ioda69 Reputație: 812 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Eu începând de mâine, nu o să mai fiu disponibilă în Deva. :) Însă numărul meu îi rămâne colegei mele, pentru doritori. Vă pup :*Concediu sau ... ? Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Te-am pupat Roxy, îți doresc sărbători minunate alături de cei dragi tie și un an nou fericit și încărcat de bucurii, ești o persoana minunata și îți doresc tot binele din lume🤗😙😊🌹🌹🌹Mulțumesc mult, simpaticule! â¤ï¸Sărbători fericite și ție, alături de cei dragi â—🤗â¤ï¸ te pupăcesc! 1 Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Concediu sau ... ?Da :* 1 Link spre comentariu
ioda69 Reputație: 812 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Da :*Concediu placut, sper ca prin vreo tara mai calda. Sa te intorci cu forte proaspete si cu " chef de munca ". Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Concediu placut, sper ca prin vreo tara mai calda. Sa te intorci cu forte proaspete si cu " chef de munca ".Mulțumesc! :*Sărbători fericite îți doresc! 🤗 1 Link spre comentariu
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Wow... Stai un pic!Ce colega?Care e anunțul ei? Link spre comentariu
fut_tot2018 Reputație: 33 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:fara locatie Oras:fara locatie Partajează Postat Decembrie 19, 2019 poze cu colega? e la fel de spectaculoasa?:))) Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 O să o ajut eu, să îi deschidem un topic aici. 🤗 Cu poze și servicii 1 Link spre comentariu
Vizitator lsmore Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Am reușit și eu sa ajung la Roxi .Nu am timp sa scriu cu amănuntul cum a fost dar totul e cum ați găsit in recenziile făcute de ceilalți clienți.O fata frumoasa, comunicativa, relaxata și relaxanta, totul pentru client.Notele pot sa spun ca sunt maxime la toate serviciile cât și la, locație. Locația in zona Lido.Roxi mulțumesc pentru tot.Sărbători fericite! Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Am reușit și eu sa ajung la Roxi .Nu am timp sa scriu cu amănuntul cum a fost dar totul e cum ați găsit in recenziile făcute de ceilalți clienți.O fata frumoasa, comunicativa, relaxata și relaxanta, totul pentru client.Notele pot sa spun ca sunt maxime la toate serviciile cât și la, locație. Locația in zona Lido.Roxi mulțumesc pentru tot.Sărbători fericite!Îți mulțumesc!Sărbători fericite alături de cei dragi ție! :* Link spre comentariu
cristyyyy Reputație: 3 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Când o să mai fii în Deva? Despre ce colegă ai spus că e vorba? Link spre comentariu
ionica73 Reputație: 17767 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Poze noi cu Roxi 6 Link spre comentariu
geosto81 Reputație: 46 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Știe cineva când revine in Deva!V-am salutat! Link spre comentariu
Vizitator himmlerss Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Cand revii la deva frumoaso. Te asteptam Link spre comentariu
gasgas Reputație: 279 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 Salut,După o încercare nereușită de a ma vedea cu Roxy in Alba,am reușit sa ma programez și eu la ea in Deva acum vreo 2 luni.Nu am lăsat pana acum o recenzie din cauza ca sunt cam nou pe forum și nu prea știam cum merg lucrurile aici iar acum mi-am făcut și eu curaj(pana acum nu am prea avut)sa scriu câteva lucruri despre ÃŽntâlnirile cu ea pana acum(și nu au fost putine).O sa fac un mic sumar despre toate vizitele avute căci aceasta frumusețe de fata chiar merita cuvinte de lauda.Programare:10 de fiecare data am comunicat pe whatsapp fără probleme iar programările au fost respectate la minutLocație:10 nu cred ca ar fi nimic de comentatAspect fizic:10+pentru mine sincer așa ar trebui sa arate o femeieON:9,5 executat bine ,umed,lent,priviri perverse,lins coite iar finalizare CIMNP:10+te întreabă ce poziție îți dorești,nu comentează la poziții iar fata te lucra nu glumaFK:10++sincer te simți ca și cu o iubita FK la greuGFE:10+++ o adevarata profesionista Mulțumesc Roxy pentru timpul de calitate petrecut in compania ta si la cât mai multe întâlniri de calitate(chiar dacă am de parcurs un drum destul de lung pana la tine)😘😘😘 3 Link spre comentariu
fut_tot2018 Reputație: 33 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:fara locatie Oras:fara locatie Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 stie cineva ceva de ea? mai vine prin zona? Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 stie cineva ceva de ea? mai vine prin zona?Din data de 2 februarie o să fiu disponibilă din nou! :* 3 Link spre comentariu
ionica73 Reputație: 17767 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Din data de 2 februarie o să fiu disponibilă din nou! :*Cam era și cazul să te întorci "acasă ",cam mult ai lispit....acum eu nu am "suferit "tocmai așa de rău ,dacă nu ai venit tu (mai bine zis voi) acasă m-am plimbat eu după voiDeva te așteaptă (vă așteaptă) cu ....brațele deschise 2 Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Cam era și cazul să te întorci "acasă ",cam mult ai lispit....acum eu nu am "suferit "tocmai așa de rău ,dacă nu ai venit tu (mai bine zis voi) acasă m-am plimbat eu după voiDeva te așteaptă (vă așteaptă) cu ....brațele deschise:* te îmbrățișăm! 1 Link spre comentariu
marabo88 Reputație: 15 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Din data de 2 februarie o să fiu disponibilă din nou! :*Doamne ajuta,hai ca deja imi era dor de tine 1 Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Disponibilă de azi începând cu ora 18:00. :atm :boob :doggystyle Vă rog să precizați orașul. Pupici :gifs_ojos 5 Link spre comentariu
marabo88 Reputație: 15 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Dragi colegi,vreau sa va dau un indiciu despre Roxi,astazi avand in vedere ca este ziua ei,as dorii ca toti clientii sa o faca sa se simta deosebit,ea nu stie ca,eu stiu de ziua ei tocmai de aceea impartasesc si cu voi informatia asta,i place mult ciocolata chiar daca nu vrea sa se ingrase de la ea si are interzis,cateodata mai scapa la ea,asa ca,macar azi fiti si voi niste oameni exemplari. La Multi Ani Viata Mea,iti doresc multa sanatate,fericire,implinire si tot ce iti doresti sa ai parte alaturi de cei dragi,te poopaacesc de nu te vezi astazi la 11 2 Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Dragi colegi,vreau sa va dau un indiciu despre Roxi,astazi avand in vedere ca este ziua ei,as dorii ca toti clientii sa o faca sa se simta deosebit,ea nu stie ca,eu stiu de ziua ei tocmai de aceea impartasesc si cu voi informatia asta,i place mult ciocolata chiar daca nu vrea sa se ingrase de la ea si are interzis,cateodata mai scapa la ea,asa ca,macar azi fiti si voi niste oameni exemplari. La Multi Ani Viata Mea,iti doresc multa sanatate,fericire,implinire si tot ce iti doresti sa ai parte alaturi de cei dragi,te poopaacesc de nu te vezi astazi la 11Vai! Azi te smotocesc rău 😂 te pup și te îmbrățișez 🥰 3 Link spre comentariu
vasilika2013 Reputație: 5 Postat Ianuarie 31, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Marte Telefon: [email protected] Oras:Marte Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 La multi ani! Link spre comentariu
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 La multi ani!Mulțumesc! :* 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum