Sari la conținut

Selena 0738243719

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ațâțat de poze și de colega ei, Larisa dt, am îndrăznit să sun și să mă programez in seara asta, programare respectată în mare, am mai așteptat 10 minute sa se aranjeze, pesemne că fusese ocupata; M.a așteptat pe tocuri, după ușă o tipa bruneta, buzata, drăguță la fata, cu un cur extraordinar, mare, rotund, bombat, deja aveam filme grave cu ea, am văzut.o și pe Larisa, era în halat și inca era ocupata, eu mi.am văzut de treabă cu Selena, am stat in camera cu ea de vorba, mi.a spus că a mai lucrat și pe afara și prin țară și are experiență, mă uitasem deja pe topicul din Cluj și am citit 2 recenzii bune, m.am dezbrăcat și m.am dus la dus, m.a condus mi.a aratat un prosop, după duș o găsesc dezbracata in vârful patului, incepe cu un preludiu cu limbi pe sfarcuri și unghii pe abdomen, îi fac cunnilingus, are o pizda carnoasa, epilata, cu un pierce deasupra clitorisului, miroase foarte bine, tocmai făcuse și ea dus, trece la oral, bun umed, neprotejat la cererea mea, din păcate fara atenție la zone, in schimb face cu unghiile pe coaie, pune un prezervativ unde schimbam 2 poziții și termin. S.a dat cu lubrifiant, e foarte atenta cu ea și se îngrijește, se vede experiența din spate, are 24 de ani din ce spune ea dar știe meserie.

Note: oral 9, nush dacă face cim, nu am întrebat.o.

Normal 8.5 e cu tine, curul e de milioane pe la spate, păcat că nu face anal, asta spune ea și ea.

Gfe 8, scad 2 pct din lipsa fk, e buzata și era mișto un sărut cu ea dar nu face și asta e, in schimb compensează prin felul ei.

Igiena perfecta.

Aspect 8.5, 5 kile in plus fata de poze zic eu, sâni frumoși, cur mare, rotund, 165 cm cu vreo 60 de kile.

Halatul 250lei, fara graba, o finalizare cu tot cu chit chat 40 min cred, nu e cu ochii pe ceas, poate mai revin luna viitoare sa încercăm ce.am vorbit, te pup Selena.

Hai că m-ai convins.

ÎN WEEKEND ÎI fac și eu o vizită în cazu ăsta.

Și mie mi se părea foarte OK de la conversația telefonică, și era pe listă Selena, iar acum mă simt obligat să o vizitez.

Salutare!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unirii

aaa esti colega cu larisa

de aici si preturile

e clar

tine minte ca din cauza ei n-o sa faci un da un leu =))

Ai o obsesie fata de mine ? :)))) Stai calm,astea ale tale au expirat de mult  :wave

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Hai că m-ai convins.

ÎN WEEKEND ÎI fac și eu o vizită în cazu ăsta.

Și mie mi se părea foarte OK de la conversația telefonică, și era pe listă Selena, iar acum mă simt obligat să o vizitez.

Salutare!

le aliniezi pe amandoua si Selena si Larissa, le pui sa te trateze cu curul

• Like 1
Link spre comentariu

cine fa a expirat ca nunteleg ?

sunteti 2 grase in pula mea una mai grasa decat alta fara niciun talent cu preturi luate dupa sora ta aia care se futea pe 1mil pana sa ajunga sa se futa pe 6mil

aspectu asta e foarte important.. d-aia faci foamea acum

davan pula mea de figurante ca faceti figuri pe burta goala, eu mi-am luat pateu, salam, chipsuri.. stau pa internet si fac panarama.. voi ce faceti ???

• Minus 1
Link spre comentariu

cine fa a expirat ca nunteleg ?

sunteti 2 grase in pula mea una mai grasa decat alta fara niciun talent cu preturi luate dupa sora ta aia care se futea pe 1mil pana sa ajunga sa se futa pe 6mil

aspectu asta e foarte important.. d-aia faci foamea acum

davan pula mea de figurante ca faceti figuri pe burta goala, eu mi-am luat pateu, salam, chipsuri.. stau pa internet si fac panarama.. voi ce faceti ??am 

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Dupa felul in care vorbesti esti un 0 , 0 caracter .  :no2 pai tu iti permiti doar pateu si chipsuri :clap2 Ori avem burtile goale ori suntem grase ca te cam contrazici si daca vrei sa sti ca tot esti asa obsedat de mine am 1,70 si 53 de kg ;) lasa gura mica ca ai gresit persoanele  :stiletto

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Am fost eu si e buna Selena, lasa fetele in pace.

La Larissa imi aduc aminte ca ti-a placut cand ai fost.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...