obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Mai 16, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat Mai 16, 2019 are anunt pe publi 24 si a sosit aseara in ctaam verificat-o recent si e de binece vedeti in poze ,gasiti la fata locului .nu va asteptati la un fotomodel sau vreo miss litoral ,mai degraba o femeie demna de bagat in seama fara figuri fara surle sau trimbite care doreste sincer sa faca treaba buna si sa lase loc de bunaziua in urma sa.nu am timp sa o recenzez in detaliu , esentialul este ca o gasiti pe aleeea melodiei, linga liceu madjearu , zona ciresica , este disponibila pina in jurul miezului noptii si presteaza bine pentru preturile promotionale de 100 /200 ,cam tot ce iti doresti in afara de anal . analul este taxat extra ,100 de ron si se aplica doar la ora. nu am incercat dar cred ca ar corespunde.are un stil aparte la oral , mai rar intilnit in ultimul timp , si aici ma refer la fetele noi venite , deep cu usurinta , tehnici diferite , alintat bilutele cu limba si ce va mai imaginati .finalizarea orala este contra cost , 50 extra , nu am incercat dar se poate .se fute cu placere enorma , de parca s-ar fute pentru ultima data in viata .nu am retinut virsta dar apreciez ca e oricum peste 25 de ani si pare mai matura si trecuta prin greutatile vietii ,sinii micuti si usor lasati , pufosi ,labioare subtiri si lunguiete , picioare nu prea lungi , fundulet cu carnita pe el si o mutrisoara simpatica ,vesela si entuziasta .ar mai fi lucrat ,spune ea in bransa ,cu ceva ani in urma , a revenit cu speranta de a combina placutul cu utilul si spera sa ramina deocamdata pentru citeva zile la noio recomand marinarilor, celor maturi ,si barbatilor adevarati care apreciaza calitatea inainte de aspectul fizic.un comportament civilizat va ajuta sa obtineti rezulate pe masura , am convins-o sa pastreze pretul promotional desi se gindea sa inceapa cu 200-400 , si va taxa extra fetishurile si fanteziile mai deocheate pentru asta va consultati personal cu ea, e deschisa la dialog si ce promite ,ofera.daca am timp la noapte ,revin cu detalii , pina atuci , va aspteapta , m-a rugat sa i deschid topic , mai departe hotariti voi , daca merita sau nu atentia .pentru corecctitudinea recenziei eu personal ii acord o nota intre 8 si 9 pe baza impresiei lasate de ea in urma vizitei recente 4
ronaldobrasil Reputație: 680 Postat Mai 16, 2019 Postat Mai 16, 2019 Unde le gasesti? :)))Ce-ti mai plac fetele trecute prin viata...ce-ti mai plac... :)))Adevarul e ca si arata de 200 cu 400,nu stiu de ce ai oprit-o... :))) 2
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Mai 16, 2019 Oras:antile Oras:antile Autor Postat Mai 16, 2019 ce-mi place mie nu trebuie sa placa oricui .la unele descoperi frumusetea feminina ,la atele mizeria umana si asa mai departe .daca mi-am facut un hobby , ma tin de el .si ma adaptez la circumstante .citeodata mai gresesc , de cele mai multe ori , apreciez bine . 4
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 16, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 16, 2019 Obi tu esti un TUDOR ARGHEZI al sexului Din bube, mucegaiuri şi noroiIscat-am frumuseţi şi preţuri noi. .....si eu ma minunez uneori de placerile tale ascunse ,si mai ales de curajul de a fi curios pe bani tai ....dar intotdeauna te-am apreciat chiar daca nu am fost de acord uneori cu aprecierile tale in ale frumosului feminin....dar fiecare cu gusturile lui ....si gusturile nu se discuta
biggy_82 Reputație: 321 Postat Mai 16, 2019 Postat Mai 16, 2019 Noutatea te intinereste,vechiul te omoara incet si sigur)))
prinzeugen Reputație: 979 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Unii sunt Larghezi, altii Bleaga, altii Labis, mai sunt si cititori ai celui de la Impotesti... 2
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 21, 2019 Oras:antile Oras:antile Autor Postat August 21, 2019 se pare ca ar fi aparut din nou prin zona ciresica impreuna cu o colega .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum