Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 normal , doar am luat locul 1 acum 2 ani ;) chiar am dovedit ca sunt mai ales la ce intuiție am și demasc toate ipocritele . Stai parcat .Unde ai câștigat această formidabilă distincție? În parcare la Rin - Grand Bordel? :)
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 23, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 23, 2019 @georgiana ti-am banat cele trei conturi clone cel cu @iris , @domul gheorghe si @georgiana 0743454257scrie direct de pe contul tau :wave
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 23, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 23, 2019 Și tu ești inteligentă Inesuka ;);) ma bucur ca recunoști . Șezi bland !
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 ;) ma bucur ca recunoști . Șezi bland !Tot timpul am susținut această afirmație, extrem de relaxat chiar! :)
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 23, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 23, 2019 Tot timpul am susținut această afirmație, extrem de relaxat chiar! :) eu nu susțin , mie îmi place sa dovedesc ;)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 eu nu susțin , mie îmi place sa dovedesc ;)O faci din plin, e ceva natural la tine :)
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 23, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 23, 2019 O faci din plin, e ceva natural la tine :) evident , chiar dacă nu vrei sa recunoști , tocmai am demascat o mincinoasa . Dar sunteți din același aluat , așa ca nimic nu ma deranjează din ceea ce scrii , chiar și ironic ;)
toteusunt_ Reputație: -3 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 evident , chiar dacă nu vrei sa recunoști , tocmai am demascat o mincinoasa . Dar sunteți din același aluat , așa ca nimic nu ma deranjează din ceea ce scrii , chiar și ironic ;) Tocmai ai facut o muie.Acuma ramane de vazut daca tu sau pisicutul asta care e dumnezeu pe aici :laugh2Tare imi miroase mie ca pizdulici asta ti-a luat contul si cu ajutorul lui face valva pe aici, stie el de ce :laugh2Ia zi tarfa, de ce esti in vacanta cu anii?De ce nu te gasesc la telefon sa-mi fac si eu o programare, sa vad cat de luxoasa si desteapta si mai ales futacioasa esti tu?Ia zi pisicule, ce faci tu cu forumul asta de fapt, a? :laugh2O arzi ca ai facut o platforma pentru futaci si futacioasa, sa ii aduni aici cu "gadegeturile", ca sa... ce? Hai fii tu un dumnezeu bun si zi-ne :laugh2 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 24, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 24, 2019 Tocmai ai facut o muie.Acuma ramane de vazut daca tu sau pisicutul asta care e dumnezeu pe aici :laugh2Tare imi miroase mie ca pizdulici asta ti-a luat contul si cu ajutorul lui face valva pe aici, stie el de ce :laugh2Ia zi tarfa, de ce esti in vacanta cu anii?De ce nu te gasesc la telefon sa-mi fac si eu o programare, sa vad cat de luxoasa si desteapta si mai ales futacioasa esti tu?Ia zi pisicule, ce faci tu cu forumul asta de fapt, a? :laugh2O arzi ca ai facut o platforma pentru futaci si futacioasa, sa ii aduni aici cu "gadegeturile", ca sa... ce? Hai fii tu un dumnezeu bun si zi-ne :laugh2 Georgiana / IRIS , șezi bland ! Eu sunt in vacanța și îmi permit sa stau cu anii , dacă am chef . Și asta oentru ca eu nu ard oamenii de câteva sute de RON și apoi sa îmi dea cu flit , cum faci tu . Eu am sponsori , lucrez ocazional ca așa vreau eu , nu ca tine 3 luni la Cluj și cu datorii . Banii tăi din 3 luni eu ii fac in 3 zile . Așa ca ciocul mic și joc de glezne și lasă clonele , inventiile și copilăriile . Ești un nimeni in fata mea iar eu cu tine am încheiat . Ma găsești la București in 3 zile , nebunatico ;)Iar dacă ma mai jignesti o sa fac poza ta publica . Stai cuminte Ca un cont fals îmi fac și eu dacă vreau , dar e efortul prea mare . Te-a luat disperarea , știu . Dar trebuia sa te gândești înainte . Și fii atenta . La o singura mișcare greșita când mai mergi la Cluj zbori din locație cu un singur telefon . Sore binele tău nu o lua ca oe o gluma ;) 1
lokiii1 Reputație: 31 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 Hai in tm ...numa bine o si urechezi😂😂😂🤦â€â™‚ï¸
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 24, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 24, 2019 Hai in tm ...numa bine o si urechezi😂😂😂🤦â€â™‚ï¸ chiar asta am de gând sa fac !!!! Te 😘
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 chiar asta am de gând sa fac !!!! Te Nu mai ai pe cine :laugh2
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 24, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 24, 2019 Nu mai ai pe cine :laugh2 de ce ? ðŸ˜
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 de ce ?că a fost banată floricica iris :)
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 24, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 24, 2019 că a fost banată floricica iris :)STiu , dar ea a intrat cu alta clona :) sa-mi lase un mesaj , iar eu ca o fata educata nu am ignorat-o ,deci ma gândesc ca e experta in fake-URI . In fond ea e Georgiana ... IRIS e plagiat :))))
antonio25 Reputație: 133 Postat Mai 24, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 24, 2019 Iris îndreaptă banane acumðŸŒ
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum