danydaddy Reputație: 214 Postat Mai 8, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 8, 2019 Salutare,Cel mai bun prieten al meu se însoară în August și pentru că vreau să îi organizez petrecerea burlacilor, m-ar interesa dacă aveți vreo recomandare pentru o astfel de dansatoare. Vă mulțumesc anticipat!
mark2000 Reputație: 3125 Postat Mai 10, 2019 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Mai 10, 2019 vrei doar sa iti danseze sau mai mult de atat ? 1
lesbianul Reputație: 757 Postat Mai 16, 2019 Oras:Cluuuuj Oras:Cluuuuj Postat Mai 16, 2019 Sincer, nu m-as baga la asa ceva ca arunci banii degeaba! Adica eu i-am aruncat :)) daca vrei petrecere de burlaci ai 2 variante: Aia clasica cu facut muci prin centru cu toata gasca Sau aia in care sunteti maxim 4 ficiori, luati wizzu pana in Amsterdam un weekend si va dati dauna totala acolo. Intre astea 2 variante mai e varanta unui salon de masaj in care ii platiti la ginerica un masaj la 4 maini si voua unu normal :) Streapteaseul nu mai intriga de mult timp .... cel putin la anii mei :) 4
danydaddy Reputație: 214 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Iunie 13, 2019 vrei doar sa iti danseze sau mai mult de atat ?Aș vrea doar să danseze, ai vreo recomandare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum