meganvale Reputație: 153 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 Face to face acum 10 min. Preț 300 doar outcall. Fizic: țigăncușă cu tenul surprinzător de alb. De ce nu a rămas la mine? Simplu! Managerul sau șoferul de la Uber cum ii se mai spune parcat jos. Voci de fete la telefon. Când a plecat am confruntato cu datele astea și îmi spune eu șoferiță. In situația în care eu pe geam am văzut că are șofer și nu e singură. Pun pariu că îmi lua banii la început dupaia incerca un oral speriat și un normal pe fugă. Conștiința împăcată banii luați direcția domul Uber. Spor la fetici! Alte detalii pentru curioși și doritori: e tigi cu piele albă dar trăsături de tigi și e slim. Baftă! 1
costel4321 Reputație: 789 Postat Mai 21, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Mai 21, 2019 A fost si la mine in iulie 2018. Eu i-am spus de la inceput ca am 200 lei si vreau sa iau o ora sa nu ma grabeasca. A acceptat pana la urma si a venit.Arata binisor la corp : slim , sanii mari. OP la cererea mea , fara atentie la oo. Cea mai mare prostie ... faci ON , dar coaiele nu le sugi/lingi ca nu ii place. In fine... NP - am dat in ea ca surdu in clopot vreo 30 de minute si ma tot intreba cat mai am si i-am amintit ca am o ora. Am schimbat pozitii multe. Nu prea i-a convenit. In fine, dupa ce am finalizat i-am spus ca poate sa plece. DTD 40 minute. Ideea e ca nu merita 300 lei. Daca o scoateti la 200 , e okish. Si in principiu accepta , mai ales daca e ora tarzie si e liber in oras si nu are alt client. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum