Sari la conținut

Bianca BBW, 0767700990 , Nerva Traian , Papazoglu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

BLONDA, tanara apetisanta cu forme apetisante, ofer servicii de oral, normal, sex intre sani, uro activ, 69, anal si alte fantezii. Te astept in compania mea pentru a petrece clipe de neuitat .

post-35356-0-16289900-1370008942_thumb.jpg  post-35356-0-25117800-1370008984_thumb.jpg post-35356-0-08445700-1370009011_thumb.jpg post-35356-0-58695500-1370009053_thumb.jpg

Dragi compatrioti  ,

Am gasit pe AT anuntul de mai sus , am vazut ca fata nu figureaza in baza noastra de date , si m-am bagat , permiteti sa raportez :

Nume de scena : Bianca .

Locatia : sector 3 , pe Str. Papazoglu , cam 100 metri  de la intersectia cu Nerva Traian , un bloc pe stanga cu multe scari , va ghideaza dra. , nu e greu de ajuns . Este un apartament maricel cu 3 camere ( 2 dormitoare ) , unde mai presteaza cu 2 colege ( nu le-am vazut , desi erau in locatie ) . Apartamentul este curat , camera de lucru normala  , un pat bunut , mare ( si dra e mare ….) , baia mare bine echipata  , o cada moderna cu jacuzzi , curata , apa calda rapid , prosop nou , totul OK , de apreciat .

Date contact : Tel 0767700990 ( 0767.700.990 ) , programare cu 1-2 ore inainte , nu face programari cu o zi in avans .

Semn zodiac : Nu stiu !

Program : 11.00 – 21.00 .

Detalii servicii : normal pro , oral  nepro ( posibil COB , fara CIM ) , anal , 69 , cunni , uro activ  , insa nu saruta pe gura , nu face FK , aici este o problema pentru mine ….

Tarifare :  50 Lei / Finalizare  sau 100 Lei / ora .

Aspect fizic : blonda vopsita cca. 24-25 de ani , de cca. 163 - 165 cm  / cca. 80 kg , rotunjoara la fata ,  ochi caprui , par usor peste umeri , la corp masiva , voinica , ca in picturile lui Rubens  , voluptoasa  , sani cam micuti  nr. 2-3 ( i-ar fi stat mai bine cu un 4-5 , zic eu ) , dar obraznici ,  burtica , picioare solide, un posterior mare , dantura OK , clar un BBW clasic .

Confirm pozele postate pe AT .

Detalii intalnire :

M-am prezentat exact la ora discutata , a deschis Bianca , era intr-o rochie draguta care permitea vizionarea din start a formelor ei generoase , pe tocuri inalte , m-a invitat intr-unul din cele 2 dormitoare disponibile . Am venit cu un cadou ( bineinteles ca de obicei , o sticla de vin rosu de buna calitate , productie 2001 ,  eu sunt generos la cadouri , si pentru prieteni si pentru fete ) . Am discutat ca stau o ora si am decartat banii anticipat . Fata e cumintica , incepatoare , de bun simt , respectuoasa ,  nu prea este comunicativa , poate ca datorita faptului ca pot sa ii fiu cu usurinta tata s-a blocat , sau cine stie , poate in general nu comunica ….nu am putut lega mai mult de 2 vorbe , asa ca am plecat glont la baie pentru un mic dus , apoi am revenit  .Mi-a spus ca nu accepta CIM , si ca nu saruta ( aici m-am cam desumflat , asta este , greseala mea , iarasi am uitat sa intreb de treaba asta ….) . Am inceput cu usoare mangaieri , saruturi pe corp , apoi am coborat la floricica drei , dar am constatat ca nu reactioneaza pozitiv , asa ca m-am oprit si am invitat-o pe ea la un oral , sa-l trezeasca pe ala micu ….oralul este de incepatoare , subtire de vara  , s-a ocupat exclusiv numai de capul soldatului , ce oo , ce DT , nimic ….in sfarsit totusi soldatul se ridica si mai departe incercam un lady on top , sa vedem cum merge , Bianca se aseaza cu genunchii jos langa mine si incepe sa se miste usor , usor ..aici parca e mai bine , ii sug tatele si o mangai pe soldurile si pe fundul mare si generos ….Bianca lucreaza in continuare , dar mecanic , fara implicare , si am senzatia ca nu simte nimic …o intreb : esti bine ? iti place macar putin asa ? Zice ca da , dar nu sunt convins ….eu ma simt cam stingher ….asta este , totusi soldatului meu ii place si ramane in erectie maxima , Bianca nu comenteaza si continua sa se miste peste mine  , simt nevoie de sarutari , Fk , putina tandrete  , dar nu este de unde…… , dupa vreo 10-15 minute ma hotarasc sa schimb pozitia , o rog sa stea pe genunchi cu capul pe brate  si sa ma lase pe mine sa vin pe la spate , ma asez in picioare la marginea patului  , ma infig in ea si incep sa pompez energic in pozitia caprei , variez viteza , Bianca baga si ea niste contre timide , lucrez serios la fundul ei mare si lat , o mangai pe fese , aud pentru prima data ceva gemete usoare de placere ( oare ? ) , in final termin inainte de a obosi . Ma uit la ceas , mai am vreo 10 min. , in acel moment bate colega ei la usa sa intrebe cat mai stam , etc , ca vrea ea camera pentru un client ….noroc ca terminasem ….asta m-a deranjat , nu se face ….mai ales ca eram in timp clar …merg la baie , ma imbrac , o salut pe dra. si plec . 

Note :

Aspect fizic : fata : 7 , ochii : 8, corp : 8 (  posteriorul 9 ,  picioare 8 , sanii 7 )

Normal : 8 

Anal : face dar nu am incercat , deci fara nota .

Oral : 5

GFE : 5

Nota generala : 7,40 . 

Comentariu & concluzia finala : fata este incepatoare , timida , nu comunica  suficient . Are oferta de pret bunicica , dar pentru mine mare dezavantaj ca nu saruta , nu Fk , nu imbratiseaza , initiativa minima , GFE este in mare suferinta . Daca puteti trece de astea , recomand la fanii BBW exclusiv , corp bun de framantat si bun de ….stiti voi ce  !

Sa auzim numai de bine !

O.

• Like 10
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.