Atata tot! ;)

E mai greu sa inteleaga treaba asta cei care nu sunt din Cluj sau nu au "crescut" cu recenziile tale...

Toate bune! :hihat

• Administrator
Reputație: 114583
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@clontosul:

Salutare colegule.

Partial ai dreptate. Ca in bancul cu rabinul.

Dar, cred ca si administratia are. In cazul asta.

Calcul: 3 Euro x 1,24 = 3,72 Euro. Rotunjit 4 Euro.

E o presupunere a mea, care are la baza o aritmetica banala. Acuma, ce-i drept, data viitoare nu-mi da probleme cu integrale de volum ca nu mai stiu sa le fac. Ce-i drept, intr-o vreme eram as (si) la asa ceva.

O zi buna si tie,

Domnule mocu artimetica dumneavoastra e buna.

Asa cum a scris si dorinel18 mai sus, acea fereastra apare doar membrilor din grupul ucenici. Promovand la grupurile urmatoare reclama dispare.

Din pacate nu o putem customiza.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator altu2
Postat

@pisicuts

Multumesc pentru aprecierile legate de nivelul meu de stapanire al aritmeticii.

Revenind la "chiftea", nabadaioasa ferestruica, subiectul acestui topic, eu nu am cerut customizare. Nu cer favoruri.

Am solicitat, daca e posibil, tehnic, printr-o mica modificare, ceva acolo, ca acea fereastra sa se inchida la fel de facil si de pe mobil ca de pe PC.

Sincer, de pe mobil e un chin. Incerci si de 10 ori, ori mai mult chiar, pana sa se inchida. Si nu am degete de tzapinar. Ce-i drept nu-s nici de pianist. Chit ca mi-as dori.

Ideea, ca sa privim pragmatic lucrurile, strict comercial, cred ca numarul accesarilor de pe mobil a forumului, de catre userii cenusii, necolorati, poate fi serios afectat de acest impediment. Mare pentru utilizator, creator de disconfort, si, marunt, zic eu, pentru staff, care din cate am inteles (dedus) este "toba de carte" in a modela aplicatiile pe gustul tuturor utilizatorilor. Or accesari mai putine, inseamna trafic usor diminuat. Ceea ce nu cred ca va doriti.

Astea de sus au fost pentru a atinge "coarda sensibila".

Daca se poate face ceva, bine. Daca nu ... ramane ca-n tramvai.

O zi buna,

Postat

mocu, daca nu te loghezi, fereastra resprectiva nu apare. O posibila solutie: intri nelogat, citesti forumul si te loghezi doar daca vrei sa postezi. Oricum, lipsa respectivei ferestre atunci cand esti nelogat mi se pare ca favorizeaza vizitatorii in dauna membrilor...

Vizitator altu2
Postat

mocu, daca nu te loghezi, fereastra resprectiva nu apare. O posibila solutie: intri nelogat, citesti forumul si te loghezi doar daca vrei sa postezi

...

Cautatorule, ai dreptate, ca de obicei.

Dar, de data asta, iarasi partial. Tot ca-n bancu' cu rabinu' (ai si tu dreptate, am si eu dreptate).

Evident ca am incercat, de la inceput, si aceasta varianta.

Pe langa alte inconveniente ale accesarii nelogat (nu poti vizualiza, prin hight-lighting, postarile necitite, nu vezi poze, etc.), mai apare un alt mare inconvenient. Major.

Intrand nelogat, in coltul din dreapta jos al paginii se deschide o fereastra mica, rosu/rozalie/cyclam, care te invita sa te loghezi. Asta n-ar fi mare problema. Dar, cand faci zoom-in in pagina, sa maresti dimensiunea caracterelor, sa poti citi ceva (cu/fara ochelari, la mine cu), dracia naibii, fereastra aia rosu/rozalie/cyclam, la care io-i zic "timbru", creste al naibii de repede si-ti acopera intreg ecranul mobilului, asa ca ciuciu citit ce scriu confratii.

Ma repet, chestia ma deranjeaza cand accesez forumul de pe mobil. Acolo apare buba. De pe PC, solutiile sunt facile.

Am incercat fel si fel de nazbatii, dar fara rezultate concludente.

Am crezut ca un sprijin tehnic din partea staff-ului, si accentuez, inca o data, nu un favor facut mie, nu o customizare a produsului pentru mocu (altu, altu2, si ce o mai urma), ei bine, acea imbunatatire a produsului oferit clientilor, s-ar putea face. Poate am gresit eu. Poate-s un naiv.

Partea cea mai nasoala e ca nici nu poti, cu fereastra aia activa (Mesaj Important Premium Membership) sa te deloghezi, si sa iti "stergi urmele" pasilor facuti pe mobil. Si asta e total belicos pentru cineva care are familie, si care, nu cu rea intentie, cand isi uita telefonul pe un colt de noptiera, sa aiba ghinionul sa fie sunat si bau-bau-ul, binevoitor sa ti-l aduca. Si daca bau-bau-ul, din intamplare, nu cu rea intentie, face ceva manevre aiurea prin meniu, cade bomba.

Atasez poza si cu "timbrul" rosu/rozaliu/cyclam, print-screen de pe PC. Mentionez, din nou, pe mobil, acel timbru cand faci zoom-in creste precum Fat Frumos, de zece ori mai iute ca zmeul cel rau (iar aici zmeul cel rau e scrisul).

post-70055-0-53985500-1369932843_thumb.jpg

Postat

Buna ziua stimabililor,

Nu stiu daca postez unde trebuie, dar pana nu incerci nu sti exact unde/ cum/ce prin umare fereastra mentionata in posturile anterioare este destul de enervanta si ar trebui sa fie pe principiul daca vreau nu in mod obligatoriu, este ca o reclama agresiva din punctul meu de vedere.

Tot in posturile anterioare am vazut ca se face referire la diferentele dintre un user si nonuser .

Nonuser-ul are avantajul ca nu trebuie sa fie nici membru VIP, senior, maistru sau curvar ucenic ca sa f..a ceva.In caz ca vrea sa aiba parte de distractie doar trebuie sa arunce din cand in cand o privire, nu trebuie sa marcheze vizitele printr-o recenzie, nu este (ne)banat ca a facut off-topic la greu, nu este stresat de ploaia de mail-uri de off-topic.La 10 mesaje de off topic apare un mesaj care face referire stricta la produsul comercializat.

Profil user - reclama agresiva upgrade cont, acces la PM, acces de a primi off topic-urile care nu au nicio legatura cu ceea ce este numit recenzie.

Daca-mi permiteti as propune ca atunci cand esti nonuser(ne-logat) sa nu poti vedea recenziile, numere de telefon, pozele atasate in acest fel numarul de membri va incepe sa creasca iar daca v-ati gandit la profit si acesta va fi increstere depinde de ceea va doriti.

O zi buna domnilor,

Vizitator Fater
Postat

Domnule mocu artimetica dumneavoastra e buna.

Asa cum a scris si dorinel18 mai sus, acea fereastra apare doar membrilor din grupul ucenici. Promovand la grupurile urmatoare reclama dispare.

Din pacate nu o putem customiza.

Cu problema asta ma lupt si eu! Nu vreau customizarea ferestrei respectiv, ci numa daca ai putea sa bagi un X mai mare in colt cu care sal inchid. Cum de obicei intru de pe mobil si nu voi mai fi colorat in veci (sper sa nu ma insel!!), ma lupt cam mult cu fereastra aceea. Pana cand reusesc sal inchid. Din greseala minim 10-15 sectiuni ale forumului vizitez pana cand reusesc sa "vanez" afurisitul ala invizibil de x minituarizat.
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...