rodrigo Reputație: 640 Postat Mai 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2013 SAPTE pisicute sexy si senzuale, te invita intr-o ambianta intima, rafinata, discreta masaj de relaxare body senzual erotic cunilingus fantezii, dus asistat, mangaieri, atingeri senzuale pana la finalizare de vis, 31 May 17:580768.468.956/ 0734.256.618 Bucurestiemail: moulinrougemassageerotic@yahoo.comsite: www.moulinrougemassage.ro AT N-o sa preiau pozele din anunt ca nu au nici o legatura cu realitatea. Nici cele de pe site. Nici macar adresa de pe site. Am sunat la anuntul de sus, mi s-a spus ca adresa e vis-a-vis de Intercontinental si ca sunt doua fete disponibile. Am ajuns, era un apartament cu 3 camere (cred), doar o fata era disponibila cealalta nu mai era acolo. Dubios dar ... fata ramasa nu era respingatoare. Baie mare cu trecere prin hol (cand iesi din baie esti vazut si de pe holul blocului daca e deschisa usa apartamentului, dotata ok. Camera "standard", saltea direct pe jos, muzica de la un laptop. Fata, Deea daca am retinut bine, e bine proportionata, cu un portbagaj cam mare dupa gustul meu dar ... cam asa e pe malurile Dambovitei, nici macar lucratoarele cu corpul nu prea au grija de corpul lor .A inceput un masaj de relaxare energic, chiar mi-am simtit muschii relaxati dupa el. Lent, fara graba. Urmat apoi de cel erotic, aproape la fel de bun. Notele :Locatia 6. In centrul Bucurestului, greu cu parcarea pentru cei care merg cu masina, eu am fost cu taxiul cand am auzit unde e. Daca baga niste draperii in apartament sa nu mai dai bot in bot cu alti clienti, nota ar creste.Igiena / Curatenie: 8 Fata: 8Masaj relaxare: 9Masaj erotic: 8Pretul 100 Ron / 60' 6
zamfir88 Reputație: 17 Postat Iunie 13, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2013 salut,am fost si eu aici si acelasi lucru,teapa pozele,teapa locatia,2 fete destul de uratele pt 100 de lei ora,restul cica erau "ocupate"...mai incerc zona ca stau de curand aici..sunt destule pe balcescu-magheru..
limbafierbinte Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2013 Acum pret este 120 L/h...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum