Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0722333222
  • Oras:Deva
Postat

Tel 0733195967.Vizitat astazi dameza. Locatia pe Zamfirescu bloc comunist la parter. Ap. curatel, prosoape, gel, totul curat in baie. Programare facuta telefonic, am primit oferta de servicii. Am ales o finalizare cu ON NP si anal. Tarif 100 lei. Inceput cu ON binisor, as acorda un 7 fara nimic deosebit. La NP se misca ok, geme fals, dar macar o face, iar la anal, cred ca asta a-i place cel mai tare, contreaza bine.Per total cred ca merita un 8.Pozele o avantajeaza, arata un pic mai rau decat in poze. Are colega, cainele ei, dar nu deranjeaza. De revenit? Poate in lipsa de altceva, doar pt.anal.Spor..

Postat

Bl d3. sc. 1 parter

• Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Vizitat daneză azi. Oral un 6 cu indulgență pe repede înainte.Igiena nu am simtit nimic suspect

Normal + anal un 7 schimbat 2 pozit finalizare pe corp

A cam fost pe grabă babeta a intrebat daca nu ma termin

100 lei declarat

De revenit nu de bifat merge pentru o matura

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Am fost si eu la ea....locatia cunoscuta de la institutul franco roman....a fost o experienta cel putin ciudata...doamna deja e granny trecuta de 50 de ani...micuta si slabuta....forjata la maxim...plusurile ar fi ca e curata si face cam.orice,sta cum o pui...100 ron tragerea....ca si note sa zolicem o medie de 6. Nu cred ca as mai reveni si a doua oara!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...