Sari la conținut

Daenerys vs Inesuka

Postări Recomandate

Postat

Maine o insel  pe Daenerys pentru Inesuka. 

Ea macar are tatze mari!  

Ma duc in nord, prin zapada....pana la Brasov. 

Vi-l las pe Bran sa va fie rege. 

Postat

Danny, nu uita, orice s-ar intampla in episodul asta..............You are still mah queen!

Te-am lasat in viata ca o sa iti mananc potaia aia alba si blanosa intr-o zi apoi te violez in cur cu gheara

Mamicooooo trezeste-te!!!

https://i.ibb.co/qgtzxgJ/4-B6637-FB-A2-A8-4-D8-B-90-D7-C7-CF1-E5540-CF.jpg

Postat

Te-am lasat in viata ca o sa iti mananc potaia aia alba si blanosa intr-o zi apoi te violez in cur cu gheara

Mamicooooo trezeste-te!!!

Calmeaza-te ba ca eu am omorat-o! 

V-am controlat pe amandoi, doar stand pe scaun si dand ochii peste cap de zici ca am epilepsie. 

Nici nu v-ati fi dat seama!  

Postat

Azi e ultimul episod...sper ca nu scapă Daenerys basma curată la câți a belit in atacul sectății ăleia...poate vine Arya si ii taie beregata si apoi il ia pe Snow, il fute bine de uită de blondă total))) Fata asta Arya mi se pare că are un potențial sexual exploziv. Mică, brunetă, focoase, țițe erectile...dacă e si zodia Scorpion e bombăăăă)))) :laugh2  :laugh2

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Azi e ultimul episod...sper ca nu scapă Daenerys basma curată la câți a belit in atacul sectății ăleia...poate vine Arya si ii taie beregata si apoi il ia pe Snow, il fute bine de uită de blondă total))) Fata asta Arya mi se pare că are un potențial sexual exploziv. Mică, brunetă, focoase, țițe erectile...dacă e si zodia Scorpion e bombăăăă)))) :laugh2 :laugh2

Ma pis in zapada de langa daeneris asta, sa se mai incalzeasca si ea

• Like 2
Postat

Azi e ultimul episod...sper ca nu scapă Daenerys basma curată la câți a belit in atacul sectății ăleia...poate vine Arya si ii taie beregata si apoi il ia pe Snow, il fute bine de uită de blondă total))) Fata asta Arya mi se pare că are un potențial sexual exploziv. Mică, brunetă, focoase, țițe erectile...dacă e si zodia Scorpion e bombăăăă)))) :laugh2 :laugh2

Nu ai vazut ba poza de sus?crezi ca aia doarme pe jos?

Anyway ce rupt e ala cu conturile tematice ori e ion de la raion ori querty ori depresivul.

Ratatii forumului

Postat

Asta e Arya?

Ati fute-o fara sa va plateasca ea?

doamne  fereste 

pe langa asta poti sa ajungi acuzat de **spam editat** la ce fata are

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Asta e Arya?

Ati fute-o fara sa va plateasca ea?

https://cf-images.us-east-1.prod.boltdns.net/v1/static/769341148/91a8d1d4-747c-45fe-b3ba-59b0955f2b96/9e46f014-a979-45ae-8be2-11a977b175d9/1280x720/match/image.jpg

Dacă îmi da 12 Heineken , o masa la împinge tava in mega mall și 100 de lei,pai o fut!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...