infernul Reputație: 9 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2019 O rugăminte la cei care au vizitat transexualele după acest site daca ati putea face un top 3 după experientele acumulate nu neaparat după forma fizica.va multumesc pentru intelegere si scuzați ma daca am deranjat cu postul meu o zii frumoasă în continuare 1
catalin2015 Reputație: 1727 Postat Mai 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Mai 14, 2019 Poti citi aici https://nimfomane.com/forum/topic/126309-top-trans/ Nu e un top 3 dar cred ca te poate ajuta. Depinde si ce cauti.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 14, 2019 Poți face un top 3 Transexuale în momentul în care le-ai vizitat pe toate!! De care esti sigur că este reală și etc.. Este ca și cum aș face un top 3 cele mai tari supermarketuri exemplu kaufland lidl și carefour!! Dar niciodată nu am fost la auchen sau real! Încearcă cateva de care îti place sigur și revii cu recenzii !! Că toate se autointituleaza ca fiind lux si top dar multe sunt doar de fațadă!! Multe se fut fără și eu le stiu pe alea dar nu dau nume (tunate) iartăma da accest lucru eu nu numesc top ci doar o cărpă!! 1
infernul Reputație: 9 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2019 Ms afrodita pentru sfat urmăresc demult site ul dar în loc de recenzii am gasit numai discuții si iarăși discuții. 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 14, 2019 Npc mereu este bine cănd vă duceți la o Transexuală să nu luați din prima o oră (asta în cazul în care nu o cunoasteți) luați o finalizare ca să vă dați seama daca prestează sau nu prestează servicii de calitate pentru că dacă din start luați o oră și e este o cretină cu tine ai aruncat 400 de lei pe geam pentru nimik în accest caz mai bine (făceai o labă) si ieseai mult mai ieftin!! Ferițivâ de alea care o fac fără (anal) nu vă bateți joc de sănatatea voastră pt o oră de plăcere!! Nu mereu să vă incredeți în toate recenziile jumate sunt false (la unele) Mai nou fac reduceri ca să le facă clientul o recenzie perfectă!! De unde stiu?.Pt că au fost clienți care au încercat si la mine dar nu au reusit! Eu vin cu dovezi clare ce fel de transexuală sunt și ce serviici ofer pe cănd la unele sunt doar niste ilustrați!! Asa că iubiții mei romănasi unde vă sopteste inimuța acolo să vă duceți!! Vă poopă Zeița europei Afrodita! 2
mihaimij Reputație: 10 Postat Mai 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2019 lory, tanja, gabrielle si/sau adyna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum