Sari la conținut

Intrebare in legatura cu durata DTD

Vizitator skaddy

Postări Recomandate

Vizitator skaddy
Reputație: 0
Postat

Hello,

Scuzati ca intreb dar nu am gasit nicaieri aceasta informatie si as vrea sa intreb pe toti de pe acest forum: ideea de 30min/1h e cat poti sa pompezi sau tot DTD? Eu cel putin de fiecare data cand merg incerc sa ma incadrez in durata aia cu tot cu tigara si dus.Daca se poate sa raspunda si unele "colege" ar fi perfect.Si multumesc in avans!

DTD= door to door (de la intrare la plecare)

Vizitator ccfdtig
Postat

E vorba de DTD.

Reputație: 3147
  • Oras:Vest
Postat

sunt unele care specifica asta, vezi Silvy, la ea ce vezi la plan tarifar e strict actiunea,

sunt unele care nu specifica dar se pare ca la fel considera timpul doar pt actiune - se poate citii printre randuri din recenzii ,vezi Diiana-

si cred ca la majoritatea tine de click si de cat sunteti pe aceasi lungime sau nu

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

In principiu e vorba de durata intalnirii, nu neaparat a actiunii. De ce spun asta? Pentru ca daca ar fi vorba doar de actiunea in sine, dusul plus cele doua tigari (dinainte si dupa) te pot duce usor spre 50 de minute. Eu de fiecare data incerc sa ma incadrez in cele 30 de minute (sau 60) alocate intalnirii. Eventual, daca chiar au trecut cele 30 de minute, intreb daca mai pot sta la tigara de final.

• Like 2
Vizitator ccfdtig
Postat

sunt unele care specifica asta, vezi Silvy, la ea ce vezi la plan tarifar e strict actiunea,

sunt unele care nu specifica dar se pare ca la fel considera timpul doar pt actiune - se poate citii printre randuri din recenzii ,vezi Diiana-

si cred ca la majoritatea tine de click si de cat sunteti pe aceasi lungime sau nu

Asta cu ce stai peste depinde de mai multe...

Atât de departe se poate ajunge uneori de nu-ți vine să crezi...

Fără a fi o laudă, am avut invitație de a petrece chiar și un weekend fara plata, doar cheltuielile normale...cazare, masă etc.

Nu dau nume...:D

Vizitator cozonacq
Postat

Cum o cheamă? 

Vizitator ccfdtig
Postat

Cum o cheamă?

Privighetoarea :D
Vizitator skaddy
Postat

Multumesc de raspunsuri spor!

Reputație: 3147
Postat

Stiu ce zici, nu cred ca este unul din noi care e in domeniu de ceva timp si care sa nu fi patit ceva de genul...tre sa ai cuvintele la tine, un pic de educatie  si bun simt, sa faci click ul cu fata 

intrebarea mea la tine legat de ce am citat eu mai jos .....dupa prima intalnire?

Fără a fi o laudă, am avut invitație de a petrece chiar și un weekend fara plata, doar cheltuielile normale...cazare, masă etc.

Vizitator ccfdtig
Postat

Stiu ce zici, nu cred ca este unul din noi care e in domeniu de ceva timp si care sa nu fi patit ceva de genul...tre sa ai cuvintele la tine, un pic de educatie si bun simt, sa faci click ul cu fata

intrebarea mea la tine legat de ce am citat eu mai jos .....dupa prima intalnire?

Nu după prima întâlnire...

Și întâmplarea nu e unica. Au mai fost de alt gen... ;)

Sigur că treabă asta tine și de ceea ce tu ai specificat mai sus.

Dar ghici? Am și refuzat...pe una. :D

Vizitator ccfdtig
Postat

Și dacă tot dezbatem și chestiuni de genul...sa fiu cinstit.

Am fost și eu refuzat o data...:D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...