shendu506 Reputație: 129 Postat Septembrie 8, 2019 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2019 Or mai fi sclave pe undeva,dar alea nu au internet si nici telefon,de asta nu le gasim.
ovidiu69 Reputație: 620 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2019 Or mai fi sclave pe undeva,dar alea nu au internet si nici telefon,de asta nu le gasim. poate prin Africa....ai mai multe sanse....
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 am găsit eu ceva pe la Lugoj 150€ 2 ore
bogdan992 Reputație: 144 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 10, 2019 am găsit eu ceva pe la Lugoj 150€ 2 ore mai multe detalii,te rog frumos
shendu506 Reputație: 129 Postat Septembrie 12, 2019 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2019 O tine pentru el daca tot a gasit-o. La cat de rare sunt sclavele,nu le face nimeni reclama de frica sa nu le piarda.
zeulpizdelor Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2019 Postat Octombrie 24, 2019 Pana la urma poate cineva recomanda o sclava docila și supusa?
jackdaniels07 Reputație: -2 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2019 Si eu caut, mai degraba am gasit gratis pe facebook, o tipa de la tara, muie si facefuck de 3-4 ori pe zi pana la voma, palme, anal pana plangea, lins in cur, tras de par, lins degete, cam asta am reusit, si era indragostita total... doar ca voia ceva serios :))Salut! Ma intereseaza subiectul submsisive. Poti sa-mi recomanzi ceva ?
open2all Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:spain Oras:spain Postat Noiembrie 19, 2019 am găsit eu ceva pe la Lugoj 150€ 2 oreSe poate o modalitate de contact? Multumesc anticipat
jackdaniels07 Reputație: -2 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 Rubyiulia, nu mai dau de ea.. era de la tara, am tinut-o 15 zile in bucuresti in regim hotelier si am facut tot ce se putea, era dornica de orice, acum vad ca nu mai are acelasi telefon...Lasa un contact de al fetei. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 25, 2020 Cred ca pentru suma potrivita multe fete de la testate, daca le propui, ar accepta.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 25, 2020 Salutare, Caut si eu o sclava sa faca tot ce vreau eu fara limite sa se lase dominata si umilita din toate punctele de vedere eu zic sa intrebi mai multe fete si poate 5-10 la suta din ele vor accepta. Chiar daca in mod obisnuit nu practica fii sigur ca unele vor fi dispuse sa incerce.
louisfreese Reputație: 26 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 26, 2020 Eu caut un cuplu de stăpâni si nu găsesc, apăi o sclava...cred ca e imposibilcauti cuplu sa te domine?ce doresti sa ti se faca?
poparaz2002 Reputație: -4 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 Am agatat pe Tinder o corporatista maritata cu care ma vad in perioada in care are sotul este plecat in delegatie, omul dupa vreo 5 ani de casatorie nu prea mai e interesat de ea dpdv sexual. La inceput a fost mai timida si abia ce ne sarutam in masina, apoi a inceput sa imi faca sex oral tot asa in masina. Dupa ce ne-am intalnit de mai multe ori a prins curaj si atunci cand se poate ne vedem peteren neutru. Nu pot spune ca nu are limite, dar oral deep pana la lacrimi, tras de par, scuipat, legat de pat si futut normal si anal, da limbi in cur si suge degetele, plimbat cu zgarda...Tot ce pot sa spun: la cat mai multe delegatii.
trebor005 Reputație: -6 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Ianuarie 26, 2020 Am agatat pe Tinder o corporatista maritata cu care ma vad in perioada in care are sotul este plecat in delegatie, omul dupa vreo 5 ani de casatorie nu prea mai e interesat de ea dpdv sexual. La inceput a fost mai timida si abia ce ne sarutam in masina, apoi a inceput sa imi faca sex oral tot asa in masina. Dupa ce ne-am intalnit de mai multe ori a prins curaj si atunci cand se poate ne vedem peteren neutru. Nu pot spune ca nu are limite, dar oral deep pana la lacrimi, tras de par, scuipat, legat de pat si futut normal si anal, da limbi in cur si suge degetele, plimbat cu zgarda...Tot ce pot sa spun: la cat mai multe delegatii.ce virsta are?? 1
bogdan992 Reputație: 144 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 29, 2020 Cred ca pentru suma potrivita multe fete de la testate, daca le propui, ar accepta. Salut! am impresia ca ai gasit cateva dispuse, un pont ceva se poate? 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 30, 2020 Salut! am impresia ca ai gasit cateva dispuse, un pont ceva se poate? acum vreo 5 ani vizitam o fata ok cu tarif de 50 lei finalizarea (piele alba, oral bun, avea 2 copii ca fapt divers). Intr-o zi dupa ceva vizite ii povesteam ca as vrea sa incerc o fantezie in care sa o domin. A percutat la ideea mea si m-a intrebat cat as fi dispus sa ofer i-am zis 200 lei, a doua seara am avut cea mai tare experienta din viata mea in acest sens. A fost o adevarata sclava. De atunci nu am mai incercat asa ceva. Ideea este ca pentru pretul potrivit multe ar fi dispuse sa incerce fantezii noi. Nu am nici un pont pentru ca de atunci nu am incercat asa ceva si nu stiu daca as mai putea eu in primul rand. Ca si sfat cauta din astea incepatoare care sunt dispuse sa incerce lucruri noi, una cu o rutina deja formata nu va accepta.
masterofp Reputație: 75 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 2, 2020 De obicei accepta alea la care mergi des si oarecum au prins incredere in tine. Niciuna nu o sa te lase din prima sa o legi de pat etc
ocupat Reputație: 191 Postat Februarie 2, 2020 Postat Februarie 2, 2020 Mai insistam si noi, poate mai gasim ceva?
sammsamm Reputație: 23 Postat Februarie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2020 Ceva nou ??
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iunie 24, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2020 Poate se geste vreo fata dispusa de asa ceva! 1
geosexgeosex Reputație: 20 Postat Iunie 25, 2020 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iunie 25, 2020 Cunosc o sclava in bz cam fara limite vb in pv 1
ovidiu69 Reputație: 620 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2020 Cunosc o sclava in bz cam fara limite vb in pvceva detalii?
geosexgeosex Reputație: 20 Postat Iunie 25, 2020 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iunie 25, 2020 E destul de Plinuta si accepta totInclusiv iti din pacate inca nu are locatie
alinboss98 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 E destul de Plinuta si accepta totInclusiv iti din pacate inca nu are locatie Salut geosex ..ma intereseaza si pe mine cum iau legatura cu tn te rog
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum