blondasx Reputație: 50 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Tarif : 150 lei fin / 200 lei oraLocatie : bd unirii (zepter)Nr de telefon : 0762838612 1
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 10, 2016 Colega de locatie cine este?Kiss
blondasx Reputație: 50 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Te astept la noi laury
blondasx Reputație: 50 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Multumesc administratiei pentru actualizarea numelui topicului !
blondasx Reputație: 50 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Colega de locatie cine este?Kiss Si prima poza si setul sunt ale mele..prima,parul meu "luuuuuuuung" , setul cu extensii
steev Reputație: 410 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2016 BlondooAi zis tu ca toti nebunii vin la tine....Acum nu pot sa iau intalnirea cu aceasta domnisoara decat ca un pamflet... daca te duci la Blonda clar nu te duci sa te futi te duci sa faci caterinca cu ea si sa iti faci ceva mai multi nervi....daca o iei in serios si personal iti cam vine sa ii futi una sa iti ceri banii inapoi si sa pleci...sau sa fii de la inceput impacat cu ideeea ca ai aruncat cu banii pe fereastra. Stabilit cu donsoara acum cateva seri o intalnire cred ca era pe la ora 22.00 cam asa. Am contactat fata pe whatsaap cu jumatate de ora inainte si facut programare imi explica pe la Zepter. Ajuns la Zepter ma indruma....mda locatie destul de cunoscuta fosta locatie a Coryna44. Hmm fata destul de draguta ca si aspect...cam 1.60 inaltime, par blond tocuri si o tinuta sexy trasa la solar... Ma invita direct in camera de actiune...in bucatarie mai multe fete...deci mai are ceva colege dar din cate am tras cu ochiul ea e cea mai buna dintre ele Platesc amenda din propie initiativa o finalizare 100 Ron fata sta un pic cu mine si pleaca sa mai dea o vorba cu fetele pana eu ma dezechipez...ajunge in camera dupa ceva timp moment in care eram asezat in pat se dezbraca si ea si se pune langa mine in pat.... Ei na sa vezi si ne punem pe vorbit mai o caterinca una doo apucamar fix de ooo...stai asa ca ahaa si ihii mai o o guma mai o bomboana....destul de degajata atmosfera eu unul m am simtit bine...intr un final dupa ce se aseaza pe mine si mai facem ceva timp caterinca mangaieri una alta....imi zice ca oralul este protejat....e trist moment ca fix pentru oralul neprotejat am venit ii raspund.... pai stii ca in anunt scrie ca il face protejat....mai blondoo tu chiar crezi ca noi suntem cu mintea in pom si pomul in aer....Ii raspund ca anuntul vechi scrie destul de clar ca face oralul Np... care anunt vechi ca nu are nici un anunt vechi ca e noua.... apucamar fix de oo.... bai esti nebun mandro anunturile vechi de acum 1 2 ani cam asa.... A aaa ma stii de pe nimfomane ...... da printesa mea mica de pe nimfomane te stie Steev si uite iti face si un compliment ca ai mai slabit (chiar a mai slabit) ea: da stiu dar nu pot sa scap de burtica.....nu e nimic burtica e sexy nu ai ce sa faci si asa bronzata arati bine (chiar arata misto bronzata)Drep cado ca e baiatu informat a facut fata sex oral neprotejat asa un pic...mai faci si tu un pic nu ca se duce timpul....timpul pai pana acum am facut caterinca....mare pacat ca nu mi se soata pula la caterinca si mi se scoala decat la oral Np....off...mare pacat....e o mai suge ea un pic si pune balonul repede ca eram pe viteza superioara se ducea in pula mea timpul.... Trece donsoara deasupra mea neasteptat pupaturi pe gat ul iei si ea pe al meu....ceva bine noroc ca a facut oralul inainte ca altfel statea flasca....bai esti nebun dupa cateva minute ei na ca a obosit... ma intreaba daca schimbam si noi...ei cum sa nu schimbam ca pula mea noi iti dam tie bani sa te futem cum vrea pasarica ta....deci logic schimbam ca pula mea iesea din pizda iei deci schimbam... O luam pe la spate doggy nu ai cum sa gresesti cu aceasta pozitie....e ce trebuie intra bine deja auzeam gemete de placere or fi fost ele fake sau nu asta e...experienta conteaza mai ales daca are coloana sonora Dupa ce dam si noi mai asa ca oamenii dupa cum ziceam cu gemete cu strans de cersaf....nebunie pe bat ce sa mai zic PARTIDA ANULUI 2016 bai ghici ce se intampla frate daca iti vine sa crezi o deranjeaza prezervativul.....bai esti nebun cum ma te deranjeaza prezervativul....da ma o deranja ca nu sa udat si o jeneaza.....Pai zii mai fata asa ca si pe mine ma jeneaza prezervativul o facem fara ce pula mea....dai un ban da ai ceva frumos.... e nu ca nare cum... bine asa zic deci o scoatem bai si era asa de bine sa ma uit la curu tau care este ars de o tigara (jur ca ea a spus asta nu eu...eu doar am intrebat)...buun Deci o scoate pai si ce pula mea facem mai blondoo stau cu ea in mana nu ma faci la un oral... aaa nuu ca esti murdar bai esti nebun da ce am facut mai fata am bagat pula in cacat si ti am dat sa o sugi.... nu nu nu se poate mai ma duc sa ma spal.....a nu ca daca te duci sa te speli dureaza si ti se si lasa si dupa aceea trebuie sa te termin si dureaza evident pula mea dureaza.....aaa pai zii asa mai fata ca e chestie de timp sa stau chill pai si cum facem o intreb eu....pai nici ea nu stie cum facem.... E daca nu stii cum facem atunci uite ioa puneti tu toacele cat timp eu arunc prezervativul pe jos si stai in gununchi sa termin si eu pe tzatele tale....Ce pula mea nu sunt eu generatia McDonalds macar daca este 2016 si sunt cu Blondasx sa termin si eu glorios zis si facut isi ia o perna....a nu fata mea stai pe tocuri in fata mea si ma lasi si pe mine sa o iau la laba ca de asta am dat 100 de ron finalizarea sa o iau la laba si sa termin pe tzatele tale.....eee pai da este incomoda pozitia asta....e si sa ti-o iei la laba e incomod da na asta e viata.... Bai si o iau la laba pe asta micu ce vorbesti frate cum o freca propiitaru nu o fraca nimenea.... e si sa vezi ca dureaza...pula mea am stras paiul scurt am burta si pula mica nu e bai si Blondasx are o tzata mai mare si una mai mica ) nu le poti avea pe toate.... si termin intr un final pe semi ea stai ca se fereste bai mai ceva ca in Matrix...da deci COB pula...nu e nimic pentru ea sa inventat COP come on parchet este finalizare premium....bai repede sa dus sa ia servetelele sa se stearga pula mea zici ca am sperma acida....un nenorocit.... dupa ce se sterge stai sa ma stearga si pe mine ca mai mult pe mine am terminat decat pe ea...stai asa fataaaa ca ma duc la baie...nu e bai.....a pai stai sa vezi ca e apa rece pana iti faci dus....dureaza e lasa ca ma duc la baie pula mea de nespalat ce sunt .... La baie...nu prea cu dusurile barbatesti doar vreo doo de muere....Ba astea se spala frate ? inafara de dat cu creme si parfum se mai si spala pe bune acum? dau drumul la dus stiam ca o sa dureze pana vine apa calda (Evident ca pe vremea Corynei dadea ea drumul la dus pana venea apa calda) da na acum suntem la S.C. Graba in fine pana la urma vine si apa calda un pic si reusesc sa ma spal....imi aduce si donsoara un prosop mare macar ataat... Ies din dus fara papuci ca nu am nevoie....imi si spune sa nu fac apa pe jos...o intreb daca nu se duce si ea la baie...a nuu ca este apa rece hai mai ca am incalzit-o eu .... ajuns in camera incep sa ma imbrac desii aveam cam mult de uscat....imi pun chilotii pe mine si ajunge si donsoara in camera ca pleca mai devreme "sa isi faca dus" si ma informeaza sa ma grabesc ca are o programare in 10 minute... Hai ca ai dat grav de tot cu mucii in fasole....bai esti nebun acum dupa toate cele intamplate imi bagi placa asta veche cu ai o programare pula mea zii lui ala 15 minute... da si ca sa ma grabesc ca na e aiurea.... Bine ii zic ma grabesc ce sa fac acum ma lasi sa ma usuc ? da da nu e bai a credeam ca ma dai cu izmenele pe mine si cu pantalonii in mana afara vai cata generozitate din partea ta... Ma imbrac fast ca eram in misiune venea in pula mea in 10 minute o alta phuula la donsoara si na e aiurea sa dai pula in pula pardon nas in nas cu un alt confrate ) Le salut si pe fetele din bucatarie care stateau la taclale...si pe care le-a auzit hihaitul in timpul intalnirii era doar una probabil cealalata se dusese dupe tigari... O salut pe aceasta splendida domnisoara ce noroc ca am dam si la ea... si plec...in acest timp evident am tinut-o pe o caterinca ca na daca si ea e pe caterinca noi nu putem sa fim pe caterinca? Note: Locatie: Zepter Fizic: trasa la solar si cu ajutorul tocurilor face un 7Oral: 4Normal: 5 lasa asa Gfe: face caterinca si se plange ca toti nebunii vin la ea Tarif: 100 Ron /fin Concluzie: De facut caterinca cu cineva pe 100 Ron am prieteni si prietene cu care fac caterinca moca. Daca vrei sa si futi te duci la o alta dameza Obs: la un moment dat cand ne giugiuleam inainte sa inceapa ostilitatile ia batut colega la usa....acum daca as fii novice in asa ceva as zice ca era o urgenta dar din vechile timpuri stiu ca se batea la usa ca a expirat timpul....ea o sa zica ca e altfel da noi stim mai bine Sa aveti o zii buna si ciocane tari. 7
steev Reputație: 410 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2016 PS: am scris cam in graba daca exista greseli de ortografie sau litere lipsa asta e nu le poti avea pe toate e un pamflet pe graba precum intalnirea cu Alexandra.....
blondasx Reputație: 50 Postat Septembrie 18, 2016 Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 PS: am scris cam in graba daca exista greseli de ortografie sau litere lipsa asta e nu le poti avea pe toate e un pamflet pe graba precum intalnirea cu Alexandra.....Graba zici ?How many time have you been in the flat mister ?
steev Reputație: 410 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 Graba zici ?How many time have you been in the flat mister Ai revenit pisi ? Te ai trezit din ianuarie ? Stai linistita....de multe ori inaintea ta si de si mai multe ori dupa ce ai plecat tu din el
metal Reputație: 344 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 @Steev: Multumim! Eu i-as zice blondeisx Siktir! si as trece-o la de evitat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum