Sari la conținut

Pentru amatorii de cunilingus

Postări Recomandate

• Oras:In a Hole
  • Oras:In a Hole
Postat

În vârstă de 68 de ani, actorul Michael Douglas a povestit cu mare sinceritate despre cauza îmbolnăvirii sale de cancer la gât. Actorul spune că din cauza sexului oral, actorului i-a apărut tumoarea canceroasă.

Întrebat de jurnaliştii de la The Guardian dacă regretă că a băut şi a fumat în tinereţe, Douglas a răspuns cu sinceritate: "Nu regret, pentru că acest cancer este cauzat de virusul HPV care se transmite prin cunnilingus. Am crezut că stresul poate fi cauza cancerului meu, dar am aflat că este o boală cu transmitere sexuală, care a dus la apariţia cancerului în cazul meu", a povestit actorul.

http://www.antena3.ro/life-show/monden/a-fost-la-un-pas-de-moarte-din-cauza-sexului-oral-e-unul-din-cei-mai-mari-actori-de-la-hollywood-216498.html

• Oras:b
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

hilar limbistul ala batran. sper ca nu i-a dat ceva lui catherine ca-l sparg

cat despre hpv si datul limbilor, james dean a murit in masina. recomand sa nu mai mergeti cu masina...

• Oras:Bucuresti
Postat

cat despre hpv si datul limbilor, james dean a murit in masina. recomand sa nu mai mergeti cu masina...

De fapt JD a murit intr-o masina de curse (echivalentul nimfomanelor) in timp ce incalca serios legea (echivalentul sexului oral neprotejat). Deci comparatia e paralela.
Postat

De fapt JD a murit intr-o masina de curse (echivalentul nimfomanelor) in timp ce incalca serios legea (echivalentul sexului oral neprotejat). Deci comparatia e paralela.

asta am si vrut, sa fac o paralela.

ma bucur ca ai prins ideea.

si eu as vrea sa mor ca james dean, dar nu imi plac masinile, asa ca prefer sa mor intr-o nimfomana, incalcand legile, atat pe cele lumesti cat si pe cele ceresti (sa nu preacurvesti, cineva?)

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

=)) =))

CE paralele, ce limba mare, ce prezervativ pe maqsura, ce utopie fratilor... :laugh2 :laugh2 si eu care aveam o "erectie lindicala" matinala... :laugh2 :laugh2

Postat

si eu as vrea sa mor ca james dean, dar nu imi plac masinile, asa ca prefer sa mor intr-o nimfomana, incalcand legile, atat pe cele lumesti cat si pe cele ceresti (sa nu preacurvesti, cineva?)

A muri ca JD nu e chivaleaza cu a trai cu JD. Si Senna a murit in accident auto, dar n-a cautat asta mergand beat, cu o rapandula de masina fara frâne. Senna iubea viata, era obsedat de siguranta dar a avut un accident ghinionist dupa o viata plina de satisfactii. A te imbata si a te sui la volan nu te face Senna.

Michael Douglas a mancat din savarina Catherinei Zeta-Jones si abia a scapat. Tu crezi ca daca gusta din deliciile dambovitene mai apuca sa albeasca? :)

Postat

Michael Douglas a mancat din savarina Catherinei Zeta-Jones si abia a scapat. Tu crezi ca daca gusta din deliciile dambovitene mai apuca sa albeasca? :)

:iagree

:clapp :clapp :clapp

bine spus.

Postat

Rodrigo, stai calm, frate! Nu da nimeni limbi pe aici. Nu te mai increde si tu in tot ce scriu astia in recenzii! Daca era adevarat eram toti morti de mult.

Postat

eu numa` la inghetzata dau limbi, desi de cand cu scandalul laptelui infestat incerc sa ma protejez, fierb inghetzata inainte.

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

@fane, la asa ceva n-as rezista nici daca as stie clar ca mor imediat.....as baga perfuzia cu ser fiziologic si glucoza in vena si as linge pana la moarte:))))

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Nu ma indoiesc de faptul ca stiti etimologia cuvantului cunilingus atat de mult iubit si dezbatut aici, dar ma gandeam cum ar suna mai bine asa pe romaneste, de aceea va propun doua variante, una mai hazlie dacat cealalta.

cunilimbus - de la limba ca tot se face cu limba,

sau

pizdălinge sau mai bine lingepizdă, parca suna mai bine.

Voi ce ziceti?

Sper ca va placut :laugh2 .

@oly_mic, sper ca nu te-ai suparat ca m-am bagat peste meseria ta de limbist :laugh2 .

Postat

Rodrigo, stai calm, frate! Nu da nimeni limbi pe aici. Nu te mai increde si tu in tot ce scriu astia in recenzii! Daca era adevarat eram toti morti de mult.

Pai tu n-ai observat ca tot apar membri noi si apoi dispar? Cred ca tocmai am dezlegat misterul: cine nu mai posteaza inseamna ca a dat limbi...   :laugh2

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Tu, Rodrigo, nu ai obosit inca ?

Postat

Pai tu n-ai observat ca tot apar membri noi si apoi dispar? Cred ca tocmai am dezlegat misterul: cine nu mai posteaza inseamna ca a dat limbi... :laugh2

Aiurea! Nu sunt noi, frate. Sunt tot aia vechi rebranduiti, care ne mint ca dau limbi, ca sa ne arunce in ghearele mortii. Niste nenorociti fara scrupule!

Nu-i baga in seama si arde-o in continuare pe masaj erotic ca sa le faci in ciuda!

Postat

Tu, Rodrigo, nu ai obosit inca ?

N-ai luat o decizie pana acum? Pacat..

Aiurea! Nu sunt noi, frate. Sunt tot aia vechi rebranduiti, care ne mint ca dau limbi, ca sa ne arunce in ghearele mortii. Niste nenorociti fara scrupule!

Nu-i baga in seama si arde-o in continuare pe masaj erotic ca sa le faci in ciuda!

Eh, se poate face si mai mult decat masaj, atata timp cat nu te infigi cu limba pe unde tocmai a trecut un tirist sau taximetrist. Desigur, tine de gusturi, unora le place gustul de esenta de rom... 

Postat

N-ai luat o decizie pana acum? Pacat..

Eh, se poate face si mai mult decat masaj, atata timp cat nu te infigi cu limba pe unde tocmai a trecut un tirist sau taximetrist. Desigur, tine de gusturi, unora le place gustul de esenta de rom... 

Din cauza unora care gandesc ca tine, nu se mai face diferenta intre masaj si sex. 

Culmea e ca ati dori in acelasi pret sa faceti de toate. Apoi veniti si spuneti "secretul" cum ca fata X face mai mult decat masaj. In felul asta, ajung la ea, functie de pret si TIR-isti si taximetristi. Bineinteles ca tu nu vei stii niciodata cati limbisti si de ce factura au fost inaintea ta. Intuitia s-ar putea sa nu te ajute prea mult.

Asa ca nu mai visa frumos.

• Oras:Romania
Postat

Diferenta se face intre masaj somatic/ terapeutic/ drenaj limfatic/ etc si sex. Eu nu vad nici o diferenta intre masaj erotic si sex. Pentru mine cele ce practica masajul erotic sunt din aceeasi breasla cu cele ce practica sexul. Nu vad nici o diferenta in faptul ca o femeie ii face unui barbat laba sau sex oral, in ambele cazuri sta dezbracata si ii mulge organul.

Masaj NU ESTE EGAL cu masaj erotic. Masaj e ceea ce se face in clinicile medicale si spitale.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Acu`, revenind la subiectul din primele postari...Voi credeti ca cineva moare perfect sanatos? Si la 10 ani, si la 90 de ani, tot de o boala ne stingem. :)

Postat

Din cauza unora care gandesc ca tine, nu se mai face diferenta intre masaj si sex. 

Culmea e ca ati dori in acelasi pret sa faceti de toate. Apoi veniti si spuneti "secretul" cum ca fata X face mai mult decat masaj. In felul asta, ajung la ea, functie de pret si TIR-isti si taximetristi. Bineinteles ca tu nu vei stii niciodata cati limbisti si de ce factura au fost inaintea ta. Intuitia s-ar putea sa nu te ajute prea mult.

Asa ca nu mai visa frumos.

Reformulez pentru ca a aparut o confuzie: Eh, se poate face si mai mult decat masaj, in cuiburi, atata timp cat nu te infigi cu limba pe unde tocmai a trecut un tirist sau taximetrist. Desigur, tine de gusturi, unora le place gustul de esenta de rom...

Eu chiar am afirmat deja ca: Nu am intrebat daca se ofera si alte servicii, sunt de parere ca daca vrei ecler te duci la cofetarie, daca vrei friptura te duci la restaurant. Sa intrebi la cofetarie de friptura e cel putin penibil. Daca ti se spune ca exista si savarina cu carne la pret dublu, asta e alta poveste.

Eu nu vad nici o diferenta intre masaj erotic si sex. Pentru mine cele ce practica masajul erotic sunt din aceeasi breasla cu cele ce practica sexul. Nu vad nici o diferenta in faptul ca o femeie ii face unui barbat laba sau sex oral, in ambele cazuri sta dezbracata si ii mulge organul.

Inseamna ca ai destul de putina experienta cu saloanele de masaj si/sau de proasta calitate. E adevarat ca e nevoie si de noroc sa gasesti ceva ok. Diferenta dintre masaj erotic si sex este diferenta dintre a degusta un vin nobil si a bea o bere. Teoretic bei alcool in ambele cazuri, practic exista oameni care se bucura de cateva guri de vin bun la fel cat de mult se bucura altii de un bax de bere la PET. 

La un salon de masaj erotic de calitate, nu te intereseaza deloc "cate finalizari pot sa trag in ora asta?", ba chiar devii indiferent daca ai finalizat sau nu, poti sa ai o experienta atat de faina incat sa pleci acasa nefinalizat dar fericit. Daca in schimb vrei o laba dar ti-e lene sa ti-o tragi, atunci sigur vei gasi si destule saloane de laba, una din maseuze chiar imi spunea ca multi clienti "nu mai au rabdare la masaj, se intorc rapid cu fata in sus si cer laba cat mai repede ca sa aiba timp de doua". 

Asta-i viata, unii prefera masaj, atingeri, erotism, altii-s labagii. De gustibus.

Iar intre maseose si prostituate cred ca e o diferenta de la cer la pamant, e ca si cum compari neurochirurgul cu macelarul pe principiul ca ambii taie carne cu cutitul.

PS: poate face cineva split la thread?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Reformulez pentru ca a aparut o confuzie: Eh, se poate face si mai mult decat masaj, in cuiburi, atata timp cat nu te infigi cu limba pe unde tocmai a trecut un tirist sau taximetrist. Desigur, tine de gusturi, unora le place gustul de esenta de rom...

Eu chiar am afirmat deja ca: Nu am intrebat daca se ofera si alte servicii, sunt de parere ca daca vrei ecler te duci la cofetarie, daca vrei friptura te duci la restaurant. Sa intrebi la cofetarie de friptura e cel putin penibil. Daca ti se spune ca exista si savarina cu carne la pret dublu, asta e alta poveste.

Inseamna ca ai destul de putina experienta cu saloanele de masaj si/sau de proasta calitate. E adevarat ca e nevoie si de noroc sa gasesti ceva ok. Diferenta dintre masaj erotic si sex este diferenta dintre a degusta un vin nobil si a bea o bere. Teoretic bei alcool in ambele cazuri, practic exista oameni care se bucura de cateva guri de vin bun la fel cat de mult se bucura altii de un bax de bere la PET. 

La un salon de masaj erotic de calitate, nu te intereseaza deloc "cate finalizari pot sa trag in ora asta?", ba chiar devii indiferent daca ai finalizat sau nu, poti sa ai o experienta atat de faina incat sa pleci acasa nefinalizat dar fericit. Daca in schimb vrei o laba dar ti-e lene sa ti-o tragi, atunci sigur vei gasi si destule saloane de laba, una din maseuze chiar imi spunea ca multi clienti "nu mai au rabdare la masaj, se intorc rapid cu fata in sus si cer laba cat mai repede ca sa aiba timp de doua". 

Asta-i viata, unii prefera masaj, atingeri, erotism, altii-s labagii. De gustibus.

Iar intre maseose si prostituate cred ca e o diferenta de la cer la pamant, e ca si cum compari neurochirurgul cu macelarul pe principiul ca ambii taie carne cu cutitul.

PS: poate face cineva split la thread?

:iagree :clapp :clapp :clapp :bravo

Postat

nu stiu a cui reincarnare mai esti, nu stiu cu ce scop printre noi, dar cred ca te-am judecat pripit zilele trecute.

imi place cum le zici... tine-o tot asa :)

Postat

Pai pe mine nici la prostituate nu ma intereseaza cate finalizari pot sa trag, abia daca trag una. Doua n-am reusit niciodata intr-o ora. Eu sunt mai molcom de felul meu, nu imi place sa ma grabesc.

Experiente faine poti sa ai si la prostituate si sa pleci acasa nefinalizat si fericit. Atingeri si erotism deasemenea. De ce numai la masaj erotic sa se intample asta? Comparatia macelar cu neurochirurg este deplasata. La fel vinul de calitate cu berea la PET. Din ce ai zis reiese ca "maseuzele"  sunt vin vechi / neurochirurg si prostituatele sunt bere la PET / macelar. De ce denigrezi prostituatele?

Eu raman la ideea mea, masajul erotic e serviciu sexual. Exista servicii sexuale diferite: masaj erotic, sex oral, sex normal, sex anal, BDSM, role-play, uro etc etc Deci, da, in sensul asta este diferenta intre masaj si sex. Este diferenta si intre sex normal si sex anal. Sunt unele fete care ofera o anumita paleta din aceste servicii mai breze decat altele? Da, doar daca ofera ceva de calitate in acele servicii si celelalte fete ofera calitate scazuta. Nu numai pentru ca ofera doar BDSM sau doar masaj sunt ele mai cu mot. Iar cele care ofera servicii sexuale se numesc prostituate ca asa se numesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...