Sari la conținut

bianca micalaca - 0754620301

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Fiind un client cu vechime tu cat platesti la o intalnire cu ea ?

Buna ...daca pe mine m-ai intrebat,pretul era 100 o finalizare, 200 ora.Mentionez ca ultima intalnire s-a petrecut cam demultisor,nu ma consider chiar un client fidel.Un eventual update ar  putea un coleg care a fost mai recent.

Vizitator kingsartoris
Reputație: 0
Postat

Si acum are acelasi tarif.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Se pare ca mai nou nu e la moda sa se faca recenzii pe Nimfomane. Eu totusi chiar daca voi parea mai de moda veche am hotarat sa scriu pe topicul Bianca-i. Fac acest lucru din mai multe motive:1- Ori de cate ori am vizitat-o cu ocazia drumurilor mele Aradene am primit in mod constant aceleasi servicii de inalta clasa , aceeasi atentie dedicata CLIENTULUI , aceeasi zambet cuceritor cu care te prinde din prima clipa indiferent de starea ei de sanatate sau psihica, indiferent ca a fost dimineata sau seara tarziu.2- La mine punctualitatea conteaza mult deoarece nu pot lipsi mult timp de la lucru si trebuie sa folosesc timpul aflat la dispozitie la maxim. La Bianca programarea e sfanta nu stiu cum face dar niciodata n-a intarziat si n-a anulat vreo programare de-a mea. 3- este vorba de bonusul pe care poate multi nu-l apreciaza daca stau prea putin timp cu ea , este vorba de GFE-ul pe care-l ofera .Atmosfera de amanta, imbratisarrile si saruturile de iubita indragostita, care ofera si asteapta placere te ridica pe culmi nebanuite de extaz si placere. Cu toate ca nu are corp de fotomodel atuurile enumerate mai sus compenseaza din plin acest fapt. Mai sus se discuta despre tarifele ei, consider ca cei 200 de lei platiti pentru o ora in compania ei sunt bine investiti deoarece serviciile primite sunt constante si de calitate.

Nu am avut intentia sa-i fac reclama pentru ca nu are nevoie .Tot ce am scris se bazeaza pe experienta proprie si nici pe departe n-am spus tot (puteam vorbi si despre igiena sau despre locatie) dar aceste lucruri s-au mai scris de atatea ori de cei care au vizitat-o.

In consecinta eu voi ramane clientul ei fidel !

• Like 7
Vizitator kingsartoris
Postat

Tu Adrian, chiar nu ti-ai dat seama ca raspunsul asta e de fapt un refuz politicos, asa cum obisnuieste fata sa procedeze fiindca e cu mult bun-simt?

• Like 2
  • Oras:arad
Postat

Tu Adrian, chiar nu ti-ai dat seama ca raspunsul asta e de fapt un refuz politicos, asa cum obisnuieste fata sa procedeze fiindca e cu mult bun-simt?

Da intr-adevar este o femeie cu foarte mult bun simt. Nu te-ar jigni niciodata chiar daca se intampla sa intreci masura intr-un fel sau altul are metode specifice sa te "indrume " spre calea cea buna ...!
  • Like 1
  • Oras:Vest
Postat

Dacas avea bani sa stau maimult sigur asconvinge so faca parca si ea ar vrea dar in ultimaclipa tot renunta

• Oras:ARAD
Postat

Mai Adriane eu cred ca tu esti cam dus cu pluta ! Mai scoate curul din cap ! Exista multe alte placeri sexuale care se pot incerca...

• Like 2
Postat

In sfârșit o veste buna ( pt mine ) . Am fost ieri la Bianca si dupa dusul de la inceput am trecut la acțiune . A inceput cu oralul ei special uitându-se la mine in ochi , cu încercări de DT deseori reușite dupa care am trecut la 69 in care nu ma mai săturăm de lins pizdulicea ei specială . Dupa am pus-o Căprița si dai bătaie in timp ce cu degetul o masăm la gaura neagră . Dupa ce am văzut ca e super uda am rugat-o sa ma lase sa intru si in gaura neagră contra cost bineînțeles . Dupa ce a aprobat am intrat si pot sa va zic ca doar Sonia mai mișca așa din cur la anal . Am terminat cu un CIM la ea in gurița de era chiar ca in filme . Nici eu nu știu de cand nu am mai ejaculat așa abundent . Si acum mi sa sculat cand îmi aduc aminte cum curgea surplusul de sperma din gura ei lipita de pula . Dupa ce sa clătit la gura am stat la o Țigara si am achitat 500 RON pe deplin MERITAȚI

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

In sfârșit o veste buna ( pt mine ) . Am fost ieri la Bianca si dupa dusul de la inceput am trecut la acțiune . A inceput cu oralul ei special uitându-se la mine in ochi , cu încercări de DT deseori reușite dupa care am trecut la 69 in care nu ma mai săturăm de lins pizdulicea ei specială . Dupa am pus-o Căprița si dai bătaie in timp ce cu degetul o masăm la gaura neagră . Dupa ce am văzut ca e super uda am rugat-o sa ma lase sa intru si in gaura neagră contra cost bineînțeles . Dupa ce a aprobat am intrat si pot sa va zic ca doar Sonia mai mișca așa din cur la anal . Am terminat cu un CIM la ea in gurița de era chiar ca in filme . Nici eu nu știu de cand nu am mai ejaculat așa abundent . Si acum mi sa sculat cand îmi aduc aminte cum curgea surplusul de sperma din gura ei lipita de pula . Dupa ce sa clătit la gura am stat la o Țigara si am achitat 500 RON pe deplin MERITAȚI

si te-ai trezit fericit...cu pula sculata si banii in portofel:) 

Postat

500 pt anal la bianca? pff. de aia traiesc bine astea , macar daca arata bine, dar la cum arata si daca facea totu posibil , nu merita 250. pe bune, cu ce cap ganditi?

nu e cazul fata nu face anal indiferent de suma. Profita unii ca nu e activa pe aici gagica si sa intarate pe badarani sa ii sfredeleasca anusul. De frustrat ca a incercat si l-a refuzat! cum sa dea omu' banii de inmormantare pt curul unei grasane? chiar simpatica foc ca si Bibi a noastra!

• Like 1
Postat

mai poate confirma cineva acest lucru? a mai facut cineva anal cu bianca? ar fi bine de stiut! si la ce tarif? lasand gluma la o parte e grav daca pt un anal se plateste 500 de lei! 

• Like 2
Postat

Nu face ma anal nici pantru 500 euroi prietenu care mio facut lipeala la ea a vrut sai dea multi bani si tot na convinso sidacarface eu as stiprimul

• Like 2
Postat

Va este ciuda ca voi nu reușiți sa futeti curul Biancăi ? Hai ca cine știe poate o sa aveți noroc . Oricum nu o sa o facă cu toți bădăranii . Pt ea gaozul e puțin mai special si nu-l poate fute oricine :)

Postat

Va este ciuda ca voi nu reușiți sa futeti curul Biancăi ? Hai ca cine știe poate o sa aveți noroc . Oricum nu o sa o facă cu toți bădăranii . Pt ea gaozul e puțin mai special si nu-l poate fute oricine :)

"Oricum nu o sa faca cu titi badaranii " Aaaaaa doar cu unul !!!
Vizitator kingsartoris
Postat

Bianca nu a facut sex anal cu niciun client si nici nu ia in discutie acest lucru pentru nicio suma de bani. Ce a spus Marcel e doar un bluf, neconfirmat de nicio o alta sursa si negat de Bianca, ori cine o cunoaste pe Bianca, stie ca e credibila in ce spune.

In alta ordine, Bianca are o noua locatie, dar tot in apropiere de locatia anterioara.

• Like 3
Postat

In alta ordine, Bianca are o noua locatie, dar tot in apropiere de locatia anterioara.

Nu e chiar asa de aproape...

Vizitator kingsartoris
Postat

Ba este, cat de la Profi la Billa, amebele din Micalaca, cam 2-3 minute cu masina.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.